TAKINTILAR

Ynt: TAKINTILAR

deniz, tüpbebek. doktoru seçilmiş oldunu sölesede bence farklı bi çocuk değil:)) sadece yapısal olarak hassas..bende yada babsında herhangi bi benzer yaşanmış bişi yok.ama ilk bebkliğinde de ani sesler ani ışık ve parlak cisimlere karşı tepkiliydi. büyüdükçe pille çalışan oyuncaklara bariz bi tepki verdini gördüm ve bu sebeble pediatriste götürdüm.doktor bunu korku olamdını zaten piili oyuncağın kendisine zarar vermiceni çok iyi bildiğini ama bu düşünceyi kendine alışkanlık haline getirip devam ettirdini söledi.
misal erkek berberinide sevmez oğluş. o konuda kötü bi deneyimimiz oldu ne yazıkki. hala gitmek istemez.
bilemiorum zorladımız falan yok korkularının üzerine gitmioruz.umarım doru yapıoruzdur.

ayse ' Alıntı:
deniz, tüpbebek. doktoru seçilmiş oldunu sölesede bence farklı bi çocuk değil:)) sadece yapısal olarak hassas..bende yada babsında herhangi bi benzer yaşanmış bişi yok.ama ilk bebkliğinde de ani sesler ani ışık ve parlak cisimlere karşı tepkiliydi. büyüdükçe pille çalışan oyuncaklara bariz bi tepki verdini gördüm ve bu sebeble pediatriste götürdüm.doktor bunu korku olamdını zaten piili oyuncağın kendisine zarar vermiceni çok iyi bildiğini ama bu düşünceyi kendine alışkanlık haline getirip devam ettirdini söledi.
misal erkek berberinide sevmez oğluş. o konuda kötü bi deneyimimiz oldu ne yazıkki. hala gitmek istemez.
bilemiorum zorladımız falan yok korkularının üzerine gitmioruz.umarım doru yapıoruzdur.

İlginç. Büyüyünce bu hassasiyetleri kaybolur büyük oranda. Benim hassasiyetim mesela 9 yaşında gecti. O yaştan sonra oyuncak bebeklerimle sürekli oynadım. Hem de 14 yasına kadar. ( Sanırım bebeklikteki eksikliği giderdim. :)) Ama üzerinde çok durduğun zaman sanki daha çok sorun olabiliyor bazı seyler. Bir de bazı hassasiyetler de bir ömür sürebiliyor. Pilli araba neyse de şu berber olayını en kısa zamanda atlatırsınız umarım.

kreşe gidiyor..orada haliyle karşılaşıyor pilli oyuncaklarla. tepkisi var ama daha makul

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri