süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cent
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: süper ya kalbi olan bakmasın renk körümüsünüz bi bakın

:)) Nihahaha.... diosun yani.. :DD

MagNetiC ' Alıntı:
:)) Nihahaha.... diosun yani.. :DD

eeeee cancazım ne diyim ben kendi halime bile şimdi aynı şekilde gülmedeyim

o anki halimi resimleyim birde daha çok güleyim

pc05 krz67 dl67 dl78 ooo67 dunk56 yrl78 khkh56

sevgiyle kaldık

cent bu ne ya .ödüm koptu.kalbim yok ama bu andan itibaren artık var.hiç beklenen bişi değil.şok oldum ellerim titriyor resmen.yapmayın arkadaşlar böyle şeyler.eminim çoğunuz cesaretlisinizdir ama bide benim gibi kapı gıcırtısından korkanları düşünün.sevgiler

e bilmeyenler bakmış haliyle korkmuşlar ,,,,peki bana ne oluyo yaaa,,ben bunu daha öncede yapmıştım ve bile bile bi daha yaptım ve aynı dozda bi daha hopladım... music45yok ya benden olmaz...... khkh56 khkh56

offffffffffffff yaaaaaaaaaaa aklim basimdan cikacak gibiydi bide telkinleri dinlerken sakin sakin khkh56

sükür ki kalbim saglam 98569

güzel bi paylasim ttli3

hiç etkilenmedim niye acabaya :D bende bi sorun var galiba yazılanlara bakıyorumda herkez korkmus
tıkladım sona eeee ne var bumuu baska yokmu dedim sadece

canim cananim cankim sende cesaret varda ondan smiliyface,

ben kalbimin firliyacagini sandimdi yaaaa khkh56

Böyle bir oyun daha görmüştüm khkh56 Ondada iki resim arasındaki farkı bulmamızı istiyorlardı ben ve 9 yaşındaki kızım resime bi daldık dusun seste çok açıktı "anne ya burda hiç fark yokki; evet ya nerde bu farklar " dusun diyerek bakıyordukki birden canavar gibi bişi çığlık atınca yrl78 yerimizden zıpladık kızım koltuğun ayağına yapışmış anneeeee diye çığlık atıyor "anne ne olur kapa ne olur kapaaaaaaaaa" diyordu pc ye bakamıyordu.Tabi kızımın bu şekilde korkması güzel deildi neutrali5 Bu sefer tongaya düşmedim super önce yorumları okudum ve sesi kapayıp baktım hahaha f678h

Paylaşım güzel super

Neyseki renk körü değilmişim. Şu sonunda çıkan ablayı görünce dedim acaba renk körü değilim diye mi beni korkutmaya çalıştı :)

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri