Şişedeki Cin

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Merto
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
1-Sağlık
2-Huzur
3-Para

Çok genel oldu ama bence 3'ü bir arada olunca olmayacak birşey yok gibi haksızmıyım y789s456

benim dileklerim
1-)ailemin huzurlu ve mutlu olması,
2-)gerçek ve karşılıklı bir aşk
3-)ilerde kendime ait bir restaurant açabilmek
bunlar olsun fazlasına gerek yok canım:-)

1) 20.00 tl yirmi milyar nakit para bilmediğim ummadığım bir yerden bir hafta için de bana gelsin bunu seçiyorum
2)kendi işim olsun insanlığa faydalı istediğim zaman yapacağım istemediğim zaman yapmayacağım huzurlu mutlu bol para kazanacağım refah ve zenginlik,bolluk ve bereket, sıhhatli mutlu sağlıklı yapacağım bir işimin olmasını seçiyorum
3)kendime ait bir evim olsun,işim olsun,arabam olsun,refah ve zenginlik,sağlıklı ,mutlu ,zengin, bolluk ve bereket için de bir yaşamı ailemle birlikte yaşamayı seçiyorum...

1. Dilek hakkım hiç bitmesin :)
2. Benim için gerçekten hayırlı olmayan birşeyi asla dilemeyeyim.
3. Ömrümce herşeyi aşkla yapayım.
Gerçi 1. sinden sonra diğerlerini yazmama gerek yoktu :)

Teşekkürler konu için

Son düzenleme:
ben de herkesin offline olduğu bir zamanda geliyorum hep off len:)))
önce bir cine hal hatır sormak iyi olurdusevincli
kardeş kaç zamandır şişedesin?
nerden gelir, nereye gidersin?
sevinclitılsım filmindeki cinle bir akrabalığın var mı?sevincli

asayiş berkamilse eminsem şunları dilerdim:sevincli

1.(razı ve merzı olarak Allaha ulaşmak)
2.hayatıma bir anlam bir ideal katmak,
3.vucudumu saran tembellik ve hımbıllıktan kurtulmak,f678h

Pekiiiiiii,
Tüm bu zaman içerisine dileklerini dilgetirenlerden kimler geri dönüş aldı.
Kimler bu dilekleri için küçük adımlar attı?

Cin dileklerinizi gerçekleştirdiii, peki siz bunu farkedip aldınızmı?

1. İstanbul'da sıcacık bir yuvam olsun istiyorum, evime gittikçe içim huzur dolsun, istediğimiz gibi çok şirin ve konforlu olsun.

2. İşimi ilerletmek istiyorum, her yeni günde bir adım ileriye gitmemi sağlayacak doğru insanlarla karşılaşmayı diliyorum. Beraber büyüdüğümüz, büyüdükçe büyüttüğümüz, aklı fikirlerle dolu insanlar :)

3. Bir de kandırıkçılardan bıktım y789 Mümkünse gerçek ruh kopyamı istiyorum. Hayatıma girip kaderim olan aşkı yaşatmasın, aşkıyla kaderimi değiştirsin istiyorum.

Bir de çok değerli cin efendi, bunların hepsini çabuk çabuk istiyorum..

İstanbul'da evim gibi rahat ettiğim bir evim oldu :) Henüz ben taşınamadım, sanki biraz da vazgeçtim gibi ama istediğim gibi şirin ve konforlu.

2. Dileğim eksiksiz hatta fazlasıyla gerçekleşti. Beraber büyüdüğümüz ve büyüdükçe büyüttüğümüz bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyorum. Zevk aldığım diğer işlerimle de ilgilenmeye vakit ayırabiliyorum.

3. dilekten henüz haber yok. Aşık olmak istemiyorum bu aralar, kafamı işlerime vermek daha cazip geliyor sanırım.

birinci dileğim mutluluğumun daim olması(mutluluk daimse sağlık ve bolluk peşinden gelir)sevincli
ikinci dileğim iyi bir yaşam koçu olmak
üçüncü dileğim ise ailemle gezip görülecek bütün yerleri dolaşmak
sevgiyle mutlu kalıny789
birinci dileğim gerçekleşti.
ikinci dileğim için kendimi yetiştiriyorum.yol almaya başladım..
üçüncü dileğim gerçekleşti.ailem ile gezip görülecek yerleri dolaşmaya başladık...
iyi ki varsınız mert bey sevgiyle mutlu kalın actionsmile

ben de herkesin offline olduğu bir zamanda geliyorum hep off len:)))
önce bir cine hal hatır sormak iyi olurdusevincli
kardeş kaç zamandır şişedesin?
nerden gelir, nereye gidersin?
sevinclitılsım filmindeki cinle bir akrabalığın var mı?sevincli

asayiş berkamilse eminsem şunları dilerdim:sevincli

1.(razı ve merzı olarak Allaha ulaşmak)
2.hayatıma bir anlam bir ideal katmak,
3.vucudumu saran tembellik ve hımbıllıktan kurtulmak,f678h

1. dileğimin yerine geldiğini anlamak için sanırım Allah'a yürümem yani ölmem gerekiyor(Allah hepimize hayırlı uzun ömürler versin.)
2. hayatımın anlamı hala eksik.
3.hala tembelce davranabiliyorum.

1. dileğimin yerine geldiğini anlamak için sanırım Allah'a yürümem yani ölmem gerekiyor(Allah hepimize hayırlı uzun ömürler versin.)
2. hayatımın anlamı hala eksik.
3.hala tembelce davranabiliyorum.

1. için şöyle sorayım o halde bu dileği dilemenin nedeni neydi sence? :)

Diğerleri için bir plan ve eyleme geçmeye başlaman yeterli aslında. Bebek adımlarıyla başla hiç olmazsa, dileklerin kabul oldu, sen eylem yapmazsan nasıl hayata geçer ki ?

1. için şöyle sorayım o halde bu dileği dilemenin nedeni neydi sence? :)

Diğerleri için bir plan ve eyleme geçmeye başlaman yeterli aslında. Bebek adımlarıyla başla hiç olmazsa, dileklerin kabul oldu, sen eylem yapmazsan nasıl hayata geçer ki ?

aman tanrım 2'de şöyle bir replik vardı:
"Tanrıdan sabırlı olmayı istediğimizde acaba Tanrı bize sabırlı olma yı mı verir yoksa bu beceriyi geliştirecek bir dizi yaşantı mı sunar bize"
replik tam olarak bu değildi ama meali bu şekildeydi.:)
y789aslında bana bu dileklerimi geliştirecek fırsatlar(sorunlar,imtihanlar) gelmeye başladı. umarım değerlendirebilirim.
sağolun.

Filmlere replik olan sözlerin kaynağını mistisizm ve kutsal kitaplarda buluruz, Allahtan sabır istemeyin, eğer isterseniz sabretmeniz gereken şeylerle karşılaşırsınız der din büyükleri.

Aslında "sabr" kelimesinin anlamı üzerine düşünmemiz gerekir belkide.

İşin özünü kaçırmıyalım biz yinede; Şişedeki cin yada dualarımız sonuçta "İsteyin verilecektir" bilgisiyle haraket ettiğimizde istediğimiz alınmıştır.
Peki biz üzerimize düşeni ne derece yapıyoruz?

İsteklerimizi gerçekleştirecek yolları farkedip onaylıyormuyuz?

En çok talep edilen şey olan PARAyı ne için kullanacağız, sonuçta asıl istediğimiz gerçektende PARAmı?

Eyleme geçmemizi engelleyen nedir?

geç kaldım ama bende dileklerimi yazmak istiyorum.

1- Açıköğretimde bu yıl önlisansımı almak istiyorum
2- İngilizceyi artık rahat bir şekilde konuşmak istiyorum.
3- her istediğimi kolayca alabileceğim bol param olmasını istiyorum.
y789

Selamlar sevgili güneşim ve diğer para dileyen arkadaşlar,

Nakit çalışmıyoruz maalesef biz cinler olarak :).
Lütfen parayı somut olarak yada soyut neler için istediğinize karar verirmisiniz.
Dilekleri gerçekleştirirken bu konuya takılıp kalıyoruz :).

İstediğim her şey derken nedir bu istediğiniz "her şey"açıklarmısınız lütfen?

Ben diğer dileklerimi çekim yasası yoluyla gerçekleştiriyorum. Şimdi öyle bir dilek dileyeceğimki herşeyi kapsayacak.

sadece ve sadece tüm evren için, içindeki herşey için SEVGİ gerçek sevgi diliyorum. Dileğim kabul olduğu için çok teşekkür ederim.

Sevgili Merto,,kafama takılan birşey var,,,şu nakit istememe konusu,,bunu pekçok yerde okudum,,,evet para bir enerji değiş tokuş aracı anlıyorum,biz bolluk enerjisini çekmeye açık olmalıyız onu da anladım,,,,yine de nakit de tezahür ettirilebilir değil mi?Sanki herşeyi hayatımıza çekebiliriz fakat para konusunda ek maddeler var gibi yazılıyor hep,,aklıma yatmıyor,,

aaaaaaaa niye 3 taneymiş cnm ala ala koooocaaaa hayatta sadece 3 dilek mi yok cin kardeş gel bi anlaşma yapalım şöyle bi ayda 3 olsun söz bak basit şeyler isteyecemkahvesmiley

tamam çok anlayışlısın zaten koca cin öle cimrimi olurmuş cnm...sevincli

31 martı olduğuna göre...

nisan için dileklerim; 1. bu hafta sonumu merkezde bir arkadaşımın evinde geçirip biraz kafa dinlemek istiyorum ama pürüzler var lütfen şu pürüzleri ortadan kaldırır mısın ben bu kısa tatili hak ettim ama dimisad456

2.bu ay ortasında kardeşim için ve benim için çok önemli bir sınav var bunun süper ötesi güzel geçmesini diliyorum.

3.tüm nisan boyunca ailemle ve çevremle huzurlu ve bol gülücüklü günler geçirmek istiyorum.smil56

hadi bakalım gelecek ay görüşürüz bi durum değerlendirmesi yaparız ...yeni dilekleri yazarız.

sevgilerrr...

Sevgili Merto,,kafama takılan birşey var,,,şu nakit istememe konusu,,bunu pekçok yerde okudum,,,evet para bir enerji değiş tokuş aracı anlıyorum,biz bolluk enerjisini çekmeye açık olmalıyız onu da anladım,,,,yine de nakit de tezahür ettirilebilir değil mi?Sanki herşeyi hayatımıza çekebiliriz fakat para konusunda ek maddeler var gibi yazılıyor hep,,aklıma yatmıyor,,

Aslolan niyettir derler.
Parayı ne yapacağımızı, ne için istediğimizi tam olarak bilmiyorsak, yada para isteğinin altında yatan asıl niyet hakkında düşünmediysek, net olmayan şeyi tezahür ettirmemiz mümkün olmayacaktır.

Para hayatımı nasıl farklı yapacak?

Sahip olduğum parayı hangi somut şeyler için harcayacağım?

Paraya ihtiyacım varmı? varsa ne için?

bu gibi sorularla bir süreç başlatabiliriz......

Sonuçta istediğimiz değil belki ama ihtiyacımız olan herşeyi anında tezahür ettirme yetimiz var. Öyleyse biriktirmenin veya stoklamanın anlamı ne oluyor; GÜVENSİZLİK.. Kime ve neye güvensizlik; KENDİMİZE, YARATICIYA, SİSTEME, EVRENE, HERŞEYE, HERKEZE....

Güven yoksa mevcut olan e etkili şey nedir? KORKU.
KORKU neyin yokluğudur? SEVGİ!

O halde asıl ihtiyacımız olan şey nedir? PARA mı GÜVEN ve SEVGİ mi?

Sevgiler MERT.

zaman ayırdığınız için teşekkür ederim actionsmile
Aslolan niyettir derler.
Parayı ne yapacağımızı, ne için istediğimizi tam olarak bilmiyorsak, yada para isteğinin altında yatan asıl niyet hakkında düşünmediysek, net olmayan şeyi tezahür ettirmemiz mümkün olmayacaktır.

Para hayatımı nasıl farklı yapacak?

Sahip olduğum parayı hangi somut şeyler için harcayacağım?

Paraya ihtiyacım varmı? varsa ne için?

bu gibi sorularla bir süreç başlatabiliriz......

Sonuçta istediğimiz değil belki ama ihtiyacımız olan herşeyi anında tezahür ettirme yetimiz var. Öyleyse biriktirmenin veya stoklamanın anlamı ne oluyor; GÜVENSİZLİK.. Kime ve neye güvensizlik; KENDİMİZE, YARATICIYA, SİSTEME, EVRENE, HERŞEYE, HERKEZE....

Güven yoksa mevcut olan e etkili şey nedir? KORKU.
KORKU neyin yokluğudur? SEVGİ!

O halde asıl ihtiyacımız olan şey nedir? PARA mı GÜVEN ve SEVGİ mi?

Sevgiler MERT.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri