siyah inciler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siyah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: siyah inciler

siyahcım.. ark5

değişiyorsun tatlım.. hani daha önceden bahsettiğimiz sen değiştikçe her şey değişecek dediğimiz
nokta varya oraya doğru yol alıyorsun..

işte asıl sabır bu dönemde gerekiyor.. bahar çiçeklerini görmek çin agaçların çıplak haline bakmamız gerekir..
aslında çıplak değillerdir.. dalların içerisi kıpır kıpır bir telaş içeisindedir.. olgunlaştıkça ortam minik filizler
çıkar ortaya.. sivilce gibidir.. hala güzel gözükmez ağaç.. halbu ki tüm güzellikler o minicik çıkıntılada gizlidir..

sonra bir sabah bakarız ki gelin gibi olmuştur ağaç.. tüm zerafetini ve güzelliğini sunmuştur gözlerimize ve evrene..

seninde yaşadığın bu tomurcuklanma ve eski arkadaşların geçen mevsim döktüğün yaprakların..
onlar senin toprağıda artık köklerini beslediler sadece bu noktaya gelebilmen için..

içlerinden belki bazıları seninle birlikte aynı baharı yaşayacak..
belki onlarla aynı baharda olmaycaksın sen..

çünki sen yaprak değil ağaçsın.. savrulmuyorsun artık.. her esen rüzgarla..

yeni olana kadar toprağına tutunana kadar bu hissi yaşayacaksın..
yalnızmış gibi.. ama aslında bu yalnızlık değil yeniye yer açmak..
eskiler gitmezse yeniler nasıl gelebilirki kuzum..

eski ile karşılaşman sana ne kadar çok yol katettiğini göstrmek için..
dönem dönem bu tarz sorgulamaların olacak.. ama bileceksin ki bunlar baharın habercisi..

4flow.gif
nice güzel baharlara diyorum.. ve sana kucak dolusu çiçekler gönderiyorum..

flowers16.gif
flowers18.gif
flowers15.gif

flowers5.gif
flowers24.gif
flowers38.gif

ankara mı dediniz buluşma mı dediniz.. belki bende olurum.. kim bilir.. sevincli
RosesR.gif

sevgiler..
flowers37.gif

merhaba sevgili mustang ve siyah eger ankara bulusmasi yaparsaniz lütfen haziranda yapin ben almanyada yasiyorum ama ankaraliyim bende katilmayi cok isterim insallah hayal ablada gelir
hepinize kucak dolusu sevgi ve selamlar kiss3 kiss3 kiss3

Ben hepinizi görmeyi çok isterim. Ne zaman isterseniz biraraya geliriz.

hadi tarih belirleyin istanbul buluşmasına katılamadım..ama ankaraya gelebilmenin yollarını arıyorum..

Evet arkadaşlar tarih belirlemek isteyen var mı?

siyah incim ben 9 hazirandan itibaren eylüle kadar ankaradayim siz ne zaman derseniz ben hazirim sevgilerimle kiss3

ankarada buluşmamı var çok güzel bende katılmak isterim. haziran bana görede uygun

Öyleyse haziranda biraraya gelelim mi?

arkadaşlar erteliyormusunuz banamı öyle geliyor.. b456 .ben olsaydım toplantı yapardım, sonbahar türkiyeye gelince tekrar toplanırdım..biz hacer gelince tekrar toplanacağız..tabii yine siz bilirsiniz..ben sabırsızım ya..işte burdada çıktı ortaya...

ankaradaki buluşmaya ben geliyorum. haziran iyi olur bencede hayalayaz sende gelecekmisin. seni çok merak merak ediyorum.

Her iki şekildede ben varım ama arkadaşlardan pekde bir ses çıkmadı tarih ve yer konusunda. Daha fazla istek olsa keşke.

gelmeyi çok istiyorum ve çekim yasasını başlattım..bu işi her yönüyle hazırlamaya çalışıyorum..inşallah nasip olur..bende sizleri görmeyi, arkadaşlıklarımı reel hayatada taşımayı istiyorum.. 96 hatta dün devlet demir yollarını aradım..her gün burdan oraya, oradan buraya üç kez tren olduğunu öğrendim..çok yavaş gidiyor ama..içinde dolaşma imkanı olduğu için ideal..aynı gün geri döneceğim için çokta yorucu olmaz diye düşünüyorum..bakalım, sizin vereceğiniz karardan sonra eyleme geçeceğim.

Öyleyse tarih belirleyelim mi?

14 Haziran cumartesi günü sizin için uygunmu

benim icin uygun canim sevgilerimle kiss3

Hafta içi yapalımmı. Malum hafta sonu çocukların kursları, hobileri vs, vs herkes için uygunsa

siz günü belirleyin nasipse bende aranızdayım..haziran diyorsunuz, ben o güne kadar tüm imkanlarımı, havada tavada bir araya toplarım..hemde yataklı vağonla gelir dönerim..safalar içinde benim için hafta içi hafta sonu farketmez..siz size uygun günü belirleyin yeter..

Canlarım bu toplanma işini öss den sonra yapsak malum Kızım sınava girecek .Bende hastane işlerimi halletmiş olurum rahat rahat geliriz.

tabi canim ben 9 hazirandan eylüle kadar ne zaman derseniz hazirim sevgiyle kalin kiss3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri