B
bigokyanus
Guest
Yeni günlüğün hayırlı olsun; güzel haberlerle dolsun...![]()
Teşekkür ederim denizlerin yıldızı , çok sağ ol uğradığın ve iyi dileklerini bıraktığın için . Her daim huzurla ve sevgiyle , gülekal emi
Yeni günlüğün hayırlı olsun; güzel haberlerle dolsun...![]()
okyanus yürekli dostum...canım benim günlüğünü yeni farkettim...
tamamını okudum.elma şekeri çok hoşmuş... çok sevdiğin elma şekerini elden çıkarmanda çok cesurca.
kendini ifade ediş tarzını sevdim.
günlüğün hayırlı olsun..
içi hep güzel haberlerle dolup taşsın.
farkındalıkların artsın..
iyi ki varsın arkadaşım.iyi ki tanıdım seni.
sevgiyle mutlu kaly789
günlüğün hayırlı uğurlu olsun ve umarım güzel anılarla dolsun bilgencim..
sevgiyle kalkiss3
Günlüğün hayırlı uğurlu olsun canım benim, nasıl olmuş da görmemişim ben bunu şimdiye kadar. Bugünlerde biraz seyrek açtım, ondan kaçırdım galiba.
Yani bir insan arabasını bile böyle sevsin. Ne güzel bir yüreğin var senin yahu...
Yeni bir Elma Şekeri almanı ve bundan sonra hayatının değerli anılarını onun sağlayacağı kolaylıkla yaşamanı dilerim hayatım.
İyi ki varsın, keyifle ve heyecanla takip edeceğim günceni.
Sevgiler
Canım beneim çokkkk teşekkür ederim , sen güzel bakıyorsun bence , ve demek ki güzel gülümsüyorsun ki herkes farketmiş) İyi ki varsın şekercimmmmmm....
bal tabağına batmış bir halde küçük yaramazın fotoğrafını çekseydin annesi...
yaşadıklarında bana çok tanıdık geliyor....
okurken hem güldüm hem o hallerimi hatırladım...
oğlunu ve seni kocaman öpüyorum...
sevgiyle mutlu kalıny789
Ay canım benim)
Trajikomik olmuş hakkaten. Üzgünüm ama küçük yaramazın bala bulanmış hali gözümün önüne gelince kendimi tutamadım. Ben de kahkahayı bastım burada))
Onca temizliğin üzerine) Aman yarabbiiiii
))
Allahtan çok sevimli de annesi çileden çıkmıyor. Hayatım, günlerin güllük gülistanlık olsun, en büyük derdin bal kasesi olsun)
Seni çok özlemiştim. Bu hikaye içimi ısıttı)
Sevgi dolu kal sen böyle hep, e mi??
![]()
Ayyyy, halılar da mı? Allahım allahım))
Ya walla, çok şükür çok sevimli haylazlar da, yoksa insan aklını kaybedebilirmiş yani.
Sen o kadar yorul temizle ortalığı, tam oldu derken her yer bal))
Eeee, dağına göre kar. Buldu sevgi dolu, sabırlı anneyi... Yaramazlık yelkenleri fora))
Aman en büyük yaramazlığı bu olsun) Çok yakışmıştır bemim prensime
) Söyle ona, onun dışardan bal takviyesine ihtiyacı yok ki
) Baldan tatlı yavrum benim
) Ya eve gidince bir de benim için kucakla, kollarım uyuştu onu düşünürken
))
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.