çiçeğim ' Alıntı:Geçiyordum uğradım sıcacık içten samimiyetine bayılıyorum herşey gönlünce ve güzel olsun tüm istediklerin kabul olsun sevgiler benden sana kiss3
perilice58 ' Alıntı:smil56 sabah sabah neşemi yerine getirdi ... Günaydın aysun kiss3
redflowers ' Alıntı:Arkadaşlar öncelikle bu mesajı size yazarken üzüntü duyuyorum.Bu mesajımı anlayışla karşılayacağınıza inanıyorum. b456
Biliyorsunuz burada hepimiz bir aile gibiyiz.Ve bu ailenin bütünlüğünü korumak,bu aileye yakışır şekilde davranmak yine bizlerin hepimizin görevi. ark5
Günlerdir her birinizin günlüklerini takip ediyorum.İlk başlarda sessiz kalmam gerektiğini düşündüm fakat artık maalesef kalamıyorum b456
Günlüklerimizi genelde değişim günlükleri adı altında açıyoruz.Her birimiz gün içinde yaşadığımız sevinçlerimizi,üzüntülerimizi,hedeflerimizi,değişimlerimizi yazıyoruz.Ama son günlerde günlükler sohbet alanı gibi kullanılmakta ve amacından sapmakta.
Ben dahil çoğu üye mesajları son konular butonundan takip ediyor.Ve her 5 dakikada bir (çoğu zaman o kadar bile sürmüyor) yeni bir sohbet mesajıyla karşılaşıyoruz günlüklerde.
Demek istediğim birbirinize destek olmayın,birbirinize mesaj yazmayın demek değil,bu konuda lütfen hem fikir olalım.Demek istediğim günlükler sohbet alanı gibi kullanılmasın.Bazen sadece bir smile kullanarak,hiç yazı kullanmadan birbirinize mesaj yazıyorsunuz.Bunun için zaten bir sohbet alanımız var (cafe bölümümüz)bizler genelde sohbetlerimizi orada gerçekleştiriyoruz.
Sizleri her birimiz aileden gördüğümüz için aramıza katılan yeni üyelere örnek olmanızı istiyoruz.
Lütfen günlüklerde gereksiz mesaj yığınları,tek smile ile yanıtlanan mesajlar ve amacından sapan konular olmasın.
Mesajları toplu olarak gönderiyorum,birbirinizle konuyu görüşerek ortak bir kanıya varacağınızı ve bu mesajı anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
Sevgiler. kiss3
stubborn ' Alıntı:Kım ger ıdondu ben oraya takıldım pardon???
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.