Sınav Heyecanı Doğa Su Sesli

çok teşekkür ederim çok faydalı bir çalısma...

bol bol sevap.... ALLAH BEREKETLENDİRSİN..

HERKESİN YANLIŞ YETİŞTİRİLMEDEN KAYNAKLANAN SORUNLARI VAR.. BUNLAR İNŞ İLAÇ GİBİ GELİR..

sanırım linkler bozulmuş üç linkte error verdi

Linkleri indiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim...

İndiremiyorum yardım eder misiniz ya da elinde olan varsa başka siteye uploadlayabilir mi?

Hiçbir link çalışmıyor. Diğer konularda da öyle.

geçtiğimiz ygs ye girene kadar dinledim ben bunu yaptığım hatalarda bilgisizlikten değil "Sinav odasina girip oturdugun anda asiri derecede sakin ve rahat olacaksin." veya "Sınav sorularini cozmeye basladigin dakikadan itibaren tamamiyle rahat ve sakin olacaksin.Cok rahat ve sakinsin.Cok guvenlisin cunku calistin ve yeterince hazirsin.Sorulari okudugun anda cevaplari da kolaylikla aklina geliyor.Cok sakin ve rahatsin.Ihtiyacin olan tum bilgiyi hatirliyorsun.Cok sakin ve rahatsin." bunların işe yaramaması yüzünden yane heyecandan.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri