suzzy'nin günlüğü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan suzzy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: suzzy'nin günlüğü

HAYIRLI OLSUUNNN...ÇOK SEVİNDİM...ŞANSIN BOL OLSUNNNN..... derty kiss3 thumbsanimböyle bir haber sakin sakin tebrik edilmemeli olduğu için bağırdım... smil56

durucum çok tatlısın çok incesin bitanem.... kiss3

fundacım sanada teşekkürler canım...desteğinizi ve olumlu titreşimlerinizi bekliyorum canlarım...

suzzycim senin adına çok sevindim ttli3
hayatta herşey dilediğin gibi olur inş.herşeyin en güzelini hak ediyorsun..yolun ve zihnin açık olsun.. t678

vayyy durun beee !! benim daha yeni haberim olduuu sevincli tebriklerr çok sevindimmm suzzy kiss3 kiss3

hülyacım,emelcim canlarım çok teşekkürler ilginize.... 956k
şu an her an her şey olabilir modundayım.......nasıl anlatsam her dakika bir yeni gelişme yaşıyoruz...
benim eski adres varya...hani ben onu uğurlamıştım....teşekkür etmiştim...
ama o beni bırakmıyor kolay kolay...ilginç şeyler çıkıyor karşıma ..sanki her olay sırasını bekliyormuş gibi..sırayla gelişiyor her şey..
ama ben sükunetle vede sevgiyle gelişmelerin tadını çıkarıyorum...bu gerçek...heyecan içindeyim... blissy

konu daha da ilginç olmaya başladı suzzycim..

merakla bekliyorum gelişmeleri..
b456

**shamanic** ' Alıntı:
konu daha da ilginç olmaya başladı suzzycim..

merakla bekliyorum gelişmeleri..
b456

b456 aynen şu yandaki şirine modundayım...

ayyy..bide her şey boş çıkıyomuş ben böyle dınk...kalıyomuşum...

yaa pardon aramızda psikolog varmı bu arada...

hani kötüleşirsek falan diye... dusun

Evet evet bir portal doktorumuz var.... etf arkadaşımız hala buralardaysa eğer tabiiii

ama ihtiyacınız olmasın tabi, iyi düşün, iyi hisset, iyi bul........

bak bak ... oldumu şimdi..
aşkolsun suzzy cim...

hani olumlu düşüncelerimiz.
hani bilinçaltı kodlarımız...

bu ara popüler bir yarışma var biliyorsunuzdur belki.. ben yarışmayı insanları anliz edebilmek adına çok sevdim ...

hani şu var mısın yok musun..

hiç dikkat ettinizmi yarışmacıların ne umarlarsa o kadarına ulaşbildiklerini..

ve ortak bilinçaltı kodlarından ne kadar çok etkilendiklerini..

son 3-4 gündür sürekli kaybediliyor.. çünki yarışan herkeez kazanabileceği ihtimalini bir kenara bırakarak koltuğa oturuyor..
dünki yarışmacının yarışmaya başlarken ki sözleri..
"korkarak başlamak istiyorum"
ondan önceki gün
ben hep büyük kıtuyu seçiyordum ama biliyorum yaışacağım güm kutumda küçük olacak ve bu gün yarışıyorum (kutuların içinde para miktarları var ama süpriz bilmiyorlar )
.... liste bu şekilde örneklerle dolu..

halbuki gerçekten inanmak ve istemek başarı sonucunu getiriyor..

şans dediğimiz faktör hep 50 50 ilkesinde.. 0 lira kazanmak ile 500.000 ytl yi kazanma mesafeleri aynı..
ama başlangıç noktasında hangi yönü tercih ettiğimizin bilincinde olmak lazım..

sen şimdi hangi yönü tercih ediyorsun suzzy cim..

yukarıda ki mesajını görmedim duymadım bilmiyorum.. sevincli

merto.. gidişin suskun olmuştu ama dönüşün harika oldu... mesajlarını görmek güzel..
teşekkürler.. actionsmile

çok haklısınız kendimi iyi hissediyorum aslında...

içimdeki ben yaramazlık yapıyor ara sıra... ark5

geçen hafta bizlerle tanışmak için merkezimize gelen plastik cerrah bir doktor bey (başında halesi eksik) mlk34
sanırım burayı satın alıp şu an çalıştığı hastaneyle ortak çalışma yapmayı istiyor..bunun içinde belli bir süre istemiş...
diğer taraftan öteki yaptığım başvuru karşılığı tekrar cv istediler benden... dusun
önümüzdeki hafta genel müdürleri izmire geliyormuş görüşmeye çağırıcaklarmış tekrar.. terli345
ama şu bizimle tanışan dr. bey....
ben böyle bişey görmedim..bu kadar pozitif bu kadar samimi sıcak bir insan olamaz...yani benim eski adres biraz daha bizimle...

offff...brezilya dizisi gibi.... sevincli

gerçekten dizi gibi olmaya başladın şekerim.. hadi hayırlısı.. sevincli

Suzzycim merhabalar canım...Sesin soluğun çıkmıyor yada bana denk gelmiyor.İş konusunda ne oldu herhangi bir gelişme var mı canım?Ben hayırlı gelişmeler olucağına inanıyorum.. kiss3

durucum burdayım ben her zaman...sadece akşamları girebiliyorum artık siteye..oda vakit buldukça...

iş durumum ise hala beklemede...aslında sıkıldım biraz...gelişmeler yavaşladı...ilgine teşekkürler canım...

ama en ufak bir gelişmede bildiricem bitanem o zaman partimi isterim...hepinizi çok seviyorum...
oursbisous2hm.gif

merakla beklemedeyiz şekercim canım..
gg1nd3hvvgfgqxpen5ycqikoe1.gif

sessizliğimize bakma sen..
019c9f04cdd781923acc92974ced7882.gif

sevgiler .. hismiley
webpeople-smiley-hearts.gif

suzzycim yavaş olsun ama hayırlısı olsun canım.Güzel haberlerini bekliyoruz..partini hep beraber yaparız canım... kiss3

suzzy ' Alıntı:
durucum burdayım ben her zaman...sadece akşamları girebiliyorum artık siteye..oda vakit buldukça...

iş durumum ise hala beklemede...aslında sıkıldım biraz...gelişmeler yavaşladı...ilgine teşekkürler canım...

ama en ufak bir gelişmede bildiricem bitanem o zaman partimi isterim...hepinizi çok seviyorum...
oursbisous2hm.gif

canlarım içim o kadar dolu ki ... emb23
ağlamak istiyorum ama ağlayamıyorum bunun sebebi dün işimden 10 yıllık evim gibi sevdiğim işimden ayrıldım..

bitti ensonunda...bugün kimse yok artık orda....eşyalarımı toplarken eşim içerde beni bekliyordu utandım vedalaşamadım çok sevdiğim iş yerimle... coffe2

doya doya ağlayamadım... anılarımı son kez yaad edemedim...bu içimde kocaman bir top gibi duruyor şimdi...

hani ben size diyordum ya iş bulunca parti isterim diye... b456 olmuyor içimden gelmiyor...

çok iyi bir merkez hemen başlamam konusunda çağırdı...gittim görüştüm izmirin en büyük merkezlerinden biri 15 gün kadar deniycez...karşılıklı olumlu düşünürsek devam ....ama nedense parti yapmak gelmiyor içimden...

iş bulmak bu kadar zorken bir kaç yerden olumlu teklif geldi şansım açık çok şükür...burayı tercih etmemin sebebi bildiğim yer disiplinli köklü....ve bana çok şey katacak mesleğimde beni ilerleticek bir yer...

birazda yeni bir yere başlıyor olmanın tedirginliği var sanırım...şimdiye kadar o kadar alışmışımki yeni başlayan arkadaşları karşılamaya..bu defa karşılanan ben olmak....sanırım buna alışık değilim... sadanim

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri