şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin

cananderen

New member
1
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
hayat beni neden yoruyosun? bisiklet

Ynt: şu anki ruh haliniz bir cümle şarkı sözüyle ifade edin

burda kimse müzik dinleyip efkarlanmıyo galiba music45

bende bu dağların (dünyaya) nesine geldim.

Deniz ustu kopurur, Hey canim rinna nay rinna rinna nay, Kayiga da binsem goturur, Hey canim hey, Benim de su dunyaya gelisim...
Hey canim rinna nay rinna rinna nay, Bir esmerden oturu, Hey canim hey, Denizin ortasinda, Hey canim rinna nay rinna rinna nay...

Allah özelini güzelini yazsın anlına onu bulduğunda mutluluktan gel de ağlama:)

Kimler duyar kalbimin sesini kimler bilir dinmeyen öfkemi

dünya benim için dönüyor,çanlar benim için çalıyor, şarkılar benim için besteleniyor,saatin ibresi artık benim için dönüyor artık ben kendim için yaşıyorum, önce kendime hizmet edeceğim, önce kendimi seviyor sayıyorum, ben sever sayarsam ,başkalarıda sever sayar

Belki şarkı sözü olmadı ama sabah yolda bunları düşündüm ve hissetttim , hislerden bahsedince dayanamayıp yazdım.Tabi bu hislerimi dökerken içimde bir burukluk var geçmişe dair.acıma var kendime ,nasılda boşuna işler yapmışım ,insanları dünyayı gözümde büyütmüşşüm.Hep kendi istediklerimi başkalarına verilmesini sağlamışım, ben istiyorum demeyip al sen kullan sana layık demişim.Ben istiyorum,bende layığım güzelliklere, zenginliklere

Dünya benim için dönüyorwave
Yukardaki plakta sevincli

ben kendimi cok iyi hissediyorum her sey cok guzel insanlar guzel

hadi yine iyisin, iyisin iyisin, sen işini bilirsin, bilirsin bilirsin :)

bildiğim yalanları sölemeyip sustuğum için karışık...

sevincliZeytinyağlı yiyemeeemmm aman ,basmada fistan giyemem amaaankhkh56

Bir off çeksem karşı ki dağlar yıkılır yada ben yandım el yanmasın:y789
Sudem gerçekten ruh halin bu türküdeki gibimisevincliben türküleri dinleyemiyorum ya ağlıyorumağla2,tabii ağlayasım varsa o başkaawink77

Unutma diyorsun anlamıyorsun,Aşkın olmuş zehir gözlerin bir zehir,vazgeçen ben değil anlamıyorsun...

tam benim içimdekileri anlattın beynimde ve yüreğimde yarattığım tüm güzellikleri başkalarına layık görüp hep verdim.şimdi bakıyorum ben de güzel olna birtane bie birşey yok.şu saatten sonra eğer olursaki hayal ettiğim ve edilen bütün güzellikleri sadece kendime istiyorum geç olmadan solmadan.....kendiniz için yaşayınnnactionsmileyrl78

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri