Subliminal Recording System Kullanımı-TÜRKÇE VİDEO ANLATIMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan UqUr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UqUr

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
1
Subliminal Recording System'in aslında kullanımı oldukça basit. Lakin Türkçe açıklamalı bir kaynak olmadığından birçok kişi ya kullanamamakta ya da yanlış kullanmakta. Ben bu programı uzun bir zamandır kullanıyorum. Herkese yardımcı olabilmek adına bir video dersi hazırladım. Bu sayede herkes kendi kaydını hazırlayabilir. Ama unutmadan. Eğer telkin kalıplarını hazırlamayı bilmiyorsanız, yapacağınız çalışmalar asla uzmanlarınkinin yerini tutamaz. Son olarak bu teknileri kötü amaçlı kullanmayacağınızı hatırlatmıyorum bile...

Dikkatle İzleyin. Anlayamadığınız birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz...

Videoyu Tam Ekran İzleyiniz.

Video:Subliminal Recording System 8.0 Nasıl Kullanılır?

aga bn kayıt yapıyorum ama on izlemede fon muzıgı calı yor ama kayıt ettigim wav da ses cık mıyor neden acaba?

bu programın işlevi; kendi telkinizimi kendimizin yapmamızı mı sağlıyor?

bu programın linki varsa ve paylaşırsanız sevinirim... sevgiler

bu programın linki varsa ve paylaşırsanız sevinirim... sevgiler

programın linki yazılmamış ama google'a programın ismini yazdıktan sonra biçok referans site görürsün sonra herhangi birinden indirebilirsinsuperxy

çok sağol dostum 10 numarasın...

biliyorum dostum y789ama sende 10 numarasın sağol

sen programı kullanmayı düşünüyormusun delitay? bana biraz uğraştırıcı geldi o yüzden şimdilik denemeyi düşünmüyorm

sen programı kullanmayı düşünüyormusun delitay? bana biraz uğraştırıcı geldi o yüzden şimdilik denemeyi düşünmüyorm
ben düşünüyorum.henüz kurmadım ama videodan izlediğim kadarıyla karışık geldi bana da.ama belki de beceririz.telkin metinlerini nasıl hazırlayacağız, nasıl programa gömeceğiz ve bunun yanında uygun bir müzik nasıl bulacağız bunlar hep soru işareti.o yüzden sadece öğrenmek için yapmak isterim.ayrıntılı bir şey yapabileceğimi sanmıyorum.ama belki beraberce yapabiliriz fikir alış verişiyle...

Evet bayağı bir karışık görünüyor. Deneyelim bakalım teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar bu programı nasıl kullanacağımızı birisi video ile ayrıntılı bir şekilde anlatsa ne kadar güzel olur değilmi

evet lütfen programı kullanabilen varsa anlatabiliri mi???????

Subliminal Recording System'in aslında kullanımı oldukça basit. Lakin Türkçe açıklamalı bir kaynak olmadığından birçok kişi ya kullanamamakta ya da yanlış kullanmakta. Ben bu programı uzun bir zamandır kullanıyorum. Herkese yardımcı olabilmek adına bir video dersi hazırladım. Bu sayede herkes kendi kaydını hazırlayabilir. Ama unutmadan. Eğer telkin kalıplarını hazırlamayı bilmiyorsanız, yapacağınız çalışmalar asla uzmanlarınkinin yerini tutamaz. Son olarak bu teknileri kötü amaçlı kullanmayacağınızı hatırlatmıyorum bile...​

Dikkatle İzleyin. Anlayamadığınız birşey olursa çekinmeden sorabilirsiniz...​

Videoyu Tam Ekran İzleyiniz.​

kardeş paylaşım için saol ama video falan çıkmıyor ?

Doğru site aktif paylaşıma kapatılmış....

video adresi elinde oln varsa paylaşşın lütfen

Windows 7 kullanıyorum ve program çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Programı başka bir linkten yollayabilir misiniz?

Video için teşekkür ederim,ancak ben programı internette bulamadım,bulabileceğim bildiğiniz bir yer varsa söyleyebilirmisiniz,şimdiden teşekkürler

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri