SADE - CE GEZMEK

cadi_bm

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
6
Günaydın gençlik s456
Güneydoğu Anadolu turu bakıyordum internetten(Gaziantep, Zeugma Antik Kenti, Rumkale, Halfeti, Birecik Baraj Gölünde Tekne Gezisi, Kelaynak Kuşları, Kahta, Nemrut’ta Gün Batımı, Cendere Köprüsü, Karakuş Tümülüsü, Urfa, Balıklı Göl, Harran, Atatürk Barajı, Diyarbakır, Hasankeyf, Mardin, Deyr-ul Zahferan Manastırı, Midyat.)
aklıma geldi böyle gezi turları düşündünüz mü düzenlemek; Tarihi yerler farklı yerler şeklinde. Hep aynı rutinde yaşamak sıkıyor ev-iş arasında mekik dokumak sonra hep aynı insanlarla aynı sohbetler.... Böyle bişey olabilirse, düşünülürse ilk katılacak olan benim Saygılarrractionsmile

organizatörümüz redflowers değerlendirebilir. sapkal89

gelebilirmiyim bilmiyorum ama çok güzel olur zaten hiç gitmedim güney doğu ya utananadam

Evet ya bende hiç gitmedim.Nedense çeken bişey var dusun2ben seviyorum bozkırı yaaagulensmiley keşke gitsekk blissy

inşallah gidip güzelce eğlenirsiniz ben muhtemelen gelememağla2 çünkü dershaneye yazıldım kpssye hazırlanıcam da çok çalışmam lazım ama belki de bi sürpriz yapıp gelebilirim blissyböylelikle geziniz daha da eğlenceli olur khkh56

inşallah gidip güzelce eğlenirsiniz ben muhtemelen gelememağla2 çünkü dershaneye yazıldım kpssye hazırlanıcam da çok çalışmam lazım ama belki de bi sürpriz yapıp gelebilirim blissyböylelikle geziniz daha da eğlenceli olur khkh56

Küçük bir kaçamak yaparsın hem daha iyi motive olursun956k
Eminim seninle çok daha eğlenceli olur s456
Bakalım belki biri devreye girerse gerçekleşir inşallahhhhh 128956

evet ben daha forumun her hangi bi aktivitesine katılmadım seminerlere filan böyle bi şey olursa ve fırsatım da olursa sizlerle vakit geçirmeyi çok isterimutananadam

Beni mazur görün arkadaşlar, düğün hazırlıklarım var. Bu konuda yetkiyi isteyen bir arkadaşa devrediyorum.

sevgiyle..

Gelin gelin bende artık Diyarbakırdayım:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri