Psikolog arıyorum!

venüs

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...

Bir psikologa ihtiyacım var...İstanbul'da yaşayan arkadaşlar güvenebileceğim bir uzman önerebilirlerse çok sevinirim... sapkal89

Ynt: Psikolog arıyorum!

msn de yardım edebileceksem yardıma her zaman açığım sorununu özelden yolla çözebileceğim bişeyse çözeriz olmazsa sana önerebileceğim alternatifler var
siirokul

Benimde piskoloğa ihtiyacım vaaaaaaaaaaaar derty

çok samimi bir şey söyliyim benim de psikoloğa ihtiyacım var sanırım artık çünkü bende bir sorun var. tek başıma olmaya çok fazla alıştım. biriyle asla yakınlaşamıycam gibi hissediyorum bazen umutlu oluyorum bu konuda ama şu ana kadar yaşadığım ilişkileri sürdüremeyip bitiren taraf hep ben oldum ve bu yönden kendimi eksik hissediyorum. anladım ki ben ilişki yürütme konusunda beceriksizim kısacası ilişki özürlüyüm ağla

Fatmacım belki sen mükemmeli arıyorsundur ondan yürümüyordur ilişkilerin ya da yanlış insanlar karşına çıkmıştır üzme kendini actionsmile

ya elifim ben de bilmiyorum ki ne aradığımı belki de o yüzden böyleyim.

Merhaba arkadaşlar,

Benim bir konuda yardımınıza ihtiyacım var...

Bir psikologa ihtiyacım var...İstanbul'da yaşayan arkadaşlar güvenebileceğim bir uzman önerebilirlerse çok sevinirim... sapkal89
İletişim Bilgilerimiz

Değişim Psikoloji ve Terapi
Adres Kamelya Sitesi 19/1 Blok D:2 Ataşehir
Ofis : +90-216 548 11 12
Cep : +90-532 360 30 30
Email : bilgi@degisimterapi.com
Değişim Psikolojik Danışmanlık ? Hizmetler- Terapiler- Testler, Psikoloji, psikolog, psikolojik, terapisi, psikolojik danışma, psikolojik danışmanlık, psikoloji danışmanlık, psikoloji testi, psikolojik danışman, çocuk psikoloji, psi

bence psikoloğa gitme psikiyatra git.... psikolog paranı alır ama çözüm bulamaz psikiyatr ise ya çözüm bulur ya da daha kötü olursun.... garip gelebilir.. ama bu böyle... ama her halükarda psikiyatr psikologdan iyidir...

Benim gidip sorunlarımı paylaştığım ve bana destek ve yardımcı olan Rıfat TUĞSAL. Varçok iyi ve samimi bir dinleyici. Tıkandığım noktalarda sürekli yol göstericim oldu. Mesleğini severek yaptığına kalpten inanıyorum.

Ben annem ve kardeşim için bu sayfadan araştırmıştım. Psikoloji gerçekten hayatımızı etkiliyor. Çok şükür aile düzenimiz yerini buldu.Baya faydalı herkese tavsiye ederim. Umarım sizin içinde faydalı olur.
https://doktorbilgini.com/psikoloji/

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri