sublminal cd leri

maxmax1978

New member
0
HD RANK
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben sublminal yöntemi ile vucudumdaki bazı problemlerin çözülmesi için bir yere başvurdum benim ismime yazılacak bu dvd lerle sorunumu çözebilirmiyim sizca

not: sorunum kısaca şöyle

el-ayak parmaklarımın arasında sanki birşey var hissi ama normalde birşey yok
kaşınma-batma-yanma-gezen birşey yok ben bu problemimi sublminal yöntemiyle halledebilirmiyim sizce cavaplarınızı bekliyorum

cok ilgincmiş gercekten sorunun ama subliminalle düzelebilir sanıyorum faydası olur ancak güvenilir bi yere yaptırman gerekiyo cok gecmiş olsun

bence senin sorununda,subliminalden ziyade enerjiyle çalışan kişiler daha etkili olur,,iyi haberlerini alırız inşallah

bence senin sorununda,subliminalden ziyade enerjiyle çalışan kişiler daha etkili olur,,iyi haberlerini alırız inşallah

enerji ile çalışan kişiler derken konuyu biraz daha açarmısınız
mesela hangi işi yapan kişiler hipnozmu-eft mi-nlp mi-regresyon mu belirtirseniz sevinirim

bunlar reiki,pranik şifa,kahuna şifa, EMF,,olabilir,,

neden böyle düşündüğümü sorarsan : şahsi kanaatim,,parmaklarının arasında gerçekten bişi olmasaydı,sen hissetmezdin,,yani gözle algılayamayacağın frekansda bi enerji grubu,bi sebepten o bölgeyi mekan tutmuş olabilir,

subliminalde senin inançların doğrultusunda ortaya çıkan şeyler değiştirilir, oysa sen orada besbelli bişeyin varlğını hissediyosun,,demekki gerçekten var ve aynı enerji seviyesinde çözümlenmesi gerekiyor,,çok mu karışık anlattım yaa rt67

bunlar reiki,pranik şifa,kahuna şifa, EMF,,olabilir,,

neden böyle düşündüğümü sorarsan : şahsi kanaatim,,parmaklarının arasında gerçekten bişi olmasaydı,sen hissetmezdin,,yani gözle algılayamayacağın frekansda bi enerji grubu,bi sebepten o bölgeyi mekan tutmuş olabilir,

subliminalde senin inançların doğrultusunda ortaya çıkan şeyler değiştirilir, oysa sen orada besbelli bişeyin varlğını hissediyosun,,demekki gerçekten var ve aynı enerji seviyesinde çözümlenmesi gerekiyor,,çok mu karışık anlattım yaa rt67

merhaba arkadaşlar
Bu işi iyi bilen 2 kişi ile görüştüm
birincisi akademi larimar benim sorunumun subliminal dvd lerle çözüleceğini söyledi
ikincisi DİBA AYTEN YILMAZ sizde enerji temizliği yapılması lazım dedi subliminal dvd ler ile çözülmez dedi
hangisine inanacağımı şaşırdım lütfen bana yardım edermisiniz
bunlardan hangisi doğru hangisine inanmalıyım

merhaba arkadaşlar
birincisi akademi larimar benim sorunumun subliminal dvd lerle çözüleceğini söyledi
ikincisi DİBA AYTEN YILMAZ sizde enerji temizliği yapılması lazım dedi subliminal dvd ler ile çözülmez dedi
-------------------------------------------------------------------------------------------
ikisinide dene sasirmana gerek yokki..

merhaba arkadaşlar

her biri 400 tl ama çok pahalı ben sadece benim sorunumu enerji temizliğimi çözer yoksa subliminal dvd ler mi çözer

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri