Rüyada Sayıların Anlamı

Senemmms

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Konuyu burayamı açmalıyım bilmiyorum ama en uygun burayı buldum kusura bakmayın. Ya ben rüyamda rakamlar görüyorum hep ve nedense onlara çok takılıyorum bi anlamı varmıdır acaba diye. Mesela sabah uyanmadan önce rüyamda biri kulağıma 433 dedi sonra uyandım. Belkide anlamsız şeylerdir ama merak ediyorum sebepsiz. Eğer bi bilgisi olan varsa. Çünkü ben özellikle rüyaların bize fazlasıyla rehber olabilceğini düşünüyorum çünkü saf bilinçaltı devreye giriyo bizim irademiz olmadan. Böyle işte paylaşmak istedim. Bilgisi olan biri vardır belki cevaplarınızı bekliyorum

Teşekkür Ederim actionsmile

Uzun zaman gecmis fakat ruyanizda merak ettiginiz bir sey kodlanmis buda size sifrelenmis
Bunu siz cozersiniz sadece
Ruyanizda bilincinize danismak istemissiniz
Merak ettiginiz sorunun cevabi verilmis bunu kesfetmek sizde
Hayir olsun insaAllah

Iyi aksamlar senemcim
Rüyani yazmissin aslinda cok kolay kuran kerimin 433 sayfasini oku denmis.belki bir sıkıntın var onla alakalı olabılır.bakmanı tavsıye ederim.eger sıkıntın varsa rabbim seni dinliyor ve bekliyor.ins az yardımcı olmusumdur

sayılarla ilgili bir işiniz varsa bu da yansımış olabilir..gündüz işin gece düşün derler ..

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri