Şeker kız Ecem'in Doğum günü

duru79

New member
6
HD RANK
Reaksiyon puanı
5
lb04.gif

Ecem'cim Canım doğum günün kutlu olsun.Herşeyin gönlünce olmasını diliyorum.
bird7sc6.gif

Yüzünde gülücükler hiç eksik olmasın.hayatında istediğin tüm güzelliklere sahip olmanı diliyorum.

Sevdiklerinle beraber sağlıklı,huzurlu,mutlu,başarılı,Aşklı,bereket bolluk içinde yıllar geçirmeni diliyorum.Mutluluklar seninle olsun tatlım.

havai_fisek_resmi.jpg

Nice yıllara, Ecemm sevincli İyi ki doğduuuuunn ::)

Ecem ciğim Canım İyi Ki Doğdun ve İyi Ki Tanımısız Seni.

Yeni Yaşında Sağlık,Sıhhat,Huzur ve Mutluluk dolu bir yaşam diliyorum.

HappyBirthdayFrog-300x300.jpg

Doğumgünün kutlu olsun.Hayallerin gerçek olsun. sung66
Sevdiklerinle birlikte, hayırlı, mutlu, umutlu nice yaşlara..

Hepinize çok teşekkür ederim bu site sakinleri benim için çok özel ve değerli benim için önemli olan bugünde beni yalnız bırakmadığınız ve bu güzel dileklerinizle yanımda olduğunuzu hissettirdiğiniz için şuan o kadar mutluyumki diyecek söz bulamıyorum hepinizi yürekten kucaklıyorum iyiki doğmuşum...iyiki sizleri tanımışım... iyiki hayatımdasınız... sizin gibi dostlarım olduğu için çok şanslıyım hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim girlhaha

DuruMerey_pasta3ok.jpg

Doğumgünün kutlu olsun canım:)

Yeni yaşının tüm hayatın boyunca istediğin tüm güzellikleri yaşatması dileğiyle..actionsmile

Çooook mutlu ol ve dileklerin kabul olsun inşallah ecemcim ...

Geç kaldım biraz sanırım.

Doğum gününü kutluyorum ve nice sağlıklı yılları sevdiklerinle yaşamanı diliyorum Ecem ;)

dogumgunu_pasta.gif

doğum günün kutlu olsun ecem
sağlıklı, huzurlu ve uzun yaşlar...s456

Geç oldu biraz ama, geç olsun da güç olmasın :) Doğum gününüzü kutluyor, yeni yaşınızın size, sağlık, mutluluk ve başarılar getirmesini temenni ediyorum. Sevgilerimle...
Dogumgunu057.jpg

geç kaldım biliyorum ...
doğum günün kutlu olsun...
nice güzel ve mutlu yıllaray789

Nice mutlu umutlu yıllar dilerim Ecem.

Sevgili kardeşim ecem, çok geç bir kutlama oldu benim ki ama kusura bakma.
sevdiklerinle beraber nice nice mutlu yıllara :) yüzünden gülümseme hiç eksik olmasın :)
iyi ki varsın ve iyi ki seni tanımışım :)

geç kalanlara pasta benden :)

ECEM+PASTA.jpg

Ecem+1.JPG

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri