Şu an ki ruh halim..

Ynt: Şu an ki ruh halim..

kendisine temizlikte yardım eden kızlarına soluklansınlar diye meyve soyup elleriyle ikram eden bir annem olduğu için çok mutluyum. çok seviyorum annecimiii smiliyface

Şu an kendimi çok mutsuz hissediyorummmmmm 88a

rahatlamış huzurlu

Yorgun,şaşkın ve umutla umutsuzluk arasındayım..pozitif yaymam gerek diye de daha çok strese giriyorum galiba dusun

Çok huzurluyum..Bu telkinli müzikler işe yarıyor gerçekten

dire straigts evetttttt sayende bende şarap içimiş kadar oldum hpm1

sıcaktan dolayı :fokur fokur kaynayan makarna suyu gibiyim dusun

Yaaa.......Sizin oralarda klima denilen cihazdan yok mu?? Bukadar kaynıyorsun...

yok vallahi yarın bir vantilatör alıcam klima zararlı bence

süper hissediyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.....canlıyım,mutluyum izmire bayılıyoruuuum.... cilgin897

bende mutluyummmmm
Nihayet klima geldi suanda monte ediyorlar ofisimize
96 artık daha sakin olabilirim. uy897

Allah o klimayı icad edenden razı olsun..Çocukken sıcaklarda sokakta oynardık,hiç de şikayet etmezdik...babaannem gölgede oynaaaa dese bile hiiiiiç aldırmaz inadına güneşte koştururduk..şimdi hem sokakta oynamak bitti hem de serin yaz geceleri... yine de tekrar burda yani izmirde karşıyakada daha da yani annemin evinde olmak harika...tekrar söylüyorum....kendimi çok iyi hissediyorum..bunu söyledikçe daha da iyi hissediyorum....

müthiş şekilde enerjik hissediyorum gulensmiley
uy897 blissy

böleeee saf salak hisediom kendimi.
ohh be ne güzel bi duyguymuşşşş. smil56

cok ama cok yorgun hisediyorum.korkunc basim agriyor.sigara kullanmam asinda oylesine aklima gelirse ama sigara icesim var o kadar yorgunum ki sanki iyi gelecek gibi....

Önceden böyle değildim en ufak şeylere bile çok üzülürdüm telkinlerden sonra ve kendi iç telkinlerimden sonra gerçekten hayatım değişti, hiçbirşey beni üzmeyi başaramıyor ve çok huzurlu mutlu hissediyorum şükürler olsun iyi ki varsın hayatım değişti sitesi 25889

Merhaba
Suan ki ruh halim anlamaigim bir sekilde sinirli ve gerginim n9598
Zaman zaman bole gerginlikler yasiyorumm yani bu gerginlikler eskiden de vardi
azaldi diye sevinmistim ama dun aksam ve bugunde ayni sekilde devam ediyor.
Bu normal midir?

Bugün kendimi haksızlığa uğramış hissediyorum...

İlgine teşekkür izumi...Olur bazen böyle şeyler değil mi?moralim süper çok şükür..oğlumun şirinliklerine,komikliklerine gülüyorum.. gogogo

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri