Şu an ki ruh halim..

Ynt: Şu an ki ruh halim..

su anki ruh halimi size soylersem depresyona giresiniz valla.

sezencim sen soyle su ruh halini belki tam tersi olurda sen cikarsin bu ruh halinden

su yunus katliami ile ilgili gordugum video aklimdan cikmadi tum gun.cok siniirm bozuldu.bun nasil birsey ya?!

durgun uykulu

Yoğun geçen bir günün ardından savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi ve gergin 789569

gayet keyifliyim ttli3

yazıcam,yazıcam da kafamdakiler bir susmuyolar ki anacım...vızır vızır arı gibiler...azcık sussalar kafamı toparlıycam siteye birşeyler yazcam ama nerdeeee..
ayy bunların uykularıda gelmiyor..ben uyumadan uyumuyolarda...bu gün bütün gün böyleydiler..birbirleriyle ne alıp veremedikleri var anlayamadım..biri çok iyimser,biri çok katı..katı olan kestirip atıyor..iyi olanda maaşallah telkinlerden olsa gerek çenesi bir düştü ki..eskiden olsa susup oturur dinlerdi...şimdi oda başladı..neyse bari ben susayım.. girlhaha

blissy blissy blissy koşuyorum ben tutmayin. khkh56

bad45

bana nasilsin diye sorduklarinda eskiden suruklenip gidiyoruz işte derdim..
yada
hiç iyi değilim derdim.. başlardim olayi yaşayarak yeni baştan anlatmaya..

şimdi iyi bile olmasam ne çok iyi ve güzel seylere sahip oldugumu da aklima getirip iyiyim şükür diyorum..
ufak bir sorun var çözüyoruz inşallah.. işte başladik..diyorum
hatta başima gelen sorunun alevi soner gibi oldugunda soruna bakip bundan ne öğreniyorum diyorum..
sevgiler

sinirliyim kizgin1

Çok iyiyim süperim aa34 thumbsanim sung66

harika hsisediyorum kendimi yani herzaman ki gibi cilgin897

çok iyiyim mutlu ve huzurluyum cilgin897

keyifsizimmmmmmmmmmmm

b456

956k harikayım, sevincli mutluyum, bisiklet formdayım, gulensmiley yerimde duramıyorum, happy6 coşku doluyum, 96 şükrediyorum ve hayallerimin hepsinin bir bir olacağı duygusuyla seviçliyim thumbsanim

**shamanic** ' Alıntı:
SuMBuL ' Alıntı:
keyifsizimmmmmmmmmmmm

b456

bendeeee hih33

sadanim neden shamanic'ciğim biz böyle sana alışık değildik inşaallah hasta falan değilsindir. eğer mahsuru yoksa bizimle paylaşırmısın ark5

ben de yorgunum ve uykum var hem de çokkkkkkkk uykulusmile

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri