Güncel olmayan bir tarayıcı kullanıyorsunuz. Bu web sitesini veya diğer web sitelerini doğru şekilde göstermeyebilir. Yükseltmeli veya bir alternatif tarayıcı kullanmalısınız..
Yeni üyelerimizden Orpheo 18. yaş gününü kutluyor...Hadi bakalim kutlamak isteyenler buraya... pc05
Bende bir parça armağan edeyim 18 yaş nil karaibrahimgil
Ya Atakan abi ne kadar hızlısın yetişemiyorum sana pes doğrusu ben kutlamayı planlıyordum ama geç kaldım neyse bende bir şiir yazayım Orçun kardeşime bu senin için dostum
yeni bir yaş başladı hayırlı olsun Orçun
ve değişim şu an kim tutar yürü koçum
uçan kuş selam eder ama yok borcun
duçar olduk bazen derde şimdi hücum
koş koş yakala hedefine tam gaz
kişiliğin olacaktır elbette mümtaz
yeter ki iste çalışmaktansa al haz
mihenge vur sende zamansa kıstas
bu da dostuma nacizane hediyem olsun hismiley
Ya Atakan abi ne kadar hızlısın yetişemiyorum sana pes doğrusu ben kutlamayı planlıyordum ama geç kaldım neyse bende bir şiir yazayım Orçun kardeşime bu senin için dostum
uçan kuş selam eder ama yok borcum
Yeni üyelerimizden Orpheo 18. yaş gününü kutluyor...Hadi bakalim kutlamak isteyenler buraya... pc05
uçan kuş selam eder ama yok borcun
valla üstadım,abim,dert ortağım 96 wave
çok sağol.bak buda bi yetenek.hemde ne yetenek.kaşla göz arasında şiir yazmışın yav. 25889.senle çok iyi bi albüm yapıcaz umarım guitar f678h
Orpheo mutlu yillar dilerim iyiki dogmussun.
bugunmu bulusuyorsunuz? istanbul ee hollanada bulusmasi nezaman olacak? hollandan ben tekmiyim yoksa varmi aramizda inslar. sanirim yok daha neyse size az sonra hayirli iftarlar iyiki dogdun Orpheo tekradan
Orpheo mutlu yillar dilerim iyiki dogmussun.
bugunmu bulusuyorsunuz? istanbul ee hollanada bulusmasi nezaman olacak? hollandan ben tekmiyim yoksa varmi aramizda inslar. sanirim yok daha neyse size az sonra hayirli iftarlar iyiki dogdun Orpheo tekradan
uvertür'e,shamanic'e,izumi'ye ve 25emel'e çok teşekkür ederim.
kiss3
bu arada evet istanbul buluşmasına en çok ve en kesin ben gelecekmişim gibi birşey olduki zaten hedefim buydu.olmadı ama 14 ekimde kesin buluşmadayım. wave
herkese tekrar teşekkür ederim.bu arada 18 yaş olayı tamam güzelde.ben bu telkinler ve kendi çabamla zaten hayatıma sıfırdan süper bir şekilde başladım.en önemlisi benim için bu zaten.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Gizliliğinize değer veriyoruz
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.