Salvamea'nın Günlüğü

Ben çok pis karamsar yazılar yazarım,yazar-dım yani.Şu sıralar olumsuz yazılar yazamama özürlüyüm,hayranlarım bu duruma çok üzülüyorlar ama yapacak bir şey yok yazamıyorum. Olumluluk pıtırcıklığımın en kötü yanı bu,yazabilmek için köpek gibi acı çekmeliyim ben,kendimi bir depresyondan çıkarıp diğerine sokmalıyım filan. Ne yapalım kısa süren yazarlık (!) hayatım tedavi amaçlı bitmiş bulunuyor.

İyiyim,iyi olmak için çok fazla sebebim yok aslında ama iyiyim.Olumsuzlara değil olumlulara takılıyorum artık,"aaa işim yok gücüm yok ne kadar yeteneksiz,vasıfsız bir insanım" demiyorum,"ben çok yetenekli ve donanımlı bir insanım" diyorum. Hoşşştt yani ne yeteneksizliği,gayet yetenekli biriyim. Saçmasapan kıskançlıklarım da yok egom tavan yapmış durumda,kendimi seviyorum,ışıl ışıl parladığımı hissediyorum.Kabullenebilme ne kadar güzel bir duyguymuş haberim yokmuş affetmeyi hiç saymıyorum omuzlarımdan öyle büyük bir yük kalktı ki ruhum özgürleşti hafifledim.Herkesi affettim,kendimi,öğretmenimi,onu,bunu,şunu...vs.

Hayat benim karamsarlığımı çekecek kadar güçlü değil ama ben affedecek kadar güçlüyüm,işte bu yüzden sildim bütün geçmişimi tertemiz bir sayfa açtım geleceğime,masum hayaller yazıyorum o sayfaya. Haa bu arada İspanyolca öğrenmeye çalışıyorum en azından yeni bir şeyler öğrenme isteğim var artık ne mutlu bana.

Selametle canlar,siz beni kaale almıyorsunuz halbuki sosyallik arttırıcıyı epey dinliyorum ama ben de pek faydası olmuyor sanırım sevincli Mutlu Kalın .

hersey cok guzel olacak dersen nezaman belli degil. Herzaman olumlamalarda simdiki zamani kullanmaliyiz
Hayatimda hersey mukemmel sukurler olsun Rabbim. Tesekkur ederim. Tesekkur ederim. Tesekkur ederim
Hersey gonlunce olsun insallah,
Sevgiyle kalin

bence olumsuz yazilar yazmayin cunku yazdikca negatifleri ustunuze cekmeye devam ediyorsunuz. Yasadiginiz herseyden bir ders almasini bilin. Kendinizi sorgulayin benim bu duruma gelmeme sebep veya sebepler nedir. Ic sesinizi dinleyin affetme calismalari yapin ki yapacaginiz olumlamalar yerini bulsun.
Guze paylasimlarinizi hep beraber bekliyoruz. Sevgiyle kalin

İşte böyle önerilere ihtiyacım var teşekkür ederim.Genelde olumlamalarda şimdiki zamanı kullanmıyormuşum şimdi dikkatimi çekti. :) Her şey çok güzel demeliyim :)
Önerilerinizi dikkate alacağım,zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim.

Bugün gergin huzursuz bir günümdeyim. Telkinlerin etkilerinden midir ? havalardan mıdır ? bilemiyorum. Bilesim de yok. Sitenin donukluğu dikkatimi çekiyor,bu kadar olumluluk yüklü bir sitede bu kadar donukluk çok yazık biraz hareket getirmek gerek. Sana ne yahu sen bak işine,yaz günlüğünü,dinle telkinini,kapa çeneni ve otur. Gerim gerim gerilmiş durumdayım Seda Sayanın yüzünden daha gergin ve mimiksiz bir ruha sahibim şu an. Selametle canlar,canlanın yahu iki selam verin ne bilimm yorum yazın filan,sosyalleşelim :D

y789bu gün zannederssem keyiflerimiz kacık gercekten sana katılmamak mümkün degil neyse gecer diyelim geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Rica ederim. Guzel dusunelim ki hayatimiza guzellikler getirelim. Zaman zaman dalgalanmalar tabii ki olacaktir bircok arkadasimizda oluyor. Biraz zamana ihtiyac var. Rabbim gonlunuzden ne geciyorsa hayirlisi ile olmasini nasip etsin insallah. takildiginiz konularda yazin lutfen tum arkadaslarimiz sevgi dolu ve yardimser.

Sevgiyle kalin

y789bu gün zannederssem keyiflerimiz kacık gercekten sana katılmamak mümkün degil neyse gecer diyelim geçtiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Geçer geçer umarım :D teşekkür ederim yorum yazdığın için yine beklerim.

Rica ederim. Guzel dusunelim ki hayatimiza guzellikler getirelim. Zaman zaman dalgalanmalar tabii ki olacaktir bircok arkadasimizda oluyor. Biraz zamana ihtiyac var. Rabbim gonlunuzden ne geciyorsa hayirlisi ile olmasini nasip etsin insallah. takildiginiz konularda yazin lutfen tum arkadaslarimiz sevgi dolu ve yardimser.

Sevgiyle kalin

Sanırım dalgalanmalardan yaşıyorum ağlamak istiyorum sürekli ama ağlayamıyorum :( çok tuhaf hissediyorum kendimi,iyi hissettiğim zamanda çok iyiyim anlam veremiyorum. Amin inşallah hepimizin gönlünden geçenler olur inşallah. Yazarım tabii ki çok teşekkür ederim sevgili Nazife :) Mutlu kal.

evet ilginçtir ki iyi hissettiğin zaman dünyaya bambaşka gözle bakıyorsun, kafaya takılan sorunlar gözünde anlamsız ve küçücük oluyor...

Kafamdaki olumsuz dusuncelerden kurtulmayi seciyorum
Bu olumlamayi yapabilirsiniz. sevgiler

Hayatımı,amaçlarım doğrultusunda en güzel bir biçimde kendi desteğim ve seçimlerimle yönetiyorum..

evet ilginçtir ki iyi hissettiğin zaman dünyaya bambaşka gözle bakıyorsun, kafaya takılan sorunlar gözünde anlamsız ve küçücük oluyor...

Aynen öyle arkadaşım iyi hissettiğimde dünyada çok farklı görünüyor gözüme .

Kafamdaki olumsuz dusuncelerden kurtulmayi seciyorum
Bu olumlamayi yapabilirsiniz. sevgiler

Kafamdaki olumsuz düşüncelerden kurtulmayı seçiyorum :)

Sosyal fobi sayesinde insanlardan kaçtım yıllarca,beni seven sayan arayıp soran çok arkadaşım oldu ama ben onlara hiç geri dönmedim ve bitti bütün arkadaşlıklarım. Dün sosyal fobi olumlamalarını tekrarladım,telkinini dinledim.Bugün yıllardır görmediğim bir arkadaşımla markette karşılaştık,bana kocaman sarıldı o kadar mutlu oldum ki anlatamam,boğazım düğümlendi neredeyse ağlayacaktım,hemen telefonunu aldım ve en yakın zamanda görüşmek üzere sözleştik.Benim için çok güzel bir gelişmeydi.

Yani artık insanlardan kaçmıyorum,kendimi seviyorum,sürekli tekrarlıyorum ;

"Ben dışa dönük bir insanım,ben konuşkan bir insanım,beni herkes çok seviyor".

Allah razı olsun hayatım değişti diyesim geldi,dedim :)

Sevgiler.

Ne guzel bir gelisme haberi 25889. Telkinleri dinlemeye devam edin inanin cok daha iyi olacaksiniz. Daha nice guzel haberlerinizi paylasmaniz dilegiyle. Sevgiler t678

Ne guzel bir gelisme haberi 25889. Telkinleri dinlemeye devam edin inanin cok daha iyi olacaksiniz. Daha nice guzel haberlerinizi paylasmaniz dilegiyle. Sevgiler t678

:) İnşallah daha çok güzel gelişmelerim olacak,inanıyorum. Teşekkür ederim.Sevgiler,mutlu kalın .

Sosyal fobi sayesinde insanlardan kaçtım yıllarca,beni seven sayan arayıp soran çok arkadaşım oldu ama ben onlara hiç geri dönmedim ve bitti bütün arkadaşlıklarım. Dün sosyal fobi olumlamalarını tekrarladım,telkinini dinledim.Bugün yıllardır görmediğim bir arkadaşımla markette karşılaştık,bana kocaman sarıldı o kadar mutlu oldum ki anlatamam,boğazım düğümlendi neredeyse ağlayacaktım,hemen telefonunu aldım ve en yakın zamanda görüşmek üzere sözleştik.Benim için çok güzel bir gelişmeydi.

Yani artık insanlardan kaçmıyorum,kendimi seviyorum,sürekli tekrarlıyorum ;

"Ben dışa dönük bir insanım,ben konuşkan bir insanım,beni herkes çok seviyor".

Allah razı olsun hayatım değişti diyesim geldi,dedim :)

Sevgiler.

sevinince hep boğazın mı düğümlenirr..bence çok güzel gelişmeler..bence olumlamalarında kendini tebrik et ..herkes beni seviyor..bende kendimi seviyor ve tebrik ediyorum..

Kendine Güven telkini ve sonuçları ağla2

Sözde dinleyeceğim de kendime güvenim artacak daha özgüvenli olacağım filan nerdeeeee,dinlediğimden beri daha güvensiz hatta kıskanç hatta paranoyak oldum. Nedir bunun açıklaması ? Dalgalanma mıdır ? bilinçaltının direnmesi midir ? nedir ? nedir ? nedir ? biri bana açıklasın bu durumu. Dinlemekten vazgeçmiyorum zira çok pis hırs yaptım,o beni rahatsız ediyorsa ben de ona her gün düzenli olarak kendine güven telkini vereceğim.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırasım var,ağlayasım var ama ağlayamıyorum bu da ayrı sorun,iki damla gözyaşı dök beee,acıklı şeyler düşün,hatta iki tane patlatan olsa çok makbule geçer. Geçer,geçer bu da geçer.

İyi hafta sonları diliyorum,mutlu kalın canlar.

-Kontrol Mekanizması -

Nedense böyle bir başlık atasım geldi,çok fazla kontrollü olduğumu fark ettim,28 yıllık hayatım boyunca bunu daha yeni fark ediyor olmam çok enteresan zira yıllardır çok fazla kontrollü oldum. Kontrollü olmak bünyeye müthiş zararlıdır,fotoğraflarda doğal çıkmazsınız (ki en rahatsız olduğum konu bu),bir ortamda doğru düzgün iki laf edemezsiniz falan filan,güzel hatunum ama fotoğraflarda mal gibi çıkıyorum çünkü kendimi fazla fazla kasıyorum.

Sevgilimin ailesi ile tanıştım,15 kişiydiler,manken gibi kıpırdamadan durdum,kendimi sıkmaktan kollarıma ağrılar girdi,kaçıp gidesim geldi kaçamadım,kızardım,titredim rezilliklerden rezilliklere girdim,ve kendimi mal gibi hissettim. Yaklaşık 5,6 aydır telkinlerimi düzenli dinliyorum,sosyal fobiden tutun kendine güvene kadar her telkini bilincim ezberlemiş durumda eeeee ? bu neydi şimdi ? hani özgüven ? hani rahatlık ? hani ? hani ?

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri