sizce sigarayı bırakmak istiyormuyum
canım zaten hiç sigara istemiyor, dün abur cubur atıştırmıştım birde öğleden sonra dışardayım senin dediğin gibi birşeyde olabilir...
Sevgili Murat mükemmel olmana sevindim. Merak etmeyin marsa iniş yapacağız
İstanbullu sende varmışsın ekipte ben yazını göremedim... Çok güzel harika bir karar...
lerzan ' Alıntı:hayir yakamozcum hayir, kesinlikle sigaradandegil baktir hemen bi kotu birseyi birakmak ne olursa olsun kotu bir etki degil iyi bir etki yapmali. eminim virus falan kaptin ya da usuttun mideyi vs pirinc corbasi yap mercimek gecistir sigaradan sanipta sakin gozunu seviyim yakma!!! ben iyyim aklimda hep sigara var tabi ama inad ettim herkese de soyledigim icin yakamiorum da rezil olmamak icin ama asil amac sen ben murat ve istanbullu ekibin basarisi kendimizi uzaya atilmis astronotlar gibi hissedelim.. dusunsene bi tupteyiz dordumuz ve marsa incez yirmibirgun sonra.. ve o yolculuktayiz simdi nasil bu))
canım zaten hiç sigara istemiyor, dün abur cubur atıştırmıştım birde öğleden sonra dışardayım senin dediğin gibi birşeyde olabilir...
Sevgili Murat mükemmel olmana sevindim. Merak etmeyin marsa iniş yapacağız
İstanbullu sende varmışsın ekipte ben yazını göremedim... Çok güzel harika bir karar...