Şaşkınım ve çok mutluyum

KURDELE

New member
0
HD RANK
Katılım
17 Aralık 2009
Mesajlar
96
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Bir kaç gündür telkinleri dinliyorum,konuları okuyorum ve olumlu düşünmeye başladım diyebilirim çünkü siteyi devamlı takip ettiğim için olumsuz düşünmem imkansız bir hal almaya başladı.İlginç olan ise çok sevindirici bir gelişme yaşadım eşimde bende çalıştığım şirkette terfi aldık şirketin başka şehirdeki fabrikasına gidiyoruz.İnanın çok tuhaf hissediyorum kendimi hiç beklenmedik birşekilde yaşadığım bu gelişme beni şaşkına çevirdi.Bir tesadüfmü yoksa olumlu düşünebilmenin gücümü bilmiyorum.Tek bildiğim şey bu sitede olmaktan ve sizleri tanımaktan duyduğum mutluluk.Sizlerinde hayatınızda beklenmedik güzel sürprizle karşılaşmanızı diliyorum Hepinizi çok seviyorum.
 
bende senin adına mutluyum devam et güzelim
blissyblissyblissy
 
aaa ne güzel blissy çooookk sevindim adınıza sevincli bir de şuna eminim bu bir tesadüf değil derty
 
Ne kadar da güzel. Başarıların ve mutlulukların ardı ardına katlanarak devam etsinnn....actionsmile
 
çok ama çok mutlu oldum daha bu neki diyorum çok ama çok daha mutlu olacaksın:))
 
saol canım benim hepimiz mutluluğu hakediyoruz inşallah sizlerde her zaman mutlu olursunuz
 
teşekkürler spestnaz, maviş cadı
 
BEN BAŞARICAĞINDAN EMİNDİM ZATEN KURDELECİM.. KATLANARAK DEVAM ETSİN.. HOŞÇAKALy789
 
Bu tür gelişmeler moral oluyor insana.. Adına çok sevindim.. Sevinçler mutluluklar zincirleme, senin mutluluğun bana geçti şimdi, ne güzel!!..

Teşekkür ederim!!..

Sevgiyle kal!!..
 
kurdelecim
bunlar çok güzel haberler
herşey istediğin gibi gerçekleşsin her zaman...
olumlu düşünmek her zaman güzel olaylarla karşılaşmamıza sebep oluyor
sükretmek yine çok güzel...
 
baysegül teşekkür ederim.Hergünüme şükredeceğim
 
"Kurdele" yaşadığın bu olumlu değişim Ummadık hayırlı kapılar açsın sana.
 
teşekkür ederim yeshappy güzel dileklerin için
 
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri
Üst