Sigarayi birakmayi istemekten vazgecmeyin - Don't give up giving up

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan lerzan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Sigarayi birakmayi istemekten vazgecmeyin - Don't give up giving up

slm stop çok sevindim 44 stop tabi çekecek canın o meneti stop super sen takmıyorsun güzeel stop super sana da iyi geceler stop smil56 hımmm çok öpüyorum ek olarak stop sevincli

ne güzel stop.keşke kışa girerkenki bir çarşamba olsaydı stop.daha rahat olurdu stop.bize smileyslerde bir stop lambası lazım Atakan abistop.Allahııım keşke bir çok şeyi hatta herşeyi böyle takmayabilsek amin'stop.Siz iki paket kardayken bir çok kişi 40-50(uuuuuf ne kadar çok) cigarette zararda bu size keyif veriyor olmalı stops.

Başaracaksınız biliyorum yazmasamda bilin yüreğim sizinle

[youtube=425,350]bdCjaiXmUb0[/youtube] The Beatles - Yesterday pek severim bu şarkıyı 44 size hediyemmm

HEYYYYYYYYY BEnnn Gellldiiiimmmyaaaaaaaaaaaa... :(((

Hoşgeldin tekrar ya birileriniz yazın artık çarşambacılar

ben geldim stop bana çavdar ekmeği bahane oldu stop.vazgeçmedim stop vuslat başka çarşambaya stop diğer arkadaşları kutlarım stop.

Olsun Haylim yeter ki sen iste herşeyin zamanı var

sigarayı bırakma telkinlerini dinliyorum, bu arada annem düşüp kolunu kırdı, çok ağrıları var ,almanyayada dönemedi, düğün, dümbelek,dünürler kabus gibydi..hepsi geçti geçecek ama benim pc geri geldi çok sevinçliyim,siteye mutlaka giricem ve eskisi gibi yazamasamda okuycam sizleri çok seviyorum.

Hayal çok geçmiş olsun bilgisiyarın olmasına sevindim özlettin kendini

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri