SeZeNNL ' Alıntı:suzi hayirli ugurlu olsun allahim ikisnide bir yastikta kocatsin. darisi tum bekarlarin ve isteyenlerin basina birde kardesimin basina![]()
hayalayaz ' Alıntı:suzzyciğim allah tamamına erdirsin ve ikisininde yüzünü güldürsün, darısı diğer bekarların başına 96 96 96
huzurr ' Alıntı:Amin hayal ablacım ttli3
Hayırlı olsun suzy'ciğim
trinity69 ' Alıntı:alk78 kardeşini ve gelin hanımı çok tebrik ederim canım .allah tamamına erdirsin inşallah.gelinde kardeşinde çok şanslı çüni melek gibi bir ablaları var kiss3
Mustang ' Alıntı:Suzzyciğim bir ilişki nasıl başlarsa öyle devam eder sizde iyi başladınız iyidevam etsin .
Allah hayırlı uğurlu etsin . kiss3
duru79 ' Alıntı:Çok sevindim suzzycim s456 25889
İkisinede bir ömür boyu sağlık,mutluluk diliyorum.Allah tamamını erdirsin canım benim.. k8908
durucum sanemcecim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...gittim programımı yaptım paşalar gibi vede geldim...sevincli bu arada sevgili hocam masterim ve dostum özlemciğimede desteğinden dolayı teşekkür ediyorum...956k
(sanemcecim sen izledinmi gerçekten...rt67 nasıldıım...ay merak ettim yaa...)y789
ay çok utandım bak şimdi...y789
ama forum içinde güzellik bölümümüzün daha aktif hale gelmesini çok istiyorum...krzm67
durucum cd. elime geçer geçmez sizlere izletmenin bir yolunu bulucam...blissy
sanemcecim beğenmene çok sevindim canım...smil56
canım redim flowersim sağol canım güzel sözlerin için....956k
haydi bakalım bir başlangıç yaptım darısı daha iyilerine diyelim...actionsmile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.