phantommun günlüğü

Ynt: phantommun günlüğü

Evet maaesef böyle düşünce kalıpları baya yerleşmeye başladı artık.Ben küçük bi şehirde yaşıyorum normalde ve orda hala küçükler büyüklere,erkekler de bayanlara yer verme geleneğini mi, güzelliğini mi diyeyim artık bilmiyorum ama devam ettiriyolar neyseki.
Özellikle büyük şehirlerde bu değerler baya yok olmaya başlamış ama.Yine de biz devam edelim canım en güzelini yapıyoruz.Belki örnek alan biri olur ya da çocuğumuz bizden öğrenir o yapar.Hiç bişi olmasa yaşlandığımızda toplu taşıma araçlarına bindiğimizdeki oturcağımız koltukları garantilemiş oluyoruzdur heraldee 44 (Cümle biraz düşük oldu heralde ama dusun )

Hepimiz melek olduk bır bakıma:))) bakın sihir yapabılıoruz puhahahahahah:)))

Hep olmak istemişimdir zati 44 Benim bitane melek haykelciğim var küçük , böööle kuş tüyü kanatları var bembeyaz.Ben onu küçüklüğüme benzettiğim için almıştım.Sürekli de bakıyorum seviyorum melek olma yolunda bi çekim mi yaptım acaba bilmeden ttli3

Yine kanıtladın bana kararımda haklı olduğumu.Maalesefki sevgi tanımlarımız çok farklı.Maddiyat senin için çok önemli bunu bugün iyice anladım artık.Senin için çok üzülüyorum ama ben çok denedim.Bugün beni üzeceğini bile bile yine konuştum senle ama .. Artık bir daha hç konuşmamalıyım senle ne şartla olursa olsun.Senin için ulaşılmaz olmalıyım.Bunu intikam gibi saçma bi duygunun varlığıyla istemiyorum.İçini görebilmen için; bugüne kadar azcıkta olsa sevgimi hissettiysen eğerki yokluğumda nasıl olacaksın, ne hissedeceksin görmeni istiyorum.Bu süreçte tepkisiz kalırsan anlıycam ki baştan beri zaten yanlışmışız ve kalbimi sana tamamen kapatıcam.Ama dönersen ve içinde bişeylerin değiştiğini kanıtlarsan o zman yanında olcam işte.Yine ve yeniden..Ama şimdi ayrı kalmalıyız.Seni hala seviyorum ama acı çekmiyorum artık.Çünkü ben sevgiyle değişiyorum ve aynı şeyi senin için de diliyorum.Sevginin tüm kalbini doldurmasını ve davranışlarına yansımasını istiyorum.İkimiz için de en iyisini diliyorum hala..Dualarımdasın..

Hayatımm çok güsell ttli3 Çok mutluyum artık.Şükredip duruyorum hep..
Bu sabah yedide uyanmam gerekiyodu ve ben hiç zorlanmadan kalktım; kalkabildimm!!
Bugün derste çok sıkıldım.Birazdan bi derse daha gircem ama eminim o çok güzel geçicek.
İkinci dönem de burda kalmam için gereken prosedürler işliyor bakalım sonuç ne olacak.Ama olursa çok güzel olcak 44
Ve sonunda merak edilip, özlenildiğimi hissettim sonunda.. son iki gündür aranıyorum, görüşülmek isteniyorum,değer veriliyorum ttli3 Ama yelkenleri suya indirmicem tabii..
Sevgiyle değişiyorum.İçimdeki değişimi izliyorum; harika bir duygu..Farkındalık kazanmak ve bunun eskisiler gibi geçici olmadığının farkında olmak muhteşem tender45
Yapmam, öğrenmem gereken bi çok şey var ama acele etmiyorum artık.Zamanı geldiğinde herşey oluyor, kendime zaman tanımayı öğreniyorum.
Kendimi seviyorum..
Çekimlerim gerçekleşiyor..

alk78 alk78 alk78 Sonuna kadar böyle devam etsin phantomm,yolun hep aydınlık olsun tüm güzel gelişmeler bizler için evren bizi seviyor kiss3

merhabalar sevgili phantomm ..

yanımıza hoşgeldin..
th_welcome.gif

çevirmen olarak desteğini bizlere verdiğin için de ayrıca teşekkür ederim.. ark5
son mesajında olduğu gibi günlüğünün daima güzel haberlerinle dolmasını dilerim..
21sy4.gif

aslında bu mesajınla hayatın en önemli bir kaç yasasını göstermiş oldun..

etki tepki yasası.. sevgi yasası ..
kuantum düşünceye göre gözlem şeklini değiştirdin ve sonucu da bu doğrultuda etkilemiş oldun..

ilk mesajlarına baktığımızda daha çok senin haklı olmak ihtiyacın vardı..
yaptıklarının karşılığını almak ihtiyacı..

düşüncen koşulsuz sevgiye dönüştükçe .. yani gerçek sevgiye..
her şeye rağmen sevmeye devam ederken sahiplenme duygunu ve beklentilerini özgür bıraktıkça
tamda olmasını arzuladığın gibi gerçekleşemeye başladı herşey.. super

sık sık hatırlatarak diyoruz.. seçtiğimiz yaşam ve başımıza gelenler kendi düşüncelerimizin ürünüdür.. ttli3
düşüncelerimiz gözlemlerimiz ile şekillenir.. b456

o zaman gözlediğimiz sonucu değiştirerek ilerlemek bizi amaçlarımıza taşımakta en büyük olumlu etkendir..
yani schrödingerin kedisiyle ilgili olgu ana noktamiz.. sevincli

yakalamış olduğun bu güzel başarının tadını doyasıya çıkartarak daima daha iyilerini yaşantına tezahür ettirebilmen dileklerimle.. clapping

35692544if7.gif
sevgiler..

senın suan içsel durumunu merak edıyorum..bılıyorsun benzer seyler bende yasadım..arıyor dıyorsun ama donmeyecemmı dıyorsun??? kararı n kesınmı ne yapmak ıstedıgınden tam emınmısın? senın degerını anlamasınımı ıstıyorsun yoksa tamamen bıtırmekmı?? bunu cevaplarını kendıne ver once olurmu?hatta yaz dusunduklerını bır kagıda eksılerını artılarını huzur buldugun anları sıkıntı yasadıgın anları sana yasatıgı guzel zamnalarla zor zamanları hepsını dok..ve artıklar ıle eksılerı cıkar ve kendıne soru sor..huzur nerde? ben nerde huzur buluyorum..bunu cevabına gore haraket etmen gereklı bence..ısteklerının farkında ol..yaptıklarınında sonradan pişman olma canım ben oyle yaptım cunku..işe yarıyor

Sevgili Phantom verdiğn haberler çok sevindirici. Gelişmelerinin sebebini sevgili shamanic çok güzel açıklamış. Dinginlik hayatını yoluna koyuyor ve sen bunun değerini biliyorsun. Hep böyle güzel gelişmeler dileğiyle canım... Sevgiler...

Sevgili çiçeğim, shamanic,stubborn,eingilizce (isimleri mesaj sırasına göre yazdım) ..Ah canlarım yaa hepiniz o kadar güzel şeyler yazmışsınız kii..Ne kadar mutlu oldum anlatamam.Evet artık ben başarıyorum.Artık hayatımı kızgınlıklarımla,sabırsızlıklarımla,pişmanlıklarımla,üzüntülerimle yaşamıyorum.Öğretmenimin dediği gibi dinginlik var hayatımda.Ve kontrolü ben ele aldım artık.Tüm olumsuzlukları yanı başıma yığıp sonra da 'Neden hiç bişey istediğim gibi gitmiyor??' diye yakınmalarım bitti.Arada bir dalgalanmalar yaşıyorum ama kendimi bi kaç dakikada yatıştırabilmeyi öğrendim.Sadece mutlu olmayı seçiyorum ve hayatım benim bu isteğime göre şekilleniyor.Tüm bunlar gerçekten harika.
Tabiki tüm bunlarda değerli yorumlarınızın, kendi günlüklerinizin faydası çok fazla.Bu yüzden her bir kelimeniz birer hazine benim için ttli3 Hepinize kocaman sarılmak isterdim şimdii utananadam Bari kocaman öpücükler yollayayım herbirinize kiss3 Sevgiyle kalın..

Canım benim sen ne kadar zarif ve duyarlı bir kızsın öyle ttli3 Yüreğin böylesine sevgi dolu olduğu ve gelişime açık olduğun sürece hep mutlu olacağına ve bunu hakettiğine inanıyorum. Bu genç yaşında çoğu insanın sahip olamadığı değerlere sahipsin. Senin gibi pek çok insanın olduğu bu sitede olmak ve herkesin birbirinin yaşamlarına dokunduğunu görmek çok güzel. Sarılmış kadar oldun smiliyface Sevgiler...

Kendi kendime kızarıp bozardım oturduğum yerde utananadam utananadam
Sevgili günlük, burdaki insanların kocaman yürekleri var bilmem sen farkında mısın, hiç tanışmamış olsak bile sevgilerini hissedebiliyorum o yüzden.Bu bile başlı başına çok büyük bir mutluluk kaynağı benim için ttli3

Ha işte hep boyle pozıtıf cumleler kurkı ..o yolda gıdebılesın..herkezın eksık yanları var..ama burda kı paylasımlarla bırbırımızın eksıklerını kapatacagız oyle degılmı?

Kesinlikle..Hadi bakalımm alk78

hanı eller nerdeee derty derty alkış alkışş alk78 alk78 alk78 alk78 sung66 sung66

alk78 alk78 alk78 alk78

Merhaba Phantom,
bahsettiğin günlükleri bugün bulabildim, o kadar dolu bir siteki hergun yeni bir bölüm keşfediyorum. ttli3
Sendeki değişimleri çok güzel anlatmışsın. alk78
Ben yeni başladım telkinleri dinlemeye, henüz bir değişim hissedemedim, hissetikçe bende yazmaya çalışacam.
Çalışacam diyorum çünkü malesef ben duygularını yazıya dökmeyi becerebilen biri değilim.

Sevgiler...

Hoşgeldin canım kiss3 Evet sitemiz öyle ben de hala keşfetmekle meşgulümm ttli3 Dolu dolu çok güzel..
Telkinleri düzenli şekilde dinlersen içindeki duygular tek ses haline dönüştüğünde, karmaşaların dindiğinde kelimeler,cümleler içinden süzülür dökülür canım merak etme.Ama şimdiden yazmaya başla bence çok faydası oluyor değişimleri görmek için..

Hoşbulduk canım kiss3
telkinleri düzenli dinliyorum, ilk bir hafta geçsin diye bekliyorum.
Umarım dediğin gibi olur kelimeler,cümleler içimden süzülür,dökülür. ttli3
Bana uyan başlıklara elimden geldiğince birşeyler yazmaya çalışıyorum ki yazamama hissini kırıyım diye. utananadam

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri