Şu an ki ruh halim..

pisimbat

Paşa Site Kedisi
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
23
idea3 olay çok basit arkadaşlar anlık yani o andaki o gün içersindeki ruhhaliniz nasılsı cevaplanması gereken soru budur kadın erkek çoluk çoçuk genç yaşlı katılım şarttır efm
kediniz sevio sizleri blissy sevincli

Ynt: Şu an ki ruh halim..

kizgin1 işte kizgin1 böyle yok yok şaka yapıyorum bu günki ruh halim

uykudan uyanmış gözleri mahmur sakin moddayım s456

Güzel patili s456,
Tam da bununla ilgili yazıyordum günlüğüme. Dün akşamdan beri sıkıntılı olan angel bir anda mutlu neşeli harika oldu. Bu halimize şükürler olsun 96

y789 2-3 gün önceki kavgacı sinirli halimden sonra biraz daha sakinim bugün.allahtan eşim daha sabırlı(ya da adamcağız mecburen öyle davranıyo)

iki gözüm ikiçeşme ağlıom kankim gitti ben bu gavur memleketinde yalnız kaldım düşünün artık ruh halimiii dunk56

Bugün de sakinim ve bu sakinliğimi korumaya çalışıyorum 98569

Gayet güzel bir haldeyim smileydance ve akşam daha iyi olacağım utananadam

sıcaktan damlalar halinde eriyen kedi gibiyim dusun(nası yani diyenler etrafta telef olan kedileri izlesin anlarlar efm 44

buz gıbı süt ıc seversın sen kahvesmiley

burdaki herkes yetişkin artık söylememde bir sakınca yok bence ben bu konuları rahat konuşurum da sevincli üzerinize afiyet tam adet öncesi dönemdeyim ve acayip sinirli sıkıntılı hissediyorum kendimi. oturduğum yerde ateş basıyor. sigrt56

kavga etmek istiyomm... 4897

Çok iyiyim kendimi iyi hazırladım bugün.. clapping

hoşgeldin rare87 kendini nasıl hazırladın bana da bir akıl ver gözünü seweyim o kadar sıkkın ki içim ağla

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
burdaki herkes yetişkin artık söylememde bir sakınca yok bence ben bu konuları rahat konuşurum da sevincli üzerinize afiyet tam adet öncesi dönemdeyim ve acayip sinirli sıkıntılı hissediyorum kendimi. oturduğum yerde ateş basıyor. sigrt56

sen şimdi drive45 sinirlisindirde fatmacım vallahi sorma şu erkeklere bir tek bu konu için imreniyorum adamlarda keyif keka
ayse ' Alıntı:

vallahi ben hazırım edelim derim tırmalarım pis sölim de ağlama sonra
ayse ' Alıntı:

yanlızlıgımla birlıkte canım beyaz şarap içmek istedi
ama açmasını beceremedim kullanamadım o sinir aleti şaşkın

bende mantarı parcalayarak ıcıne kacırttım 44

sımdı ıcınde hafıf mantar kırıntıları olan kadegımde soguk bı sarabı yudumlama şerefine nailim

guzel bir aksam bugun

şerefine hayat s456

[youtube=425,350]z2nQZPC2uTs[/youtube]

ya pisicim walla şu erkekler yalnız bir gün adet görsünler de anlasınlar neler çektiğimizi

papirüs ' Alıntı:
yanlızlıgımla birlıkte canım beyaz şarap içmek istedi
ama açmasını beceremedim kullanamadım o sinir aleti şaşkın

bende mantarı parcalayarak ıcıne kacırttım 44

sımdı ıcınde hafıf mantar kırıntıları olan kadegımde soguk bı sarabı yudumlama şerefine nailim

guzel bir aksam bugun

şerefine hayat s456

[youtube=425,350]z2nQZPC2uTs[/youtube]
Afiyet şeker olsun uzun süredir içmedim şarap ben kışın kırmızı şarabı severim

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:
ya pisicim walla şu erkekler yalnız bir gün adet görsünler de anlasınlar neler çektiğimizi
ben regl dönemimde burunlarından fitil fitil getiriyorum 44 hiççç çekilmem

Ben sadece ruh durumumu smiley ile gösterebilirim skan67 hpm1 derty guitar smil56 uy897 k8908 956k

FATMA BAKIRCI ' Alıntı:

vallaa rezil olurlar onlar yahu smil56
nerde onlarda öleyle sabır

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri