Ruh ikizimiz Nerede

bence beğenilen durumda teşekkür edilmeli, beğenmiyorsan sadece karşındakinin duygularına saygı duymalısın...İşte o kadar.

ya benim de ruh ikizim hayatımda çıktı:) iki saattir düşünüyom yok öle biri hayatımda yaa:( madem hayatmdaysa hani neresinde, değilse de nerde hangi şehirde şimdi ne yapıyo??? bütün bunları bilmeyi çok isterdim... şu anda gecenin 12sinde telefonu açıp onu ne kadar çok sevdiğimi söyleyebileceğim birisinin olmasını isterdim, şu anda hastayım deyip naz yapmak... ya da bugün yazılı yaptım çocukları kopya çekmeye çalıştılar diye anlatmak isterdim... gülüp ağlamak isterdim onunla.. herşeyiyle her anıyla ve her haliyle benimle bir bütün olsun, onu kendime o kadar yakın hissedeyim ki; her ne yapsam, ne söylesem bana öyle güvensin ki neyi niye yaptığımı bilebilsin isterdim... kar yağdığında ilk ona haber vermek isterdim, içimde hala bir kısmını sakladığım çocukluğumun muzip gülümsemesini hergün ona hediye etmek isterdim... hem yanında hem de arkasında onun destekçisi olmak isterdim.......... eğer birgün gelirse hayatıma bunları ona anlatmak değil de birlikte yaşamayı isterdim... başınızı ağrıttım galiba ama romantikliğim tuttu napimmm:)

32.gif

y789 pirinç baya taşlıymış sanırım herkesin derdi aynı en azından o kadar kişisel gelişimle uğraşıyoz muhakak bir şey yapmak için birşeyler vardır hayatımıza ruh ikizimi veya mutlu olacağımız kişi nasıl çekebiliriz bu konu üzerine yoğunlaşsak olmazmı arkadaşlar ? utananadam

Aklıma çok komik bir laf geldi yasalın yazdıklarını okuyunca ama iptal demek zorundayım yazdıktan sonra khkh56

"Anlaşılan herkese yetecek kadar ruh ikizi yok bu özelliklerde" khkh56

İPTALLLL :))))))

O Ben'im O Ben'im khkh56

ben erkek değilim ki:)

Okurken gerçekten gözlerim yaşardı Sevgili Yasal.

Hala romantik erkekler kaldı mı devirde yahu? Duygularını iç huzuruyla bu kadar güzel dile getiren. Umarım umduğunu bulursun :) Saçma bir son oldu ama idare et :)

ben erkek değilim ki zaten:)

O zaman kızlara yetecek kadar ruh ikizi mi yok acabaaa ? khkh56

vardır vardır.. bi yerlerde bekliyodur ama nerde acaba??

khkh56 khkh56 khkh56

Yasal'cım şunu alıştıra alıştıra söyleyivereydin olmaz mıydı yahu?

Depresyona girdim. sevincli

Ruh eşim ben buradayım.Sen nerdesin ki hele bir gel kırıcam bacaklarını senin ben.khkh56

evet bende ruh ikizimi istiyorumm nerdesinnnnnnnnn sanırım ole bı şey yok:(

Yasal'cım şunu alıştıra alıştıra söyleyivereydin olmaz mıydı yahu?

Depresyona girdim. sevincli

Ruh eşim ben buradayım.Sen nerdesin ki hele bir gel kırıcam bacaklarını senin ben.khkh56

redflowers dün geceden beri gülümsetiyorsun beni:) dün sen öyle söyleyince resmimi koymaya çalıştım ama yapamadım:( neyse buradan ilan etmiş olduk benim bayan olduğumu:) eş ruhum buralarda bi yerlerdeyse, gördüyseniz söyleyin hemen gelsin. ben de senin yaptığın gibi bacaklarını kırıcam onun:) ayyyy ama ben kıyamam yaa valla gelsin, önce sevinçten ağlar heralde ve boynuna sarılırım...

bu arada redflowers eş ruhun olamam belki ama istersen eş arkadaşın, eş dostun olabilirim:)

Şşşt akıllı ol yahu.Öyle sarılırım dersen şımarır bu erkek milleti, çok beklersin sonra.

Kırıcam bacaklarını senin ruh ikizim demen gerek, sakın gelme gözüme gözükme diyeceksin, değil çiçek alsan tek taş alsan umrumda değil diyeceksin. Bak nasıl geliyor o zaman.sevincli

Şşşt akıllı ol yahu.Öyle sarılırım dersen şımarır bu erkek milleti, çok beklersin sonra.

Kırıcam bacaklarını senin ruh ikizim demen gerek, sakın gelme gözüme gözükme diyeceksin, değil çiçek alsan tek taş alsan umrumda değil diyeceksin. Bak nasıl geliyor o zaman.sevincli

y789 ben diyemem ama sen benim yerime demiş oldun:)

bu sitede kimse eş ruhunu bulamamış mı yaa:( herkes bu konuda muzdarip.. neden sizce? acaba eş ruh scriptlerinden mi satın almamız gerekiyor ya da çekim yasasını uygulamamız.... ya da hiçbişey yapmadan, onu beklemeden yaşamaya devam etmek, çünkü inanmak birgün geleceğine, ilk gördüğünde feleğin şaşmış gibi olacağına.. ona şimdiden şarkıları duyuyormuş gibi söylemek mi gerek? kendi ellerimizle ona geldiğinde vereceğmiz hediyeleri hazırlamak? nedir önemli olan anlayamadım.... hazır hissetmek gerek belki de korkmamak, kapıp koyvermek kendini.... şimdiden birlikte izleyeceğiniz filmleri seçmek, onun için bu filmleri biriktirmek, en güzel fotoğraflarınız saklamak ona, büyük bir heyecanla bak bu benim şu zamanki halim diyebilmek... hayal etmek birlikte gidilen lunaparkı, bir deniz kenarını, bir eft seminerini:)

şimdi bu son cümleyi yazdıktan sonra güldüğüm gibi kendi kendime, onunla da gülmek.... hadi gel eş ruhum..

ruh eşimmmmmmmmmmm huhuuuuuuuuuuuuuuu nerdesinnnnnnnnnnnnnn yetti gariiiii :P

arkadaşlar bu konuyu tekrar gündeme getiriyorum, bu eş ruhum hala gelmedi de:)

yalnız bu sefer bi gelsin redflowers ın dediği gibi cidden bacaklarını kıracam:) nedir bu böyle yahu.. iyilik yaramıyo bu erkek milletine:) bekle bekle gelmiyo..

Az kaldı canım. y789 yolda sana doğru geliyor. sevincli

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri