Perfinya'nın Değişim Günlüğü

Perfinya

New member
2
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Ben siteye birkaç ay önce üye oldum. 1-2 hafta siteyi gezip, bazı konuları okudum, ücretsiz telkinleri indirdim ve bir süre dinledim. İlk günlerde biraz faydasını gördüm.Sonra yaz tatiline çıkınca ara verdim ve geldiğimde de siteye fazla aktif girmek içimden gelmedi. Normalde doğa sesini, su sesini, kuş sesini çok severim. Ney sesi de en sevdiğim müzik sesidir. Ne var ki bu sesler telkinleri dinlerken bende ters tepki yaptı. New age diğerleri arasında en çok tahammül edebildiğim müzik oldu. Sanırım dinleme evresinde telkinler bilinçaltımla mücadele ederken böyle hissediyordum.
Ama şimdi yeni ve kesin bir karar aldım. Herşeye en baştan başlayacağım. Kendimde bir çok istemediğim özellikler eksi yönler buluyorum. Bunları zamanla artı yönlere dönüştürmek için sabırsızlanıyorum.
Sizlerden bir ricam olacak. Bu gelişim sürecinde bana destek olun. Ben kolay pes etmeye, sıkıldığımda yapamadığımda motivasyonumu kaybedip bırakmaya çok eğimliyim. Değiştirmek istediğim özelliklerden biri de bu.
Beni başıboş bırakmazsanız, gelişimimi sürekli sorgularsanız, kendimin en iyisi olmam konusunda bana büyük bir destek verirseniz eğer inşaallah bu defa ben de başarılı olacağım.
Bu başlık altında gelişmeleri aşama aşama aktaracağım.

Herkese bu yolda başarılar diliyorum.

Cevap: Mervee' nin günlüğü...

Günlüğün hayırlı uğurlu olsun, sana sans getirsin "Merve"
Yalnız değilsin Merve,seni her gün ziyaret edecek, paylasımlarını,hayatındaki gelişmelerini sabırsızlıkla bekleyecek bir çok arkadaşımız olacaktır. Burda bir çok zorlugun üstesinden gelebileceğine inanıyorum ben.

Günlüğünüz hayırlı olsuni, umarım hep güzel şeyler paylaşırsınız. Selamlar.

Teşekkür ederim Genco. Desteğin için teşekkür ederim. Bunları duymak beni mutlu etti.

Teşekkür ederim Tolgaasya. Umuyorum ve inanıyorum ki öyle olacak.

1 haftadır çok fazla giremedim siteye. Dolayısıyla da günlüğümü ihmal ettim. Hayatımda büyük bir savaş başlattım. Ben de asla sıradan olmayacağım ve olmam gerekenin en iyisi olacağım. Daha çok başındayım ama başaracağım.Henüz yazılı plan yapamadım ama büyük proje kararları aldım ve zemin oluşturmaya başladım.
Bilhassa bugün kendimde depresyon belirtileri hissediyorum. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Evden dışarı çıkmıyorum. Ev işlerini de yap(a)mıyorum. Bugün itibariyle daha çok saat telkin dinlemeye başladım. Daha önce de dinliyordum ama bir saati geçmiyordu.Bundan sonra günde en az 8 saat dinleyeceğim. 1 haftadır irademe yeniliyorum ama yavaş yavaş ipleri elime alacağım.
Kısacası şu an en halsiz halimle çok büyük adımlar atmaya kalktım.
Başaracağıma canı gönülden inanıyorum.
Allah yardımcımız olsun.

1 haftadır çok fazla giremedim siteye. Dolayısıyla da günlüğümü ihmal ettim. Hayatımda büyük bir savaş başlattım. Ben de asla sıradan olmayacağım ve olmam gerekenin en iyisi olacağım. Daha çok başındayım ama başaracağım.Henüz yazılı plan yapamadım ama büyük proje kararları aldım ve zemin oluşturmaya başladım.
Bilhassa bugün kendimde depresyon belirtileri hissediyorum. Canım hiçbirşey yapmak istemiyor. Evden dışarı çıkmıyorum. Ev işlerini de yap(a)mıyorum. Bugün itibariyle daha çok saat telkin dinlemeye başladım. Daha önce de dinliyordum ama bir saati geçmiyordu.Bundan sonra günde en az 8 saat dinleyeceğim. 1 haftadır irademe yeniliyorum ama yavaş yavaş ipleri elime alacağım.
Kısacası şu an en halsiz halimle çok büyük adımlar atmaya kalktım.
Başaracağıma canı gönülden inanıyorum.
Allah yardımcımız olsun.

İsteyince başarıyor insan.Aynı senin durumundaydım elim hiç birşeye kalkmıyordu depresyon durumları,sonra ne oluyor sana kendine gel dedim.Telkinlerle ve gerçekten istemekle eskisinden daha enerjik huzurlu ve mutlu oldum..Sende başaracaksın biliyorum farkında olman yeter.Sevgiyle kal..

İsteyince başarıyor insan.Aynı senin durumundaydım elim hiç birşeye kalkmıyordu depresyon durumları,sonra ne oluyor sana kendine gel dedim.Telkinlerle ve gerçekten istemekle eskisinden daha enerjik huzurlu ve mutlu oldum..Sende başaracaksın biliyorum farkında olman yeter.Sevgiyle kal..

Başarılı olacağıma inanıyorum ama üzerimde hiç kurtulamadığım bir atalet illeti var.Mesela bilgisayar ya da tv başına oturunca irademe hakim olamıyorum. Kalkamıyorum bir türlü. Hayatım aksıyor ve kendime güvenim azalıyor. Çabuk pes ediyorum. hayalimden değil o anki işimden. Ben de o enerjiye nasıl kavuşurum bilmiyorum.Enerjimi tavan yaptıracak ve beni bu bitkinlikten kurtaracak bir telkin yok mu acaba?

kendinde görebildiğin olumsuz hareket ve davranışların farkındasın ve kendini sorgulayabiliyosun..gerçekten kendi kurtuluş savaşını başlatmışsın..kılıcın keskin olsun arkadaşım..

Teşekkür ederim arkadaşım. Darısı hepimizin başına inşaallah.

Bu benim tekrarladığım olumlamalarımdan..Sanada faydalı olacağına inanıyorum..

-BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM-

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...
11oc0.gif

Bu benim tekrarladığım olumlamalarımdan..Sanada faydalı olacağına inanıyorum..

-BEN ENERJİNİN KENDİSİYİM-

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...

11oc0.gif

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğun için. 2 gündür evde olmadığım için internete giremedim. Dün gece geldik eve.Dün gece itibariyle tekrarlamaya başladım.Bu sabah uyanınca da tekrarladım.Hemen olmaz ama çok küçük kıpırtılar hissettim. Zaten 3 gündür yavaş yavaş normal halime dönüyorum. Dün de ara sıra gittiğim Genç beyin dergisinin ücretsiz verdiği seminere gittim. Konu " İçinizdeki dehayı keşfedin"di. Seminer de beni biraz harekete geçirmeye yardımcı oldu.Çıkışta eksik genç beyin sayısıyla "Dahinin el kitabı" kitabımı aldım. Ayrıca yelkinleri dinlemeye devam ediyorum. Henüz günlük 1-2 saat dinleyebiliyorum. Suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini ağırlıklı olarak dinliyorum. Arada aparatif olarak erken uyanma, ertelemekten kurtulma, kilo verme dinliyorum. İnanıyorum olacak. 2 gündür akşamları tv seyretme isteğim kayboldu. Dizi saatinde kitap okuyorum. ( Aman maşallah maşallaaaaaah)Hayallerimin gerçek olacağına şimdi her zamankinden fazla inanıyorum.

Teşekkür ederim Ezeli_Nursapkal89

merve güzel bi günlüğe başlamışsın başarılarının devamını okumamız dileğiyle...

Teşekkür ederim zamanı_geldi inşallah

Tekrar merhaba,
Şu sıralar pek evde duramıyorum. Yatılı misafirlikler falan oldu ya da yalnız kalıpta doya doya siteyi gezemedim. Neyseki bugün biraz rahatım. Girmediğim süre içerisindeki değişiklikleri anlatayım.
Telkinleri dinlememin bugün 17. günü. 24 Eylül 2010 Cuma günü dinlemeye başladım. 17 gündür suçluluk ve ego güçlendiricinin doğa ve new age versiyonlarını günde bazen 1-2 saat bazen 4-5 saat dinledim. Ara sıra hiç fırsat bulup da dinleyemediğim zamanlar da oldu. Bugün listeme kendine güven ve ertelemekten kurtul u da ekledim. Şu ana kadar bende olan değişiklikler tv izlemeyi ve müzik dinlemeyi bırakmak oldu. İlk zamanlar büyük bir sıkıntıyla, zorla dinlediğim telkinleri artık seviyorum.(Ama eşim çok rahatsız oluyor dinlememden.) Uygulamasam da sürekli yeni önemli kararlar veriyorum ve sonra vazgeçiyorum. İştahım çok açıldı. Bu çok kötü.Bazen dalgalanma hissi yaşıyorum. Gece dinleyemiyorum. İlla ki gece dinlemek gerekiyor mu? Telkin listeme acaba zinde uyanmayı da eklersem fazla mı olur? Bu da benim için önemli. Bilgi verebilecek olan var mı?

Kendimi harika hissediyorum. Bu site beni motive ediyor. Ama çok da zamanımı alıyor. Herkese çok teşekkür ediyorum. Vakit buldukça paylaşılan yazıları okuyorum ve faydalanıyorum.
Telkinleri günde en az 4-5 saat dinliyorum. Gece dinleyemiyorum.
Bugün hedeflerimi düşündüm ama bir türlü kesin ve net bir şekle sokamıyorum. Benim 3 tane hedefim var ve aralarında tercih yapamıyorum.
Bazen vazgeçiyorum herşey boş geliyor. Bazen de şu an da olduğu gibi heyecanım tavan yapıyor.
2 tanesini sizinle de paylaşacağım.
1. Senarist ve yazar olmak istiyorum.
2. Kendi kreasyonumu üreteceğim moda evi.

Bunlarla alakalı net girişimler henüz yapamadım.
Şimdiki kişisel gelişim planım ise evimde benim enerjimi alan ve beni durağanlaştıran şeylerden kurtulacağım. (Ama siteyi bırakamıyorum bir türlü. Bıraksam hemen kalkacağım.) neseli56neseli56utananadamblissy

canım günlüğün hayırlı olsun.
farkındalıkların artsın..
mutlu paylaşımlarını bekliyorum
sevgiyle mutlu kal y789

Teşekkür ederim bengusu cum.
Senin kadar olamasam da yavaş yavaş ilerliyorum emin adımlarla.. Paylaşımlarını okuyup hayran kalıyorum. İnş. ben de başarırım.
Sen de sevgiyle kal.

Evet farkındayım değişim günlüğümü de siteyi de çok ihmal ettim. Ama değişimde gevşeklik göstersem de pes etmedim. Şimdi hayatımı yenilemeye en baştan başlıyorum. Yeni planlarım var. Herşeye silbaştan başlayacağım ve mümkün olduğunca çok bu gelişmeleri sizlerle paylaşacağım.

Benim değiştirmek, dönüştürmek istediğim olumsuz davranışlarımın listesi biraz kabarık.
Mesela listede şunlar var:
  • Erteleme alışkanlığı
  • Erken uyanamama-Çok uyuma
  • Atalet - Mızmızlık
  • Sağlıklı beslenmeme
  • Spor yapmama
  • Plansız programsız yaşama
  • İnternet - 3'ü bir arada kahve - Tatlı bağımlılığı
  • Düzensizlik-dağınıklık
  • Topluluk karşısında konuşamama
  • .....................................
Vay be. Listeleyince farkettim işimin biraz zaman alacağını. Telkinleri 2-3 hafta dinlemiştim bıraktım. Şu an itibari ile telkinlere yeniden başladım. Daha önce telkin geçmişim olduğundan sadece suçluluk ve egoyu değil, bunlara ilave olarak kısa oldukları için erken uyanma-erteleme- kilo vermeyi de ekledim ve bu 5 telkini en az 2 hafta dinledikten sonra üzerine ilaveler ekleyeceğim. Cep telefonumu servise verdim geçen hafta. Mp3 üm de 1-2 aydır bozuk. O yüzden evde bilgisayarımdan başka dinleme alternatifim yok. Mp4 almaya eşimi razı ettim ama Kurbandan sonra alacakmış.

Bugün kendimi planlı hayata alıştırmaya başlıyorum.Sabah biraz organize ettim davamını da birazdan hallediyorum.
Bugün Abdullah Canıtez'in "Hedef101" çalışmasını uygulamaya başlıyorum.
3 farklı sebepten ötürü 3 farklı hedef101 günlüğü oluşturuyorum.

Güzel gelişmelerim de var:
* Hedefime karar verdim. Hedefim 3 dala ayrılıyor. Onları da biliyorum. O 3 dala dolayısıyla ana hedefe giden adımlarımı gerçekleştirmeye çalışıyorum. Ne istediğimi biliyorum hayatta ve ne istemediğimi de biliyorum.
* TV izlemeyi yeteri kadar azalttım. Haftada 3 dizi izleyip kapatıyorum televizyonu. Sabahları evde olduğum halde açmıyorum.
* Her zaman kitap okumayı ve kendimi geliştirmeyi, öğrendiğim bilgileri uygulamayı sevmişimdir. Fakat kitap okumayı çok sevdiğim halde yarım bırakma alışkanlığım vardır. 1-2 haftadır elimden kitap düşmüyor.

Sevgiyle kalın.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri