Biraz once ki yayinda Pinhani vardi.Ondan once Dilek yapti..Her iki arkdasa tesekkür ediyoruz...hayalayaz ' Alıntı:ben çelışırken yayını dinledim çok güzeldi..devamını bekliyorum..teşekkür ederim dilekcik
25emel ' Alıntı:yok bacımm ii gidiyor yayın 44 ben ilkay akkayadan ah lele varsa istiyom sadece ve sadece kendim için b456
saoll ttli3dilekcik ' Alıntı:25emel ' Alıntı:yok bacımm ii gidiyor yayın 44 ben ilkay akkayadan ah lele varsa istiyom sadece ve sadece kendim için b456
hay hayyy azsonra geliyo parçan hayatım kiss3
25emel ' Alıntı:saoll ttli3dilekcik ' Alıntı:25emel ' Alıntı:yok bacımm ii gidiyor yayın 44 ben ilkay akkayadan ah lele varsa istiyom sadece ve sadece kendim için b456
hay hayyy azsonra geliyo parçan hayatım kiss3
25emel ' Alıntı:söz konusu ses ilkay akkaya oldugu sürece her melodiyi güzel sölüyo bea super yalnız söle bir durum var benim istediğim sarkı:
ah lele yar uyan adına kurban,
ah lele oluram yoluna revan,
aldırma derdin ya ardımdan aglama,
al beni yanına ben dayanamam ttli3 dı nese yinede saol kiss3
25emel ' Alıntı:ohh ilkay ard ardaaa gulensmiley harikaaa sarkılara eslik ediyom babam geldi hayırdır kızım ne oluyor die girlhaha
25emel ' Alıntı:music45 candan erçetin yüreginden ne geçerse isterimm krzm67
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.