sonumuz böyle mi olacak ?? :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan hayalayaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

hayalayaz

Guest
Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :)

**shamanic** ' Alıntı:
i9833_sonumuzbumu4.jpg
ooo67
[/quote]
ne sonu? biz oğlumla şu anda böyleyiz..msn den haberleşiyoruz..bana pcde birşey öğreteceği zaman giriyor benim pcye anlatıyor...bende pc yokken cebi çaldırıp çağırıyordum diğer odadan...amaaaa eve geldiği zaman beni öpmeden odasına kapanmaz...

ama bunlar gercek ben msnde yoksam aılem panık olup arama emrı cıkartıyo neseli56

gelen tepkileren anlaşıldığı üzere sonumuz böyle olmuş.. hadi hayırlısı pc05 y789 girlhaha

getattachmentan1.jpg
sevincli

48144510nd0.jpg
kahvesmiley

90065388wq0.jpg
wave

38221970zd9.jpg
ooo67

69955631uo8.jpg
girlhaha

60036965nt5.jpg
dlckrn

76323381pe0.jpg
pc05 terli345

15620953ci2.jpg
idea3

bizimkiler pc ve net olayını sevmiyorlar pek zaten ailem ile birlikde oturmaya başladıkdan sonra benim msn ye ve siteye ayırdığım zaman diliminde baya azalma oldu.annem kıskanıyor girlhaha ebende onları üzmemek adına yokum pek buralarda... iki ara bi derede girer okur cevap verir kaçarım f678h hele uzunn yazılar hiççç yazamıyorum.ona ayıracagım zamanda en az 6-7 msja cevap yazıyorum aa34

**shamanic** ' Alıntı:
gelen tepkileren anlaşıldığı üzere sonumuz böyle olmuş.. hadi hayırlısı pc05 y789 girlhaha
yok yokk ben olmadım sevincli

Ynt: sonumuz böyle mi olacak ?? :) / yararlı internet ...

well10017ol4gp.gif
girlhaha

galiba bende pc alışkanlık yaptı pc05

göremiyorum hiç bişey... emb23 hih33

haklısın fund cum resimleri upload ettiğim sitede problem oluşmuş maili de silmiştim ama buldum tekrar ...

şimdi görebilirsin... beğenirsin umarım...

teşekkürler uyardığın için ... ark5

sevgiler...
actionsmile

vallaha yengecım bravo bu resimler çok gzl bu pcler biz öğrencileride bozdu pc05

kaan ' Alıntı:
vallaha yengecım bravo bu resimler çok gzl bu pcler biz öğrencileride bozdu pc05
yengemiii blook blook huu kardess kim senin yengenn ( ay kayboldu çocuk buralarda kim ay bu kardesimin yengesiii sevincli ) shmanicc altından senmi çıkıcan yoksam tanıştırsana sevincli

kaaann hoşgeldinn ben sitenin ( nesiyim ay dusun pisi deil,apla deil şaşkın ) amann nese işte bende bu sitenin üyesiyim idea3 f678h memnun oldumm aramıza katılmış olmanaa hoşgeldinnnn guitar

y789 galiba altından ben çıktım bende emin değildim önce
ama kısa bir araştırmadan sonra emin oldum emelcim.. b456

sen bu sitenin güllerindensin emel her durumda neşeli olan neşe kaynağımızsın.. .. ark5

kaan benim eltimin oğlu.. yani yeğenim oluyor dimi.. dusun bu akrabalık vasıflarımızı hep karıştırırım da.. girlhaha
severim kaancığımı çook.. ark5

henüz 13 yaşında kaancık ama benim kadar boyu posu var.. sevincli
(bu nesil hormonlumudur nedir.. ben komplekse giriyom yanlarında.. hepsi deve gibi maşallah.. 44 )

görüştüğümüzde olumlu düşünme ile ilgili sohpet etmiştik..
bizde kaldığında da bilgisayarı ortak kullandığımız için forumumuzu gördü.. pc05

bu sene sınavlara girecek.. aslında sınav heyacanı telkinini dinlesin istiyorum..
bilinçaltı çalışmalarımıza ilgi duysun istiyorum ama.. blook

neyse buradan giriş yapmış.. yukarılara doğru çıkar artık... onayi
kaan.. bilinç diyorum.. bilinçaltı diyorum.. telkin diyorum.. olumlu düşünce diyorum.. kime diyorum... sevincli
(annesi dicek naptın benim çocuğa bidaha sana kalmaya göndermek yok.. girlhaha )

15620953ci2.jpg

y789 daha neler... khkh56 khkh56

Yakındaya gerek yok, arkadaşlarım birgün msn de göremezlerse akşama "noldu hastamısın?" die mesaj atıolar :)

creeat ' Alıntı:
Yakındaya gerek yok, arkadaşlarım birgün msn de göremezlerse akşama "noldu hastamısın?" die mesaj atıolar :)
hadi ya şaşkın şaşkın şaşkın terli345 terli345

üzgünüm ama bizdede böyle bir sorun var hastalık pc neredeyse 24 saat online dl67

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri