Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Gitmeyin o zaman ya aile içinde küslük olmaz. Herkesi olduğu gibi seviyor ve kabul ediyorum.
Seni de çok seviyorum cadı biliyorsun.
Bir daha gitme(yin)...
olur birtanem gitmeyiz)
hangisini kastetttin onu anlayamadım. benim ailemi mi kastettin buradaki forum ailemizi mi
yoksa bilmeden bir aile mi kurdum aşkımla y789
ben de herkesi olduğu gibi kabul ediyorum daaa onlar beni olduğum gibi kabul edemiyor)
fark yapmaz ben mutluyum.. sen de sevildiğini biliosun haniiiii tek cadı da ben değilim üstelik)happy6
bu aralar kendimi yalnız hissediyorum.. gireceğimiz bu yeni dalgadan sanırım bu.. her şey daha muhteşem olacak.!!!
teşekkür ederim dostlarım..(onlar kendilerini biliyor ve aslında ben de yalnız olmadığımı biliyorum)
Denizcim her şey senin hayrına gerçekleşiyor..actionsmile
Pes etmek, kendini bırakmak yok.t678
bu aralar kendimi yalnız hissediyorum.. gireceğimiz bu yeni dalgadan sanırım bu.. her şey daha muhteşem olacak.!!!
teşekkür ederim dostlarım..(onlar kendilerini biliyor ve aslında ben de yalnız olmadığımı biliyorum)
Sen bu değilsin . İkimizde biliyoruz . büyük Olumsuzlukları olumluya çevirebiliyorsun bunu da hemen halledeceğine inanıyorum ..
kendini yalnız hissetme![]()
Not : Kötü insan vardır y789 (biz seninle bu yorum üzerine tanıstık)
tamam sen yeterki eskisi gibi ol
kötü insan yok
keske herkes senin gibi olsa
![]()
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.