- Reaksiyon puanı
- 1
Mrb arkadaslar onceliklebu siteye rast geldigim icin kendimi sansli goruyor ve sukrediyorum. 20 gun once tanistim sizlerle.. Bi cogunuzun degisim gunluklerini okudum ve bana umut oldunuz arkadaslar. İlk once ego guven ve suclulukla basladim.. Dinledigim gunden beri kendimi daha iyi hissediyorum konusurken ki ses tonumda bile degisiklik oldu.. Gune baslarken daha pozitif kalkiyorum ve olumsuz bisey oldugnda kendimi motive ettigimi farkettim. Bu degisimleri hissetmek gercekten cok huzur verici. Ama cogu arkadasimiz gibi bende de dalgalanmalar cok fazla oluyor. Nedensiz saatlerce agladigim anlarim oldu.. Umarim bu yolculukta kendimizi bulur daha pozitif sevgi dolu gunler yasariz..
Dun sucluluk telkinini cikarip sosyal fobi sosyallik artirici topluluk karsisinda ko usma kendine guven koruma kalkani telkinlerini ekledim.. Bu konuda ciddi cekingenligim var kendimi cok fazla kasiyorum.. Bakalim ne gibi degisiklikler olucak..
Sevgiyle huzurla mutlulukla olmayi istediginiz benliginizle kalin.. Gorusmek uzere
Dun sucluluk telkinini cikarip sosyal fobi sosyallik artirici topluluk karsisinda ko usma kendine guven koruma kalkani telkinlerini ekledim.. Bu konuda ciddi cekingenligim var kendimi cok fazla kasiyorum.. Bakalim ne gibi degisiklikler olucak..
Sevgiyle huzurla mutlulukla olmayi istediginiz benliginizle kalin.. Gorusmek uzere