sakin olmak

Ynt: sakin olmak

rica ederim bende sevdim hakkaten bak bu şarkıda aslında doğan canku nunmuş [youtube=425,350]UwEdvnkCiRo[/youtube] Gecelerim- seden gurel

ölemi.. ares programından dogan cankulun şarkılarını buldum indirdim bikac tane wave

bu arada Dogan Cankulu dinlerken bana başka bırını ve bır şarkıyı daha anımsattı ..Orhan Atasoy' Gemiler

Bilirsiniz... "Sen giderken bu sahilden sessizce" Hatta seneler önce klıbını kaldırmışlardı Türk toplumuna uymuyor diye

ekleyemedim sanırıyım you tubedan ama aşağıda linki verdim dinlemek istersenız... smiliyface

Sevgiler t678

http://www.youtube.com/watch?v=0gFU...9b441d5171f163&showtopic=98604&pid=564613&st=

ikinci denemede tamamdır...Bakınız bir sonraki mesajım..sol baştaki yakışıklıya dikkat..Doğaaaaaan Cankuuuuuuuu clapping

Bugle ben de yeni ogrendim gel beraber yapalım bana da pratik olur 8977
Bak sımdı. Msjı yazıdıgın sayfada yukarda MESAJ SIMGESI var .onun hemen altında kucuk kucuk kutucuklar var . Onların ıcınde kırmızı bı sekılde YOU TUBE yazıor .

MSJI yazıdımız yere yanı buaraya bıkere o YOu tube tuşuna bas. Karsına bazı kodlar gelecek .
örnek : youtube=425,350][/youtube

sımdı eklemek ıstedıgın lınkınini parantes ısaretı varya ordada ] [ bu paranteslerin arasına yapıstır
AMA V den sonrasını yapıstır
V den hemen sonra Eşittir işareti var senın oda olmasın ama. dene bakalım hismiley

[youtube=425,350]5PzVmEphJJg[/youtube] oldu galiba bu sefer..

Bugle süpersin olmuş tabi 25889 blissy blissy blissy

Emelim cilgin897

[youtube=425,350]yReQRaXs1_c&mode=related&search=[/youtube] hüzünlü bir ayrılık şarkısı biliyorum ama çok seviyorum bu şarkıyı bakalım ekleyebildim mi actionsmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri