Şu Ana Kadar İzlediğiniz En İyi Film Hangisi?

3idiots.Hint filmlerine ve arkadasliga bakis acimi degistiren sahane bir filmdi
g9bok.gif

Vay be! Bu öneriyi görmemiştim ama 3 idiots'u birkaç gün önce izledim ben de ve kesinlikle tavsiye ederim:)) Özellikle mühendislik okuyan, okumuş olan veya okumak isteyenlere:))

Son yıllarda izlediğim filmlerden biri olan "Beyaz Bant" (yönetmeni; Haneke)
beni oldukça etkilemişti. Dünya savaşı öncesinde Almanya'da bir kasabada yaşanan
aile içi şiddet ve acımasızca kuralları da içeren çocuk yetiştirmenin sonucunda, çocuk ruhunda tırmanan
şiddetin sonucunda, çocukların birbirlerine ve kasabada yaşayan özürlü bir çocuğa yönelik ırkçı saldırganlığı film çok
iyi anlatmıştı... Kısa bir zaman sonra da Almanya savaş batağına girmiş, filmin ilginçliklerinden biri de siyah beyaz olması
ve çekiminin çok iyi olduğunu da belirteyim. Haneke'nin filmleri fazla kan içermez ama gerilimi o kadar iyi ayarlar ki karizmatik yönetmen (çok ta yakışıklı birisi),sinirleriniz gerilir, ağzınız kurur koltuğunuzda... Funny Games'de de tırmanan bir gerilim vardır,
ama diğer korku filmleri gibi kan gölü değildir etraf, öyle bir gerer ki insanı...
Beyaz Bant'ı herkese tavsiye ederim, özellikle çocuğu olanların görmesini...

yeşil yol
babam ve oğlum
kasımda aşk başkadır
başka dilde aşk
aşk tesadüfleri sever
nefes

Esaretin Bedeli, Sherlock holmes, Akıl oyunları, İpman.. çok fazla film var aklımda yaz yaz bitmez ama listemin birincisi Esaretin Bedelidir.

Çok zor bir soru... Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı? sorusu gibi... :)

Star Trek
Matrix
İnception
Tron

Dun, Sumelanin sifresinie gittim, acayip komik ve eglenceliydi arkadaslar... Gitmenizi tavsiyeb ederim:)

belki daha önce farklı bişey yazmışımdır ama ''yerdeki yıldızlar'' adlı hint filmi çok güzel ve ders verici çok farklı bir bakış açısı var izlemenizi tavsiye ederim :)

daha önce farklı cevap yazmış olmanız en doğalı olsa gerek.. çünkü beğeniler de karşılaştıklarımız da değişkendir.. akıp geçmesi gerekir..yani gerekmeliydi herhalde en azından..

bana 20 yıl önce de sorsanız aynı filmi söylerdim.. şimdi de ne yazık ki :(

GHOST

daha önce farklı cevap yazmış olmanız en doğalı olsa gerek.. çünkü beğeniler de karşılaştıklarımız da değişkendir.. akıp geçmesi gerekir..yani gerekmeliydi herhalde en azından..

bana 20 yıl önce de sorsanız aynı filmi söylerdim.. şimdi de ne yazık ki :(

GHOST
aynen beğenilerimizde değişken ki bunu yazdım belki 10 gün sonra başka bi filmi daha fazla beğenicem en azından GHOST yazmışsınız 20 yıl sonrada beğenirim dedim bi film yok =)

Türk filmlerinden Canım kardeşim....

Yabancı filmlerden son dönemlerde theo angelopulos un filmlerine hayran kaldım landscape in the mist, eternity and a day..
The man from earth, bir mike leigh filmi naked, bir gaspar noe filmi i stand alone....ne bilim başka ateşten kalbe akıldan dumana, full metal jacket...sodomun 120 günü...boogie nights, happiness, magnolia, terebitia köprüsü, the rules of attraction, manderlay, mysterious skin, sarhoş atlar zamanı....vs..

aslında liste 100 e kadar da anca bu kadar eleyebildim

1.scar face al pacinonun oynadıgı bu film çocukluk yıllarımıza damga vurmuştu
2.rocky serisi 6 filmi 100 kes seretmişimdir belkide
3.baba 1
4.taksi şöförü
5.akıl oyunları
6.eşkiya
7.agır roman
8.kardeş gibiydiler
9.sıkı dostlar
10.ucuz roman
11.gladyatör
12.dövüş kulubü
13.esaretin bedeli
14.tatar ramazan
15.günlük

benimki de biraz eski olacak ama beni de ghost çok etkilemişti

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri