telkinleri dinlemeye başladığımın bugün 21. günü . dinlemeye 1 hafta ara vereceğim. dün biraz sinirliydim.(işimle ilgili olabilir.) bugün rahatım. rüyamda apartmanın merdivenlerini temizleyen bayan bizim eve geliyor. ben içerdeyim. kendiliğinden içeri giriyor. evi temizliyor. camları siliyor. biz ona temizlik yap demiyoruz. kendi yapıyor. sonra gidiyor.ev bayağı temiz oldu. ben camlara dokunuyorum .temiz. perdeleri de artık çıkarır yıkarım diye düşünüyorum. sonra rüyama bir arkadaşım giriyor. o da telkin dinleyen biri. diyor ki temizlik yapan kadına para vermeli. zaten ben de vermeyi düşünüyordum.sonra temizlik yapan bayanı görüyorum. ona kaç lira versem diye düşünüyorum. 70 ile 100 lira arasında kararsız kalıyorum.100 lira veriyorum .rüyam böyle bitiyor. telkinleri dinlemeye 1 hafta ara vereceğim. biliinçaltında 21 günde kabul gerçekleşirmiş. beynimde yoruldu zaten . 1 hafta dinlensin . ben daha önce altında kuran olan bilinçaltı telkinleri dinlemiştim. onların da faydasını gördüm. onları diinlemeyi bıraktıktan uzun bir ara sonra bunları dinlemeye başladım. içimden öyle geldi. bunların da faydasını görüyorum. rüyalarımda iyileşme oldu. rüyalarım tekrar değişebilir. bilinçaltı zaman zɡman kusacaktır. bu iyi bir şey. kabullenme duygum eskisine oranla daha iyi. şikayet duygum azaldı.daha çok şükrediyorum.