B
bigokyanus
Guest
yazarım ama ilk sen okuyacaksan khkh56
Tamam anlaştık , sen yaz gönder okur ve fikirlerimi paylaşırım.
yazarım ama ilk sen okuyacaksan khkh56
yok ya nerede bende kitap yazacak bilgi, birikim, zaman. ama senden bekliyorum özellikle elma şekeri diye bir kitap ne güzel olurdu he blissy
okyanusum canım,,melek annem,,ne kadar çok sevindim bi bilsen, gözlerim dolu dolu oldu, tebrik ederim canım, inşallah sağ salim kucağına alırsın gülüm benim,
geçen sene bu zamanlar benim karnım burnumdaydı, o günleri hatırladım şimdi, sen,Alexandra, blue jaloon ne kadar çok yardımcı oldunuz bana, Allah bin kere razı olsun hepinizden
bu müjdeli haber için çok teşekkür ederim,,bir mucize bir mucizeye gebe,Allahım çok büyüksün,hasretle kucaklıyorum canım arkadaşım,çok sağlıklı ve rahat bir gebelik geçirmeni dilerim, dualarım seninle956k
ne kadar güzel bir haber.. sizin adiniza cok sevindim..
o güzel düsünce ve dileklerinizin yegenimizin o minnacik tatlimi tatli yüregine etki yapmistir bile..
Herseyin cok güzel olmasi dileklerimle..
Hayirli olsun
Mutluluğunu paylaşıyorum. Senin gibi harika bir anneye harika bir evlat daha geliyor. Allah bu dönemi geçirirken sana her daim mutluluk, huzur, sağlık ve kolaylık versin.
:zpzp:956k
Yerimde duramadım valla. Çok mutlu bir haber. Forumda bayram havası olmalı bugün. Sevgiler. Bunun şerefine kanepede zıplanır.
happy6
Tebrik ederimmmm... Hayırlısıyla bebeğini kucağın alman dileğiyle.
Sevgiler.
![]()
Ayy bigokyanusummm,okyanus yüreklimmm.Bu çoook güzel bir haber 956k Sitemize bebek,bize de yeğen geliyoor u859 Allah'ım hayırlısı ile rahat bir hamilelik geçirmeni,sonra da hayırlısıyla mis kokulu yeğenimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah.İyi ki varsın. Ay bütün zıplayan,hoplayan ifadeleri kullanasım var 956kpartysmileyu859f678h8977:zpzp:))
siteye cok fazla giremiyorum simdi gordum cok sevindim Allah tamamina erdirsin canim ..darisi basimiza insallah sevgiyle kal
![]()
happy6 sevincli
tebrikler .. allah analı babalı büyütsün ..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.