sular altında akan nehir..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

suzzy

Moderator, Sultan Oğuz
5
HD RANK
Reaksiyon puanı
24
Doğa ne ilginç bir oluşum' dedirten bu manzarayı Anatoly Beloshchin şöyle tarif ediyor:

'Önce suyun 30 metre derinliğine indim. Bu bölümde tatlı su vardı. Sonra 60 metre derine indiğimde suyun gittikçe tuzlu bir hal aldığını gördüm.

Altımda bir nehir akıyordu. Hem de suyun içinde. Bu akan nehir aslında hidrojen sülfür tabakasıydı. Bu deneyimi herkesin tatmasını isterdim...'

1_21112009101842_16244.jpg

2_21112009101842_16244.jpg

Bu inanılmaz görüntüler profesyonel dalgıç Anatoly Beloshchin tarafından çekildi. Usta dalgıç,

Meksika sularının derinlerinde yer alan Cenote Angelita mağarasında yaptığı keşif dalışında bu inanılmaz görüntüleri elde etti.

3_21112009101842_16244.jpg

1_21112009101921_16244.jpg

çok güzel bir paylaşım olmuş, özellikle de dalış sporuyla ilgilenenler için... tesekkürler ::)

paylaşım için teşekkürler.ilginç bir olay...bir o kadar güzel...

Vayy dedirtecek kadar muhteşem bir şey...

Scuba Diving Letoonia ile Bambaşka...

Letoonia Life’da, Letoonia Fethiye ve Belek tatil köylerindeki yaşam hakkında
her türlü bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Yenilikler ve değişikliklerden anında haberdar olup; fikirlerinizi, yorumlarınızı
ve fotoğraflarınızı diğer Letoonia ve tatil severlerle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca; Letoonialife.com adresinde tatilinizle ilgili yararlı bilgiler,
tavsiyeler, Fethiye'de tatil ve Belek’te tatil, yakın civardaki aktiviteler,
doğal yaşam ve tarihi zenginlikler ve sağlık gibi konularda istediğiniz
bilgilere ulaşabilirsiniz...

Cevap: Scuba Diving Letoonia ile Bambaşka...

Letoonia Life’da, Letoonia Fethiye ve Belek tatil köylerindeki yaşam hakkında
her türlü bilgiye kolayca ulaşabilirsiniz.

Yenilikler ve değişikliklerden anında haberdar olup; fikirlerinizi, yorumlarınızı
ve fotoğraflarınızı diğer Letoonia ve tatil severlerle paylaşabilirsiniz.

Ayrıca; Letoonialife.com adresinde tatilinizle ilgili yararlı bilgiler,
tavsiyeler, Fethiye'de tatil ve Belek’te tatil, yakın civardaki aktiviteler,
doğal yaşam ve tarihi zenginlikler ve sağlık gibi konularda istediğiniz
bilgilere ulaşabilirsiniz...
Mesajın konu ile alakasını anlayamadım. Amacınız reklam yapmaksa lütfen burayı sömürmeyin.

Bu olayın varlığını biliyor fakat bununlar ilgili hiç bir görsel görmemiştim.
Teşekkürler.:)

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri