B
bigokyanus
Guest
Çok keyifle okudum günlüğünü , gittikçe daha pozitif ve kendine güvenli olacağın günleri de okumayı iple çekiyor , sevgiler gönderiyorum 
Evet, bu yüzden açtım. Değişimi gözle görmek için, eski davranışlarımdan nasıl sıyrıldığımı adım adım görebilmek için yazdım. Zor bir karar oldu ama iyi ki de yazmışım. İlk başlarda buraya yazdıklarımla sınırlı kalacağını düşünmüştüm ama yanılmışım.Çok keyifle okudum günlüğünü , gittikçe daha pozitif ve kendine güvenli olacağın günleri de okumayı iple çekiyor , sevgiler gönderiyorum![]()
Oturup ağlayayım mı ne yapayım, gidip patronu mu döveyim? y789girlhaha beni gülümseten tek şey oldu şu saate kadar sağolasın...moral sıfır bende ..
Günaydın.merhaba canım...
bir şeyi istediğin zaman düşünüp hemen harakete geçmek lazım diye düşünüyorum.bazen zor olsada..
bütün patronlarında iyi olduğunu düşündüğün zaman işyerindaha zevkli geçecek...
sevgiyle mutlu kalıny789
Evet palnner düşünmemeye çalışmakla da olmuyor en iyisi biraz düşün, o düşündüğün konu hakkında mantık yürüt, yani kendine o konu hakında sorular sor: Bu konu neden beni rahatsız ediyor, acaba bu düşündüğüm şeyle ilgili fikirlerim doğru mu; eğer doğruysa bu durumu düzeltmek için neyabilirim gibi cümleler sor kendine.. Ve böylece bu konuda iyice düşünüp bir sonuca varınca da artık tamam bitti de..)
Artık o konuyla ilgili değişiklikler mi yaparsın yoksa o konuyu birdaha düşünmek bile istemezmisin bilemem ama bence en doğru yöntem bu...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.