A
awayy
Guest
awayyyy artık bizimle çok paylaşmıyosun osho yazılarını ağla2
Bi süredir internete girme imkanım yoktu da ondan şekercik smil56
awayyyy artık bizimle çok paylaşmıyosun osho yazılarını ağla2
awayyy ben oshonun meditasyon kitabını aldım kitabı okudum ama meditasyonlar çok uçuk geldi bana sessizce oturup zihin sesini susturmadan öte bilincini kaybetme kontrolunu kaybetme durumu var mesela bagıra bagıra sarkı söyle diyo bir meditasyonunda sonra sesli bi şekilde gülmemizi istiyo açıkcası evde annem babam oldugu için kontrolümü kaybetmekten korkuyorum zaten benim degişik biri oldugumu düsünüyolar iyice adım deliye çıkar alim allah sen oshonun meditasyonlarını yaptın mı???
awayciğim yazılarını sabırsızlıkla bekliyorum
Sen ve OSHO harikasınız awaycimm sevincli
Çok fantastik ve muhteşem medilermiş gulensmiley
OSHO meditasyon beldesi varmış kitabın arkasında yazıyordu ,kesin orada bunları yapıyorlardır 956k
Ay toplanıp gittiğimizi hayal etsene ne muhtşem bir deneyim olurdu değil mi???Hayal etmek bile çok güzelllllll !!!!))))
Sen ve OSHO harikasınız awaycimm sevincli
Çok fantastik ve muhteşem medilermiş gulensmiley
OSHO meditasyon beldesi varmış kitabın arkasında yazıyordu ,kesin orada bunları yapıyorlardır 956k
Ay toplanıp gittiğimizi hayal etsene ne muhtşem bir deneyim olurdu değil mi???Hayal etmek bile çok güzelllllll !!!!))))
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.