siyah inciler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan siyah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: siyah inciler

Siyah'cığım canım sana hadim olmayarak bir öneri getireyim canım ben önce işe nikinle başlamanı öneriyorum.Kendini siyah demekle bile sınırlıyorsun canım benim.Ben kendime nik seçerken çok zorlandım.Halbuki bana çok kolaymış gibi gelirdi.Kendmi sınırlardan olumsuzluklardan arındırmak istedim.Hep özgürlüğüme düşkün olduğumdan ve bitürlü özgür kalamadığımdan dolayı mustangı seçtim.Biz isimlerimizi kendimiz seçmedik ama niklerimizi kendimiz seçiyoruz.Sen canım kendi kendine karamsarlaştırıyorsun.Şöyle neşeli bişeyseçsen ne seçerdin acaba çok merak ediyorum.? kiss3

sevgili siyahım merhabalar..

canım bu boşlukta salınma dönemim ilk başlarda normaldi ama artık biraz uzun olmaya başladı..

geçmişten kurtulduğumuzda önümüzde bilmediğimiz yeni bir yol açılır birden kendimizi boşlukta hissederiz..
geçmişin acı veren güvenli sandığımız ortamı bize sıksada içimizdeki negatif egomuz tekrar oraya dönüp kavuğumuza sığınmamızı öğütler..

garip olan artık dışarı çıktık genişledik. azda olsa nefes almanın rahatlığını vücudumuzu esnetmeinin güzelliğini yaşadık
artık kabuğumuza girmek istesekte oraya sığamayız.. ama ileriye gitmek içinde içimizde yeterli enerji yokmuş gibi gelir..

eğer bir hedef belirleyerek kendimize güvenip yola koyulmassak iki adım geri iki adım ileri yaparak olduğumuz yerde sayarak kalırız..

kabuğun içindeyken dışarıyı bilmediğimiz için amaçlarımız yoktu ama şimdi dışardayız kabuğumuzun başında beklemenin bize bir faydası yok ki tatlım..

en kötü yaşanmış şey bile bize bir şey kattı.. bir şey öğrenmemizi sağladı..

anne babanın en popüler evladı olmadın belki ama bildinki
iki evladın var her ikisinede senin için değerli olduklarını hissettrimen çok önemli..

bildinki anne aile baba güven kavramları çok önemli bunu çocuklarına en iyi şartlarda verdin bunun için..

neden hala olmayanın peşindeyiz..
evet olmadı mutlu bir çocukluk yaşamadın varmı bunun tekrarı..

sil baştan annenin çocukluğuna inip önce annenin doğru bir anne olmasını sonra doğru baba ve kardeş olmalarını sonra senin
istediğin aile ortamını sağlamak mı daha kolay ..
yoksa tüm yaşanmışlıkları eğrisi doğrusu ile kabul edip ileriye daha ileriye kendimizi ve ailemizi ve bütümüzü taşımaya çalışmak mı..

nereye kadar kendimizi veya onları suçlayarak ilerleyebiliriz ki..

benim annem babam ayrılmışlar ben küçükken..
her ikisindende ayrı bir şehirde büyüdüm..
bende isterdim lay lay bir çocukluk geçirmeyi.. ama olmadı..
olmayan için enerjimi harcamak yerine olacak olanlara ulaşmak için yol almalıyım..

önce bu hayat için bir özet çıkart canım..

sen kimsin..
ne istiyorsun..
ulaşmak istediğin hedefin ne..
nasıl bir yaşamın olsun istiyosun..
nasıl bir sen olmasını istiyorsun..
başkalarının değil kendinin nasıl olamsını istiyorsun..

bu hedeflerinin gerçekleşmesi için ne kadar yatırım yaptın kendine ..
en kısa zaman da neler yapabilrisin..
hedeflerinin en büyüğüne ulaşmak için ona giden küçük hedefler belirle ..
en kolay olanından başla yapmaya..
ve her seferinde bir sonraki aşamaya geç..
yaptıkların başardıkların için kendini takdir et...

kendini takdir etmekten neden bu kadar kaçıyorsun..

sen çok başarılı özel bir insansın..
bir çok konuda başarıların var..
bunları sen yaptın sen başardın kendin ile gurur duymalısın..

yaşamının sorumluklarını alıp ileriye doğru yönelmelisin..
her şey hazır önümüze gelmiyor malesef çaba vermemiz gerekli önce..

yeni arkadaşlar için yeni ortamlara girmelisin..
kendinden emin olmalısın..

buarada telkinleri düzenli olarak dinlemeye davam et canım..

ankarda patikam diye bir kişisel gelişim merkezi var..
tuğrul bey in buradaki derslerine katılıyorum ben..
istanbuldaki grupları keyiflidir.. aynı ortamın ankarada da olduğuna eminim..
http://www.patikam.net/

fırsatın oldukça burası yada benzer merkezlerde yeni girişimlerde bulun..
tatlı paralarını eğitim için biriktir.. ttli3 ttli3 içindeki çocuğa oynayacak oyun alanı vermessen abur cabur ister
ama oynayan çocukların aklına ne yemek ne giyinmek gelir..

içindeki sen en doğru seçimi yapacak..

sevgiler canım.. kiss3

canim ya lütfen bui kadar karamsar olma bir kere sen daha yaşam yolunun başında genç bir yüreğe sahipsin.. ve yapabilecegin eminim bir cok sey var yeterki iste ve birinden basla bak mesela kismetse ben bir dahaki aya ankaradayim sen sinmdiden gidecegimiz gezebilecegimiz yerleri arastir bakarsin oralarda beraber yeni bir şeyler yapabiliriz.. aksamlari bahceliye dondurma yemeye gideriz.. arada bir genclik parkina gideriz yani kisaca lütfen topla kendini ve birakma seni seviyorum canim ve yanindayim hic unutma emi kiss3 kiss3 kiss3

siyahcım katılmak için vaktin olursa sna güzel bir etkinlik buldum.. hemde ücretsiz.. blissy

9 mayıs cuma

saat 19:00’da - ücretsiz

ankara neva’da

prana sıfası tanıtımı

&

ıkız kalp medıtasyonu

butun dinlere ve felsefelere saygiyla yaklasan,

modern tibbi tedaviyi desteklemeyi amaclayan

tamamlayici bir iyilestirme yontemi

“prana(yasam enerjisi)sıfası”

prana sifasi, dokunmadan yapilan basit, guclu ve etkili bir enerjiyle tedavi yontemidir.

bu metod, bedenin iyilesme konusunda icsel bir yetenege sahip ve kendi kendini onaran

bir yasam birimi oldugu gercegine dayanmaktadir. prana sifasi, sorunlu bolgedeki yasam enerjisi (prana) seviyesini

yukselterek dogal iyilesme surecini hizlandirmayi amaclar.

daha ayrıntılı bilggilere buradan ulaşabilirsin..

http://nevagelisim.com.tr/turkce/duyurular.aspx?idd=164

saffet beyde (saffet güler çok severim kendisini pazar günü başka bir eğitim için orada olacak.. fırsatın olursa değerlendir.. super )

sevgiler.. hismiley

Günaydın anneler gününüz kutlu olsun... Sevgili Mustangcığım ben Siyah seviyorum onu karamsarlık yada olumsuzluk gibi yorumlamıyorum siyah olmasa herhalde mavi yada mor olurdum benden turuncu olmaz gibi geliyor. Sevgili arkadaşlarım kendimi karamsar hissetmiyorum sadece birşeyler başarmak istiyorum kendimi yeteneksiz hissediyorum. Shamanic farkettiği gibi yaşam enerjimle ilgili bir sorun yaşadığımı sanıyorum kendimi çok yorgun hissedip başladığımı sonuçlandıracak enerjiyi bulamıyorum yani birden bire pilim bitiyor yolda kalıyorum... Bunun içn birçok şey deniyorum vitamin kullanıyorum, bitki çayı içmeye gayret ediyorum kronik yorgunlukla ilgili atakan bey bana cd hazırlamıştı onu dinliyorum erteme alışkanlığı ile ilgili olanı dinliyorum sonuç eskisinden iyi geçmişle didişmiyorum bugün için birçok şey istiyorum yine yakalayamadığım birşey var içimde bir yaşam enerjisi bir güç eskisi kadar olmasa beni geride bırakıyor. Çok okuyorum hipnoz cdleri piyasa yeni çıkanları dinliyorum adil maviş özgüvenle ilgili bir cd var beni toparlıyor. Hipnoz eğitimleri veren bir doktor var onun eğitimlerine katılacağım param hazır olunca... Eskisi kadar alışveriş merkezlerine esir değilim oraların dışındada zaman geçirebiliyorum. Her geçen gün annemi yeniden yorumluyorum onunla ilgili yorumum ondan beklentilerim hergeçen gün azalıyor. Ben yaşayamadıklarımın peşinde değilim artık. Bu siteye girdiğim gün ile bu gün arasında halimde hareketlerimde yaşama bakışımda o kadar fark varki... Kurduğum cümlelerde o kadar farklıki ben farklıysam çevremde farklılaşıyor aynı insanlar farklı tepkiler. Ben dilimi tutmayı öğreniyorum dilimden çıkanları dinlemeyi ağzımdan çıkanı kulağımda dinliyor... Haa benim eski davranışlarımı özleyenler yokmu tabiiki var. Benim yapabileceğim birşey yok onlar her daim beni koydukları yerde bulmak istiyorlar ben kimseyi bıraktığım noktada bulmak istemiyorum herkez yaşantısına yeni birşey katsın... Sadece bu pilimin bitmesi eparmağımı bile kıpırdatamaz hale gelmek işte sorun bunu nasıl aşabileceğimde...

Canım siyahı bende çok severim ama moru tercih ederim çünki mor enerjiyi kendine çeker sen kendini elbeteki çok değiştirmişsin bu çok kolay bir işdeğil canım tabiki enerjimiz düşecek ve yeniden yüklenecek.Ben şu bir ayı çok yorgun geçirdim enejimin tamamen bitiğini hissetiğim anlar oldu .Ogünler üstüme mor bişeyler giydim hatta biraz ileri gidip yatağımın başına bile mor bişyler koydum .Mesela dün benim bütün enerjimbitti hatta hastalandım bütün negatifleri üzerime çekmiştim azdaha patlayacaktım .Önce bi duş aldım suyun arındırıcı gücüne bıraktım kendimi ,sonrada hayalin çekim yassaı medisini dinleyerek uykuya dalmışım çok şükürler olsun sabah iyi kalktım.Canım sende kendine iyi gelecek şeyleri kendine çekeceksin ve en iyi ne geliyorsa onu uygulayacaksın yolun açık olsun. kiss3

Canımya sitedeki erkekleri kısksndımoh birbirlerine kahve gönderip sohbet ediyorlar .Bende sana kahve göndermek isterdim ama biliyorsunya teknoloji özürlüyüm.Hadi nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyor iyisindir inşallah? kiss3

Merhaba siyah ben dün sitede gezerken shamanicin biyazısını okudum bu gün onu deneyecegim çok ilgimi çekti.senilede paylaşmak istedim istersen sede bi oku.Gizemli konulardaMekanların enerjisel temizliği.Bana denemem gerektiğini gösterdi .Ben temizlik yaptığımı sanıyormuşum .Siyah'cığım seni özledik . kiss3

Ynt:Nereden Başlayacağımı Bilmiyorum

Hepimize iyi birgün dileyerek başlıyorum arkadaşlar uzun zamandır bir yol arayışı içindeyim. Yeni başlangıçlar arıyorum kendime ama nereden nasıl başlayacağım bilemiyorum... sizinle tanışalı bir yıl zarfında o kadar çok şey değiştiki hayatımda bazen ben bile inanamıyorum... Geriye baktığımda o benle şimdiki ben arasında kilometreler var çok yol katetmişim ama şimdide karşıdan karşıya geçerken ortada bekleyen insan konumundayım yolu yarılamışım karşıya geçmem lazım birden korkuya kapılmışım geridönmek için geç karşıya geçmek için yüreksiz... Araftayım yani...
Geçen yılki ben sadece hayattaki kalan süresini doldurmak isteyen bir insandı. Hayattan hiçbir tat almıyordum her yaptığım rutin iş bana acı veriyordu. Saatlerce bir noktada oturuyordum insanlarla selamlaşmak bile bana zulum geliyordu. Bu gün çok daha iyi bir noktadayım. bir sürü yeni şey başardım yeni birşeylerde başarmak hevesindeyim. işte bu noktada bir güvensizlik sarıyor beni nede olsa paslanmışım yıllarca yeni birşey üretmemiş hayal etmemiş saatlerce bir duvarı seyrettiğim zamanlar olmuş şimdi ne yapmalı nereden başlamalıyım.
Geçmişte beni üzen insanlara bakıyorum inanamıyorum kendime bu insanlara nasıl teslim olmuşum ne kadarda zavallılar nasıl nasıl bukadar diz çökmüşüm nasıl nefesimi tutmuşumda tepkisiz yıllar yaşamışım nefesimi tutmuşum...
Aslında yeni bir hayat istiyorum kendime neler düşleyipde gerçekleştirememişim nasıl bir ben isteyipte isteklerimden vazgeçip nasıl birbene teslim etmişim kendimi...
Bu geçen zaman zarfında farkettiğim şey irademin çok güçlü olduğu kendine onurlu bir yaşam seçerek tüm olumsuzluklara katlanarak yaşam çizgisini korumaktı yaptığım bunun sonucuydu depresyon...
aslında yeni bir yol var şuanda karşımda henüz yürünmemiş geçmişte yapmak isteyipte yapamadığım bir sürü şey var sadece nereden başlamam gerektiğinde korkular oluşuyor içimde...
Heryerde gidebilir yeni olan herşeyi deneyebilir yanılsamalara katlanabilirmişim gibi hissediyorum sadece çok büyük bir güvensizlik bir karadelik beni tekrar içine çekiyor tekrar içime kabuğuma yapıyorum son birkaç aydır yaşadıklarım bunlar...

Siyahcım hoşgeldin tekrardan,gerçekten merak etmiştik,nerelerde,neler yapıyor diye,günlüğünü yukarılarda görünce mutlu oldum...
İyi olmana sevindim,aynı duyguları bende yaşıyorum,ama bi yerden başlaman gerek,ki başlayacaksındırda,zamanla ruhun sana nereye gideceğini zaten gösteriyor senin kafan karışık olsa bile...
Ayrıca buluşmaya gelirsen çok seviniriz...

Değişim, dönüşüm bir hobi edinmek, yabancıdil öğrenmek yeni bir iş yapsam ne yapabilirim benim elimden ne gelir bunu bilmek istiyorum bunun cevabını bulunca sanırım yolun karşı kıyısına geçmiş olacağım...
Bir yanıma güneş işlemiyor hep olumsuzluk üretiyor. Bu yaşta ve niteliksiz görüyorum kendimi ve yeni bir yol oluşturmak riskli geliyor. Ama içimde öyle bir itici güç oluştuki bir şeyi başardığımı görmek istiyorum... Biraz içime kapanmama neden olanda bu sanırım. Hayattan taleplerim var artık ve bu talepleri nasıl kanalize edeceğim konusundaki kuşkularım var. Yeniden ayağa kalkıp yenilenmek, öğrenmek, risk almak gerekiyor yani yaşamak yaşama dönüş bunları gerektiriyor. Yaşamdan kopuşta böyle bir gereklilik yoktu. İşte korkum bu...

merhabalar siyahcım.. blissy
yeniden hoşgeldin canım.. ark5

hayal ablam siyaha özel mesaj atıp almıştım iyi haberlerini kuzum.. sevincli
özürdilerim bigci için mücadele ederken siyahtan haber vermeyi unuttum sana bi tanem.. utananadam

siyahcım arafta kalma süresi gayet normal ve tepkisiz şaşkın kaldığımız en normal dönemlerimizdendir..

ancak bu süre içerisinde ufakta olsa ileriye dönük olumlu bir harekette bulunmazsak dediğin gibi geride
bıraktığımız kabuğumuz tekrar etrafımızı sarmaya başlar..
içindeki olumsuz tarafın ( o taraf daima vardır ilerlemek onun konuşmasına izin vermemektir.. )
tekrar meydan bana kaldı diye açar ağzını.. çünkkü olumlu tarafına konuşacak bir şeyler vermedin bu süreçte..

arzuladığın yaşama adım atmak için eylemde bulunman lazım..
fırsat kapılarını aralaman lazım tatlım..
daha önceden de sana bahsettiğim benzer ücretsiz etkinlikler var ankara da onlara katılarak
yanına yeni yol arkadaşları edinmeli.. değişimin enerjisini reel olarak solumalısın..

sen bir adım attığında ikinci adım sana kendiliğinden gelecek canım..
3. adıma yine cesaret edeceksin ve 4. 5 . adımların yine kendililiğinden gelecek..

artık mutllu.. huzurlu başarılı bir yaşamı sonuna kadar fazlasıyla hak ettiğini biliyorsun.. super
şimdi hak ettiğin şeye sahip çık ve elini uzatıp almaktan korma canım.. ark5
3.gif

sevgiler.. kiss3

Sevgili Shamanic sizden ayrı geçen süre içerisinde kişisel tarihimi yeniden inşa ettim kendimi, yaşadıklarımı, tepkilerimi yaptıklarımı yapamadıklarımı eksik yaptıklarımı fazla yaptıklarımı herbirini tek tek değerlendirdim. Eylül ayından itibaren bir grup içerisinde olmam gerekiyor hem eğitim almak hemde kendi başıma aşamadığım sıkıntılarımda profesyonel yardıma ihtiyacım var.Sanırım af konusunda böyle bir yardım alacağım...
Devam eden sıkıntılarım hala var, yeni bir açıdan baktığım sıkıntılarım var aşabildiklerim var, saplanabildiklerim var. Ama ilkdefa yararlı olma isteği var içimde bu gerçektende kaybettiğim bir yönüm...
Blokajlarım var. Günlük yaşamda hala sıkıntılarım devam ediyor. İşe geç gidiyorum günlük işlerimi yetiştiremiyorum ya çok temiz bir evde yaşıyoruz ya çok dağınık bir bakıyorsun ev müze gibi toz bezleri bile bir hizada... belki sizlere çok basit geliyordur ama benim için sorun bir öyle bir böyle ya çok düzenliyim herşey ip gibi yada yaka bir tarafta paça bir tarafta genel görüntümde öyle ya zımba gibiyim saçlar fönlü tertemiz mis gibi yada yataktan fırlamış gibi bir öyle bir böyle benim içinden çıkamadığım bir durum bu aslında bir kalıp bu bilinçaltında birşeye hizmet ediyordur mutlaka. Mutlaka birşeylere kalkan olmuştur zamanında ama şimdi işe yaramıyor. Sadece hayatı zorlaştırıyor. Enerjimdeki ani düşüşlerde öyle bununda bilinçaltı kaynaklı olduğuna inanıyorum. Biliyorsunuz bir çok sosyal olma saplantısım var olmamı öyle görünmemi sanırım öyle görünme sosyal olmak olsaydı sıkıntım yani bu gerçekten bir istek olsaydı sanırım çoktan bunu aşmış olurdu. Bu kalıpları unutmuş olduğum bir iyi niyet var buna ulaştığımda zaten hayatımdaki bu uçları aşmış olacağım.

Hoş geldin siyahım nerelerdesin ? özledik ve endişelenmeye başladık senin içinSen pazar günki toplantıya hala gelmeyi düşünmüyormusun ne olur gel bak seni aramızda görmek istiyoruz. kiss3

Bir geç günaydın benden bu gün yine geç geldim işe yinede son iki gündür baya baya enerjiğim kendi yapıma göre daha az depresif daha az küskün daha mutlu hani neredeyse yaşama bağlanıyorum der gibi...
Sevgili Serpil Pazar günü Ankarada olursam toplantıya katılacağım hatta veletleride getireceğim. Şayet gelemezsem Ankaralıları ve seni Ankaradan yolu geçen tüm arkadaşlarımı beklerim bir öğlen gelin bir çayımı için isterim. Kucak dolusu sevgiler.

Ynt: Burada Sıkışıp Kaldım

Üç yıl önce ne kadar çok umut vardı işimle ilgili içimde. Önce beklentilerim sonuçsuz kaldı sonra umut etmek bir yana hayal bile kuramaz hale geldim. Şimdi son üç yıldır sıkışıp kalmış durumdayım burda bu durmda olmak biraz içimi acıttı bugün...
Umut beslememek ne kadar sıkıcı aslında yaşadığım kolay hayat burada şükretmem gerektiğini söylüyor eşim ama bir eksik bir noksanlık yaşatıyor bana burada olmak...
Sabah gel bir fincan çay iç. Öğlen hurra hep beraber salata hazırla internette dolaş kitap oku akşam beşte tarlaya yürü arabayı çıkarmak için...
Bir lezzetsizlik barındırıyor içinde itici bir şey yok içinde mesela daha iyi kazanmak içinde çok çalışmak olsada...
Son derece rahat neredeyse üç yıldır iş kıyafeti bile giymiyorum ne giysen olur sadece gel git...
Nereye elimi atsam buradan çıkabilmek için elimi attığım yeryer kuruyor buradan giden arkadaşlarımı görüyorum hayat buluyorlar belkide kolay iş, işsizlik geriletiyor insanı...Yorgun gitmiyorum eve işte yorulmuyorum çünkü iş yok belkide eee daha ne diyorsunuz ama ben burada kapana kapanmış gibi hissediyorum bir filiz vermek istiyorum birşeyleri kazanmak birşeylerin üstesinden gelmek başarının tadını heyecanını hssetmek... Binlerce kilit var sanki yaşantımda sanki tam açmaya başlıyorum kilitleri o kadar çoklarki aç aç bitmiyor...

Ben Bir Mucize İstiyorum Aslında

Bir tat tuz kaybettiğim umut, yaşama sevinci, kahkaha, özgüven, dilemek ve dileğine kavuşmak belkide başarının unuttuğum lezzeti, özlediğim dostlar tatlı muhabbetler geri dönün yaşantıma...
mutlulukla katın yaşantıma, yine hızla çıkayım merdivenleri yine sabah olsada işime gideyim diye içim içime sığmasa, yeniden ağlayana kadar gülsem, yine risklerden korkmasam bende kalan sadece bir şükür var hiçbir zaman bırakmadığım herzaman ve herzaman şükredecek birneden bulduran bana. Bunun dışındaki tüm tatlar neden çıktınız yaşantımdan yeniden yeşermek istiyorum kurumuş bir iken...

merhaba siyah...
ben daha yeni sayılırım sitede...
biraz önce günlüğünü karıştırdım biraz...
ve haika yazılar yazmışsın...
tebrik etmek istedim ve yazılarını takip edeceğim...
asıl önemli olan ise şu...
bazı konulardaki sorunlarımız aynı... super

Ynt: Ben Bir Mucize İstiyorum Aslında

İstediğin bir mucize değil aslında.Hep hayatımızda olan fakat bazı zamanlarda görmekte zorlandığımız şeyler.İnsan umudu olmadan yaşayamaz derler.Umut hep vardır aslında bir kıyı köşede.Ama biz bizi sarsacak,iliklerimize kadar sıcacık dolduracak umut peşindeyiz.Kendinin farkında olmadan,aldığın nefesin,içtiğin suyun farkında olmadan yanı başında duran mutluluğu nasıl farkeder ki insan?

Güneş sadece ısıtmak ve ışık yaymak için doğuyor sanıyorsan,gece de hep bir hüzün,aynada yıldızı sönmüş gözler görüyorsan yaşama sevincini neyler insan?
Herşey senin içinde.Bulmak istediğin ama göremediğin yerde belkide.Yüreğinde.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri