Örgü örmeyi tek geçerim...

pofuduk

Çevirmen
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Hep istediğim, imrendiğimbişiydi örgü örmek...24 yaşında ilk haraşo atkımı ördüm, 15 günde...Şimdi kazak örüyorum, süper bişi...Haftada bir yumak bitiriyorum...Sevdiğim insanlara bişiler örmeye başlıcam yakında...Seviyorum bunu, çünkü kadın olmak yaratıcılık demek...

Tavsiye ederim...

pufuduk bende örgü örmeyi çok seviyorum
boş durmayı hiç sevmiyorum...

ben de hep örüyordum...genelde atkı,bere,şal....
ama bu sene hiç canım istemiyorrrrr...:(

Aslında örgü örerken bir yandan telkin dinlemek oldukça etkili olacaktır.Örgüye yoğunlaşıldığı için telkinler daha kolay etki eder.
Hatta bu konu ile ilgili Türkiye'de büyük bir firmadan teklif aldık.Örgü yumakları ile birlikte telkin cd leri hediye verilmesi ile ilgili..
Şu an için bu proje beklemede ancak gelecek ne gösterir bilinmez..

Aslında örgü örerken bir yandan telkin dinlemek oldukça etkili olacaktır.Örgüye yoğunlaşıldığı için telkinler daha kolay etki eder.
Hatta bu konu ile ilgili Türkiye'de büyük bir firmadan teklif aldık.Örgü yumakları ile birlikte telkin cd leri hediye verilmesi ile ilgili..
Şu an için bu proje beklemede ancak gelecek ne gösterir bilinmez..

aslında çok iyi fikir atakan bey....
bence de örgü tamamen rahatlatan bir hobi...

ben de kitap okuyorum telkin dinlerken şimdi...

quote]
çok şirin yaa:)örgü ve telkinler ...Atakan bey ,bayanlar örgü örerken transa girdikleri içinn:),telkin ve örgüyle tam gazz,nasıl dinlediklerinide anlamazlar ve sonuç daha etkili olur sanırımm...wink77
bir zamanlar benimde bir örgü kariyerim vardı:),aklıma geldi şimdiigirlhaha

ben telkinnnleri her zaman dinliyorum...
sabah işe gelir gelmez açıyorum akşama kadar dinliyorum
hiç de sıkılmıyorum..çok da etkisini görüyorum Atakan Bey in ellerine sağlık.....

Ben de lif örmüştüm bir kere. Ama pek life benzemedi. Siyah yumakla ördüm. Ne alaka lif ve siyah yumak. girlhaha O da nerden estiyse. Zaten zor öğrenmiştim. Şimdi öğrendiğimi de unuttum. y789

Örgüyü severim ama benim hobim dikiş dikmek. Giyim kursunda kalıp çıkartıp dikiş dikerken kulaklıkla telkin dinliyorum. Genelde öyle bir trans haline geçiyorum ki dinlediğimi bile farketmiyorum.Etkili oluyor...

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri