Suzzy Doğum Günü Partisi

hayatimdegisti

Administrators, Atakan Sönmez
20
HD RANK
Reaksiyon puanı
87
Web sitesi
www.hayatimdegisti.com
Bir süredir doğum günlerini kaçırıyoruz. utananadam Bundan sonra yine partilere devam...
Suzzy'nin doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.
Bu vesile ile partimize tüm üyelerimizi davet ediyorum.Hem kutlamalarımızı yapalım hemde müzikler resimler animasyonlar armağan edelim.Enerjimize enerji mutluluğumuza mutluluk katalim. 8977

Ynt: Suzzy Doğum Günü Partisi

HBD7.GIF

53160608geb046xp0.gif
2myye6p.jpg

Suzzycim canım benim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN... kiss3.Nice mutlu yıllara...
pty-bday-globe.gif

Bu pastayı senin için yaptım umarım beğenirsin ttli3
geburtstag3006ta.gif

atakan bey ,durucum çok teşekkür ederim bu gün doğum günümü ilk kutlayanlarsınız...ne diyeceğimi bilemiyorum....çok duygulandım... kiss3
part.gif
83.gif

supers.gif

alkis.gif
pastan harika olmuş...ellerine sağlık durucum...
dudut.gif

birthday_38.gif
canımmm..suzzycimm... blissy
http://www.lilagata.de/media/Birthday_cake.swfhttp://www.happybirthdaytoyou.com/reggaeband.swf

sana bu doğumgünün için temennilerde bulunmayacağım.. http://www.funnyreign.net/uimgs/swf/12_CqdXf1kaka4JespKgzxFUlP1w3UvvZYu.swf

çünkü biliyorum..
çok mutlu.. huzurlu bereketli harika bir yıl geçireceksin..
birthday_04.gif

güzel değişimlerim bir başlangıç olacak.. her günün diğerinden daha çok güzelliği getirecek hayatına..
http://a1040.g.akamai.net/f/1040/759/1h/pic.infospace.com/webmkt.hcards/pics/pgreets/bday/skybannr.swfhttp://www.lcss.net/interactive/chickee_piano.swf

sevgiler..
birthday_39.gif

birthday_37.gif

s456
torta8.gif
A_gesh02.gif
3globitos.gif
xxxxxxxx.gif

ayy suzzycim iyikide gelmişim bu gün..yoksa kaçırcaktım partini.. sevincli
iyiki doğdun...iyiki varsın..her günün bir gününden daha güzel olsun..her dileğinin anda gerçekleşmesini diliyorum..ayy daha ne dileyim,,her şey gönlünce olsun..ne istiyorsan o olsun canım beniiiimmm...nice güzel yeni yaşlara tüm sevdiklerinle....

www.resimland.net_yas_pasta.jpg

DogumGunu002.jpg

mahsen88.gif
iyikiii doğdun..
mahsen89.gif

mahsen86.gif

birthday_38.gif

dogumgunu273wo1ak7mb0gxzb6.gif

Doğum günün kutlu olsun Suzzy...
Her geçen günün bir önceki günden daha güzel geçmesi dileklerimle..
İyiki Doğdun, İyiki Aramızdasın...
flowers279zh6.gif

arkadaşlarım canlarım...

shamanım ,hülyam ,yakamozum ,veeee...bütün hayatım değişti ailesi...teşekkürler...

akşamı zor ettim...gelir gelmez bilgisayarımı açtım o güzel mesajlarınızla sevincim dahada arttı...
pcsev.gif

biliyormusunuz bu günün en güzel hediyesi sizlerin sevgi dolu mesajları..ve temmennileri oldu...
hediye.gif

AMAAAA...
15.gif
83.gif

BİR HEDİYE GELDİ BANA O CANIIIM EVRENDE Kİ SORMAYIN ASIL SÜRPRİZ BUYDU....

ben doğum günüm için sevgili evrenden bir istekte bulunmuştum...

BEN BİR İSTEDİM ...AMA O SÜRPRİZLERİ SINIRLAMAMIŞ...BİR KAÇ TANE HEDİYE VERDİ...ŞU AN GERÇEKTEN ÇOK MUTLUYUM....ZATEN HEP UMUTLUYDUM...

biliyorum ki 2008 yılı yeni başlangıçların vede yeni güzelliklerin yılı olacak....
detayları sonra aktarıcam...bir takım şeylerin tam netlik kazanmasını bekliyorum..

(biraz ukalalığın zararı olmaz herhalde sevincli )

ayyyy.... şekerler o kadar çok teklif varki hangisini seçeceğimi bilemedim yahuuu...

şaka biryana hepinizi çok seviyorum canlarım sizlerde iyiki varsınız...hayatım değişti iyiki hayatımda....
sefiom.gif

Suzzyciğim,doğum günün kutlu olsun...
Yeni yaşın sana birçok hayal ettiğin şeyi getirsin...Mutlu,huzurlu,sağlıklı ve eğlenceli geçsin...
Hergün bir önceki günden daha daha fazla gül...
Daha fazla eğlen...
Bendende sana enteresan bir doğumgünü pastası:)
Happy Birthday kiss3

suzzy mutlu bir yaş geçirmen dileklerimle cat56

birtday2trxv2.gif

canlarım... kiss3
pisiiiimmm...cycorox,cum...sağolun....aynı dlekleri bende sizler için diliyorum canlarım...her şey gönlünüzce olsun...

bu arada benim şaşkın kocam dün bana çiçek göndermiş... aa34 ama bana çiçek miçek gelmedi... sadanim

bende kendisinin doğumgününü bu aralar kafa karışıklığımdan dolayı unuttuğumdan..

misilleme yapıyor kerata diye düşünmüş ve akşama kadar aramamıştım kendisini...

o zavallım....niye karım teşekkür etmek için beni aramıyor diye akşamı etmiş...yaniii... tender45

ortalık biraz karıştı...ama topladık neyseki.... happy6

olanda benim çiçeğe olduuu.... ağla ağla ağla

kıyamayız sana şeker...
a7938cb7cd1ff6c1fc550465dca07d16.gif

bu çiçekler eşinden
3bdbbe5fb8eeff7783e8f0fa6f337889.gif
938869d9a79df6f27334f885d215c999.gif
ve bizden...
6723880e28b47626183c648e8463ab1a.gif
gl259sczu2it9.gif

rose19xf6zr.gif
ladybkw2lp1jj4.gif
ttli3

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri