ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

Sevgili hayal abla herşey için sana teşekkür ederim.İnan dünden bu yana kendimi çok farklı hissediyorum.Artık olumsuz düşüncelerde baya bir azalma meydana geldi.Artık hayata ve geleceğe çok olumlu bakmaya başladım.Artık kendimde iyileşeceğime bu hastalığı yeneceğime olan inacım en üst seviyeye yükseldi.Bunları inan sizin desteğinizle moralinizle yapmaya çalışıyorum.Sana ne kadar teşekkür etsem azdır.İyi ki varsın

Sevgili meslektaşım bilmiyorum ben kendimi inan bu göreve henüz layık görmüyorum.Çünkü kendime oraya hazır hissetmiyorum.Ya yapamazsam ya bocalarsam ya yine paniklersem ya benim yüzümden başkalarına zarra gelirse onların başını ağrıtacak bir uygulamaya sokarsam.İşte bu düşüncelerden dolayı kararsızım.Çünkü benim yapacağım bir hata veya eksiklikten başkalarının etkilenmesini zarar görmesini istemem.O nedenle şimdilik şube müdürlüğü meselesini rafa kaldırdım.Ne zaman ben bu görevei hakkıyla yapatrım benim yüzümden başkaları zarar görmez diye düşünmeye başlarsam ozaman bu göreve talip olurum.Beni bu göreve layık gördüğün için teşekkür ederim.

Hayal abla ve forumdaki arkadaşlar babam çok hasta 88a lütfen dsizden gelecek duaları 2 noktaları enerjileri manevi yardım olarak ne yapabilirseniz yardımlarınız bekliyorum.Lütfen babam için dualarınızı bekliyorum. 88a

geçmiş olsun çok üzüldüm. babanın en yakın zamanda şifaya kavuşması için duacıyım... 96

geçmiş olsun cedrus allah şifa versin. dualarımla

geçmiş olsun cedrus48 acil şifalar dilerim babana...

geçmiş olsun cedrus,acil şifalar 96

merhabalar cedrus..
Flower_by_Gerie_Aren.gif

günlüğün hayırlı olsun.. güzel haberlerinle dolsun inşallah..
78299167cc1.gif

yeni fırsatım oldu okumaya.. acı tatlı bir çok şey paylaşmışsın..

öncelikle babana acil şifalar diliyorum.. bildiğim her şey ile yanında olduğumu bilmeni isterim..
kısa sürede bizlere hayırlı haberlerini duyurman dileklerimle...

bizlerin ayna nöronları vardır.. özellikle birbirlerini seven insanlar ve aile içerisinde daha aktif olurlar..
gecenin bu saatinde bilimsel ayrıntılar ile seni meşgul etmek istemem .. özetle yapılan araştırmalarda;
kişiler arasında sinirsel olarak bir nevi kablosuz internet mevcut ve rahatlıkla sevdiklerimize veri tarnsferinde bulunabildiğimiz ispatlandı..

kişisel ilişkilerin sağlık üzerindeki etkilerine dair araştırmalar yapan carnegie-mellon üniversitesi'nden psikolog sheldon cohen,
hastanede yatan bir hastanın ailesi ve dostlarının, ne söyleyeceklerini bilmeseler bile, sadece ziyaret ederek yardımcı olabileceklerini vurguluyor

ne söyleyeceğini bilerek sevgili babana yardımcı olman iyileşme sürecini kat be kat hızlandıracaktır..

telkinler konusunda gerek aile yaşamında gerek se içsel dengelerinde faydalarını görmüş olmana çok sevindim..
umarım hedeflediğin konularda kolaylıkla başarı elde eder hepimizi mutlu edersin..

panik atak konusunda uygulayabilirsen bir kaç önerim olacak;
bunlar nefes egzersizleridir.. kendini başlarken yakaladığında kullanırsan rahatlatıcı etkilerini göreceksin..
oldukça etkili ve denenmiş yöntemlerdir..

1..2..3..4.. nefes aldıysan..
1.. 2.. 3.. 4.. 5.. 6.. 7.. 8.. 9.. 10.. uzatabildiğin kadar veriyorsun..

nefes verişin alışından 2 - 3 kat daha uzun olsun..bu acil durumlarda ilk yardım nefesidir..

sakinleşemek ve rahatlamak için;

uzanarak ya da rahat oturur pozisyondayken ağzını hafifçe kapalı tut..

nefes almadan önce bir şşşşşşşş sesi çıkartarak nefesini ver.. daha sonra kendiliğinden nefes al..

bu şekilde yapabildiğin kadar ya da kendini huzurlu hissedene kadarnefes egzersiiz yapmaya devam edebilirsin..
nefesine odaklan ve dudaklarının arasından çıkarken sıcaklığını hisset..

bu alıştırma ile ayrıca anda kalacaksın ve panik krizlerin geçecek..

sakın ama sakın nefesini tutma derin ve kaliteli nefesler aldığından emin ol...

kronik bir hastalığın gelişmesi yıllar boyu yanlış eylemlerimizle veya dışardan maruz kaldığımız yanlış eylemler sonucu meydana geliyor..
yıllar boyu katman katman oluşturduğumuz bu negatif blokajlarımızı sağlıklı hale dönüştürmek biraz zaman alabilir ama buradaki zaman
kavramı lütfen seni yanıltmasın .. en yoğun hastalılklar bile gerçek anlamda niyet ederek başa çıkabileceğimize inandığımızda
kısa sürede ortadan kalkar...

canı gönülden niyet et iyileşeceğine.. sağlıklı olacağına .. ve değişime sevgi ile izin ver..
sen istersen çok kısa sürede güzel haberlerini alırız... ama buradaki sır sen sin..
ben kendimi iyileştirebilirim diyrek yola çıkacaksın kendine ve içinde gizli olan iyileştirici gücüne inanacaksın..

kısaca doğru nefesi de tarif edeyim;

sağlıklı dengeli açık bir nefes karın bölgesinden başlayarak ğöğüs omuzlar ve sırtımıza hatta başımızın en tepe noktasına kadar eşit şekilde yayılır..

okyanustaki bir dalga gibi.. karın bölgesinden başlayarak başımızın en tepe noktasına kadar çıkan ve ve daha sonra rahatça inen bir nefes..
inen çıkan sürekli dalga hareketi gibi.. sürekli bir akış...

panik atağın en büyük sebeplerinden birisi hayata karşı yeteri kadar güven duyulmamasından kaynaklanıyor..
onun için bu konuda ki olumlama çalışmalrı çok faydalı olacaktır..

olumlamalarını yaparken;
hayata ve kendine güvendiğini..
hayatın sana daima iyi ve güzel olanı getireceğine inandığın anlamları içeren kelimeleri tercih et..

olumlamalarını yanı sıra yapacağın affetme çalışmalarıda bu konuda şifa bulmanda en büyük etkenlerden olacaktır..

30011869dq6le6.gif
sevgiler..

Merhaba cedrus; hismiley hismiley

Baban için acil şifalar diliyorum.Çok geçmiş olsun.İnşaallah sağlığına hemen kavuşur.

Olumlu gelişmelerini takip ediyorum. Gerçekten adına sevindim. Rahatsızlığının da tekrarlaması beklenmedik bir durum olsa da bunu da atlatacağını ümit ediyorum.Çünkü gelişmelere ve pozitif enerjiye çok açık birisin. Burada kendini çok geliştirdin. Ailen ve senin için çok sevindirici durumlar..hayalayaz ve shamanic'in verdiği bilgiler de müthiş. Sana çok faydası olacaktır. Sayende biz de bunları öğrenmiş olduk.Teşekkürler...

cedrus48 ' Alıntı:
selam günlüğüm bugünden itibaren geçmişimi ve tüm korkularımı endişelerimi olumsuz düşüncelerimi geride bıraktım.Artık hayatımda yeni bir sayfa açıyorum olumsuz düşünceye artık hayatımda yer yok.Çünkü olumsuz düşüncelerin bana hiçbir faydası olmadı bilakis benim hayatımı zehir ettiler.Tabiki bende sevdiklerimin hayatını zehir ettim.Ama artık buna dur deme zamanı geldi.Yeter artık yoruldum üzüntülerden sorunlardan olumsuz düşüncelerden.

Çok güzel değişimler.Artık sen de bir ışık yaktın ve çevreni aydınlatmaya başlıyorsun.Çevrendeki insanlar da senden bu ışığı alarak onlar da bir ışık yakacaklar...

824.gif

Eski hayatının temelleri çatırdadığında;
değişmeyi seçmenin, gereken özveriyi göstermeyi göze almanın
Yeni Bir Hayat'ı inşa etmenin zamanı gelmiş demektir.

O halde Yeni Bir Hayat'a Merhaba...

sevgili hayal abla shaman mücevher novosibir reversi ve nemesis ve yenibir hayat dilekleriniz ve dualarınız için teşekkür ederim.Dün babam baya bir kötüydü.babamda kronik bronşit astım nefes darlığı ve şeker hastalığı var.Bu hava değişimleri nedeniyle babamın astımı baya fenalaştı.Üstüne üstlük nefes darlığı had safhaya ulaştı.2 gündür yatıyor.Hiç kalkmadı sürekli titriyor öksürüyor. gündür nerdeyse hiç bişey yemedi.Bir de şekeri baya bir yükseldi.Şeker de olunca ayaklarında ağrı yapıyor.Yatsada uyuyamıyor.O şeker geçen sene o kadar yükselmiştiki ayaka parmakları morarmaya başlamıştı.15 gün hastanede yattı.Babam parmakları morardığında parmakların kesilmesine razı olmuştu.Yeterki ayak kurtulsun diyordu.Allaha çok şükür doktorlar şeker oranını düşürdüler parmaklar kurtuldu.İnanın her telefon geldiğin de telefonu korkarak açıyorum.Acaba babama bir şey oldu da onun içinmi arıyorlar diye.Rabbim inşallah babama ve babam gibi tüm hastalara en kısa zamanda acil şifalar versin.

geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum cedrus...çok üzüldüm... sad456

dualarımız sizlerle...tekrar geçmiş olsun... sadanim

m_card1.gif

suzzy ' Alıntı:
geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum cedrus...çok üzüldüm... sad456

dualarımız sizlerle...tekrar geçmiş olsun... sadanim

m_card1.gif

sağol suzzy Allah razı olsun.Babam İnşallah en kısa zamanda iyileşir ailemizin üzüntüsünü mutluluğa dönüştürür.

Geçmiş olsun cedrus.Allah acil şifalar versin.Baban inşallah en yakın zamanda eski sağlığına tekrar kavuşur.

sağol ezgi inşallah çabucak iyileşirde ailesini daha fazla üzmez.Bizi asuıl üzen hasta olmasına rağmen doktora gitmeyi reddetmesi illa ben iyiyim diyor ama 2 gündür yatıyor kalkamıyor.Sürekli üşüyor.Şekeri baya yüksek.Ayakları ağrı yapıyor.Onu hiç uyutmuyor.Ama ona rağmen hasta değilim.Ben iyiyim doktora gitmeme gerek yok diyor.Bizi asıl üzen bu.

Selam günlüğüm seni yine unutmuşum boşlamışım.yaklaşık 15 gündür bir kelime yazmamışım.Belkide yazacak birşey bulamamışımdır.Şimdi yazacak birşeylerim var.Cumartesi akşamı izmirde bir seminere katılmak için tren yolculuğu yaptım.Ama ne yolculuk.Tam 4 saat röterli uzun sıkıcı bir yolculuktu.Yanımda oturan arkadaşta pek konuşmayı sevmeyen birisiydi.Onu konuşturma sohbet etmek için baya çaba sarfettim ama nafile.4 saat röter yüzünden nerdeyse semineri kaçırıyordum.Ama bu röterin sebebini biliyordum.Tek sebebi bendim çünkü 3-4 gün öncesinden hep bu yolculukla ilgili olumsuz şeyler düşünüyordum.Yani trenin gecikeceği seminere yetişemiyeceğim gibi.Her neyse seminere son anda yetiştim.Çok harika 3 insanla tanıştım. 3 üde birbirinden güler yüzlü candan ve hayat dolu insanlardı.Sonra orada semineri veren avusturyalı bayana hayran kaldım.İçimden yani bu bayan yapabiliyorsa ben neden yapamayayım diye düşündüm.Hatta onun kadar yapmayı değil bilakis ondan daha iyiisini ve daha kısa zamanda yapabileceğimi düşündüm.Neyse seminer bitiminde o iki arkadaşla 1 saat falan oturdum.Bana seminerle ilgili fikirlerimi düşüncelerimi bana neler çağrıştığını sordular.Benim utangaç ve çekingen bir yapıya sahip olduğum için düşüncelerimi kelimelere dökemiyordum.Neyse onlardan ayrıldım.Ogün o arkadaşın hediye ettiği çok güzel bir kitabı okudum.Okurken yorgunluktan uyuya kalmışım.Ertesi sabah zaten 11 de falan uyandım.Tren saati gelene kadar izmiri dolaştım.İzmirin bu kadar güzel olduğunu bilmiyordum.Herneyse 17.30 da trene bindim.Ama bir taraftanda dönüşte bu sefer ben röter yapmasını istiyordum.Çünkü tren gecenin 3,30 da kütahyada oluyordu.Şöyle 3-3,5 saat röter yapsada güneş doğmuş olsa halk otobüsleri çalışmaya başlamış olsa diyordum.Çünkü tren garında evime gitmek için taksi ücreti trenin 2 katı tutuyordu.Röter istedim ya öyle bir röter yaptıki.Hepimiz ölümün kıyısından döndük.Gece saat 1.00 civarında uyuya kalmıştım.Yaklaşık 15 dakika sonra ani bir sarsıntı ile uyandım.Tren heralde devriliyordu.Öyle bir sallandı ki adeta beşik gibi sallandı.Herkes kimi bağırıyordu.Kimi tekbir getiriyordu.Bazıları öleceğiz diye kelimei şehadet getirenler vardı.Bir müddet sonra bizim vagon sağa yattı ve durdu.Herkes şoktaydı.Ama Allahtan vagonda ölen yada yaralanan yoktu.hemen herkes trenden inmeye başladık.Trenden indiğimizde gördüğümüz şey gerçekten korkutucuydu.Tren virajda kontrolden çıkmış ve trenin makina dairesi ile personel vagonu yaklaşık 10-15 metre uçurumu uçmuştu.Bizim önümüzdeki vagon sağa yatmıştı.Bizim vagon ise raylardan çıkmıştı.Hemen iki arkadaş o uçurumun aşağısına indik.Acaba ölü veya yaralı varmı diye.Allahtan ölen yada yaralanan yoktu.Makinistlerin ikisii de sağdı.Sonra diğer vagonlara baktık.Çok şükür ölen yada yaralanna yoktu.Sonra cep telefonun çektiği yerden 112 ve 156 yı arayıp kazayı haber verdim.Yaklaşık 1 saat orda dışarda bekledik.Sonra bir tren çeken makina geldi.Raylardan çıkmış olan vagonlarla diğer vagonları birbirinden ayırıp.bizi çektiler.Geldiğimiz istasyonda bizi otobüsler bekliyordu.Otobüslerle tavşanlıya bizi taşıdılar.Tavşanlıda karşıdan gele,n trenlere bindirdiler.O trenle kütahyaya geldik.Geldiğimiz saat 7.0 idi yani düşündüğüm röter gerçekleşmişti.Ama hiç istemediğimiz bir şekilde meydana gelmişti.Allah göstermesin bu kazadan yaralı veya ölü olarak çıkabilirdik.O nedenle karar aldım.Bundan sonra birşey düşünürken sonuçlarını tüm yönleriyle ortaya koyacaktım.Anlayacağın günlüğüm dün gece ÖLÜME ramak kalmıştı.ÖLÜMÜN KIYISINDAN GEÇTİK GİTTİK.ÖLÜM İNSANA BU KADAR YAKINMIŞ.

merhabalar cedrus ..

büyük geçmiş olsun.. yrl78

aslında yaşadığın bu olayı anlatarak hepimize çok önemli bir noktayı tekrar hatırlattın..

özellikle çekim yasası tezahür bilinçaltı konularını işlerken sık sık hatırlattığımız ve üzerinde durduğumuz bir konu var..

bir konu için istekte bulunurken bunu bütünün hayrını gözeterek yapmalıyız..

örneğin trenin geç kalışı senin için iyi bir olaya vesile olacakken
belki bir hastasını görmeye yetişen.. işinden zar zor izin alan birisi için çok büyük handikap olacaktır..
tezahür ettirmeye çalıştıklarımız başkalarını kıskandırma ya a bireysel avantajlarımız üzerine olmamalıdır..

bu konuyu tekrar hatırlamamıza vesile olduğun için teşekkür ederim..

sana ve trendeki herkeze tekrar geçmiş olsun..
gemiolsun18on2.gif

sevgiler..

Geçmiş olsun dileklerin için teşekkür ederim.Haklısın çekim yasasını uygularken sadece bencilce kendi isteklerimizi düşünmemeliyiz.Bu çekim yasası nedeniyle başkalarının hayatına olumsuz şeylere neden olurmuyuz bunu enine boyuna düşünmek lazım.Bak ben kendim açısından tren geç gelmesi ve röter yapması için çekim yasasını kullandım.Ama nerdeyse başkalarının veya kendimin ölmesine veya yaralanmasına neden oluyordum.Dediğiniz gibi ben röterle isteğime kavuşacaktım.Ama dediğin gibi hastası olan işi olan sıkıntısı olan geç kalacak bunda muzdarip olacaktı.Bundan sonra böyle hatalara düşmeyeceğim.Çekim yasasının tüm taraflara başkalarına etkilerini düşünüp öyle bunu uygulayacağım.Sevgili shmababamı sormuştun çok şükür babam şuanda çok iyi sizlerin dualrı ve manevi yardımlarıyla iyileşti.Herşey için başta sana ve hepinize teşekkür derim.

estağfurullah cedrus cum bizler sadece vesile olabiliriz.. utananadam

güzel haberlerini duyurduğun için teşekkür ederim.. blissy

sağlıkla sıhatle bollukla bereketle nice güzel günlere..

sevgiler..

geçmiş olsun cedrus abi...
şuan yanımızdasın ya unut gitsin diğerlerini actionsmile

gecmis-olsun.jpg

sevgili melodis geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim.melodis haklısın önmeli olan şuan burda olabilmek.Çok şükür tren kazasından ölen yada yaralanan olmadı buu olayın sevindirici tarafı bu oldu.Banada bir ders oldu bundan sonra çekim yasasının uygularken daha dikkatli olacağım.Sonuçlarını iyice irdeledikten sonra çekim yasasını uygulayacağım.
Ama bu izmir gezisinin iyi tarafları güzel tarafaları benim hayatıma kattığı güzellikleri de oldu.Bu seminer gezisi sayesinde çok güzel insanlarla tanıştım.orada kişisel gelişimime yararlı çok şeyler öğrendim.Başarı hikayeleri beni kamçılamış oldu.Bu seminer sayesinde hedeflerimi belirlemiş oldum.Gerçekten benim istediğim 5 şeyin ne olduğunu hiç tereddütsüz ve tüm yüreğimle istediğim hedeflerimi ortaya koymama neden oldu.Bu hedeflerim:

1- İlk hedefim kendimi kişisel gelişim konusunda geliştirerek dünyanın en iyi kişisel gelişim uzmanlarından birisi olmayı hedefliyorum.Bu sayede kişisel gelişim konusunda tüm dünyada seminer ve konferanslar verip insanalara faydalı olmayı düşünüyorum.

index.php

2- Dünyadaki tüm kişisel gelişim uzmanlarının ve hocalarının beraber çalışabileceği bir büyük kişisel gelişim akademisi kurmak istiyorum.

050108gulec.jpg

3-Hayalallerimin arabasına kavuşmayı istiyorum.

663654001201533162849737_.jpg
405517001201533168551182_.jpg

4-Ailemle huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşayacağım ev istiyorum.

4_f7e42c2261ffe01812cb76bdd7e34f7a.jpg

5-çocuklarımın ilerde en iyi eğitim alacağı okullarda eğitim görmesini istiyorum.

f843c0a170.jpg

HARWARD ÜNİVERSİTESİ

Öncelikle geçmiş olsun Cedrus...Biraz geç oldu sanırım...

Ya ne güzel sıralamışsın hayallerini isteklerini...
Hayal panosu olmuş...
Bu dileklerinin ilerde yaşamın olacağını düşün...Hisset,hayalden öte yaşa...Olacaktır... super

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri