ŞU AN İÇİNDEN GELENİ SÖYLE

Tatlım benimmm seni kocaman seviyorum :)) Koruyucu meleğinden... :))

ah cok sansliyimm ::)

Hayatın bomboş olduğunu, Allah' ın olduğunu ama bu aralar telefonunun kapalı, mailleri almadığını, beni boşladığını düşünüyorum! O' nun halifesi değil oyuncağı olduğumu, canı isterse benimle oynadığını, canı istemezse bir kenara attığını ve şu anda tam olarak kenara atıldığım o anı yaşadığımı hissediyorum!

İnternet mucizesi işte; aynı mesajı iki kere gönderebilitesi yaratıyor insanda :P

Hayatın bomboş olduğunu, Allah' ın olduğunu ama bu aralar telefonunun kapalı, mailleri almadığını, beni boşladığını düşünüyorum! O' nun halifesi değil oyuncağı olduğumu, canı isterse benimle oynadığını, canı istemezse bir kenara attığını ve şu anda tam olarak kenara atıldığım o anı yaşadığımı hissediyorum!
o hissi veren nedir düsün...

bayram günü akşamın 10 nun da yorgun ve bitmiş bir kafayla foruma bakayım deyip üstteki mesajı görünce içimden geçenler: arasırada olsa kendi özgür irademle ve erişebileceğim ve erişemeyeceğimle "insanlığımın", aynı zamanda et ve kemikten ibaret varlığımla"hayvanlığımın", bazen her istediğimin olamayabileceğinin, bir noktada acizliğin tabiatımızın ufak bir köşesinde her zaman var olduğunu bilmek bana huzur verdi bu gece vakti, tşkler arkadaş:) bu arada 20 sine kaldı 10 gün bakalım nasıl olacak, sadece 10...

çoook mutluyum,huzurluyum,süper bir gün içim kıpır kıpır,seviyorum ben bu hissi ya :))

evim guzel evim...

yarın gözlerimi dört açıp cevabımın bana gelmesini bekleyeceğimmmmmmmmmmm

saniyelerin kıymetini şimdi daha bir anladım tşkler bunu öğretenlere

Bugün TÜRKİYE yarı final sınavını geçti. Yarın final maçında başarılı olmasını ve bizi Dünya Kupası ile taçlandırmasını tüm kalbimle diliyorum....

Yaşasın 12 Dev Adammmmmmmm....

yorgunum... ama sikayet etmeksizinn bunun tadini cikaracagimmm degisik bi tecrube olacak ama tatli olduguna eminim .Hadi tadalim o zaman::)

arayisim devam ediyorr

Hopponoppo yu uygulamayı alışkanlık haline getirmeliyim...dusun2

Hopponoppo ne ola ki?????? :)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri