slm!okb ve telkin!!!yardımlarınızı bekliyorum..

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.

ipek10

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
slm arkadaşlar!yaklaşık 6 yıldır okb hastasıyım.çok ağır dönemlerim oldu fakat allah'a şükür bu aralar çok iyiyim.hala ilaç,psikyatr ve psikolog üçgenindeyim.bu hastalığı yenmek sadece ne benim elimde ne de onların elinde.hep beraber hareket etmemiz gerekiyor.kendimin harekete geçmesi için bu site gayet uygun.3 gündür telkinleri dinliyorum.ego ve suçluluk duygularını.şimdilik gözle görülür hafif değişmeler oldu bile.(tahtaya vuruyorum)devamının gelmesini herşeyden çok istyorum.öyle şeyler yaşadımki şu hayatta hepsini geride bırakıp yeni bir sayfa açmak istyorum.geçmişe değil geleceğe bakmam gerek!!!sizin önerileriniz varsa paylaşmanız beni mutlu eder...
sigrt56

Merhaba ipek...
Hoşgeldin...
Bütün evrende ve bizim bedenlerimizde iyileştirici güç fazlasıyla var.
Ben senin bütünüyle iyi olacağına ve geride bıraktığın sorunlarını hatırlama gereği bile duymayacağına gönülden, bütün kalbimle inanıyorum.
Sen iyisin.
Kendine daha iyi bak...
sağlıcakla kal...

Elimden geleni yapmaya , yardımcı olmaya hazırım. Sen yeter ki yardımlara açık ol. Her daim huzurla ve sevgiyle gülekal emi...

hepinize gönülden teşekkürler!!!inşallah geçmişle ilgili sorunlarımı kolayca atlatabilirim...rt67

Merhaba ipek...
Hoşgeldin...
Bütün evrende ve bizim bedenlerimizde iyileştirici güç fazlasıyla var.
Ben senin bütünüyle iyi olacağına ve geride bıraktığın sorunlarını hatırlama gereği bile duymayacağına gönülden, bütün kalbimle inanıyorum.
Sen iyisin.
Kendine daha iyi bak...
sağlıcakla kal...

Yukarıda yazdıklarınız gerçekten çok hoş. Paylaşım için teşekkürler. Bende dediğinize katılıyorum. İnsanoğlunun vücudundaki hücreler sürekli yenileniyor. Uzmanlara göre her yıl tüm bedenimiz yenilenip arınıyor. Nasılki kanıyan yerimiz iyileşip, tamamen eski haline dönüyorsa, ruhsal tüm rahatsızlıklarımız da aynı şekilde en mükemmel haline dönebilir. Yeterki pozitif düşünelim. Selamlar.

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri