Radyo Sohbetleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lerzan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
L

lerzan

Guest
oncaa yil yollarimiz hic kesismemis su eylul aksami disinda
belki benim kagit param bi sekilde done dolasa senin cebine girmistir
belki ayni posta kutusuna degisik zamanlarda da olsa bi ka c mektup atmisizdir
ayin karpuz dilimi gibi batisini izlemisizdir deniz kiyisindaaa
ayni koseye oturmusuzdur kohnede bi kac gun arayla

olamaz miiiii olabilir

diyor radyo

Ynt: Radyo Sohbetleri

gelio burcucum.bi sesler gelio o sanıım sensn.heycandan patlayan sensen o sensin.evt tv seside glio

sesın gelıyor burcu vay bee sıte kendını astı artık.. super

burcu nere yazıyonuz yaw.ben foruma yazıyorun olmuyo herhal başka bi yere yazıonuz

lerzan ' Alıntı:
SARKILARIM BENIMDIR - KOPYA DA YASAK VOKAL DE :) SAHIBININ SESI

... Hala emir kipli başlığın altında fikir telakkisinde bulunan Lerzan arkadaşımızın edebi yazışmalarını okuyoruz ve kendisiyle çelişen bu güzel insanı sevgiyle ve hoşgörüyle selamlıyoruz...

Bugun ku test yayinimiz burada bitti...İler ki günlerde çok daha planli ve detayli programlar olacak..
Bekliyoruz 956k 25889

lerzan ' Alıntı:
tek duze dize insan modeli beklentisi veya aliskanligi elestri sebebi olmus. hay hay olabilir, ama sebep olarak farkli zamanlardaki farkli yazi/radyo deneme yayina feed-back naklen yazdigim sarki sozleri hepsi karistirilarak anlamlarinin disina cikartilip yanlis anlam katilamaz, anlasilamiorsa sorun degil oyle kalsin. anlasilmam sart degil. hele beklenti sifir.. paylasimin keyfi yeterli, boyle dahi olsa da. sevgiler elestirene her kim ise.

oda muzigi opus cok guzel gidior radyo.. ilk gecesinde burada olusum serefti. tebrikler atakan ve tesekkurler.

Ben tesekkür ederim Lerzan her zaman ki gibi renk kattin..İyi ki varsin cilgin897
Hep bekliyoruz radyo yayinlarimiza...
Senden'de yayin bekliyoruz...
Sesin çok uygun radyo için...

Radyoyu göremediğimemi yanayım ,test yayınının tadına bakamadığımamı b456 Görmesemde duymasamda burda bir radyonun yeşerdiğini öğrenmek keyifli bir hadise yinede!Yapımda ve yayında emeği geçen herkesin ellerine sağlık 44 Hayırlı olsun hepimize nitekim;iyi geceler herkese uykulusmile

Burcuu süpersinn 25889 Rica etsem şu anda çaldığın parçanın adını soyadını yazarmısın utananadam

venüs kaçırdım yazını geç kaldım hangi parçaydı acaba ya neutrali5 tuh788

aaa ooo67 nayırrr nolamazzz neler kaçırmışım bennnnn burcum eminim mükemmel olmuştur sevincli

Arkadaşlar konular çok dağıldı lütfen program başlıklarımız dışında yazıları burada paylaşalım.
Mesela sabah açtım siteyi aaa dost78 yayında en azından buraya yazılsın sonra yayında kim var diye birbirimize soruyoruz. Dünde bir arkadaşımız yayındaydı çok beğenilmiş ama kimse bilmiyor.
Sevgili Ahmet teşekkür ederim bu arada sabah sabah iyi geliyor ne güzel yayınlarımız hiç susmuyor

Dost yayın çok iyidir eminim ah bir de ben dinleyebilsem ağla

Turgay neden dinleyemiyorsun bir ara özeline bak mesaj atacağım

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri