TANIŞALIM ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Resureksiyon ' Alıntı:
Başınız sağolsun cent

Resureksiyon sagolasın dostlar sagolsun

sevgiyle kal sapkal89

suzzy ' Alıntı:
canım benim..cent'cim başınız sağolsun biraz geç oldu biliyorum.... sadanim

mlk34 mekanı cennet olsun...hepinize rabbim sabırlar versin canım benim... ağla

sevgiler... sad456

suzzy sagolasın cancazım allah razı olsun

sevgiyle kal sapkal89

agl34 selamlar ben bu siteyle tanışalı uzun zaman oldu ama şu an bulunduğum konum nedeniyle çok uğrayamıyorum.bu beni uzuyor uzak kalıyorum çoğu zaman. mlk34 mlk34 mlk34

Merhaba,
Ben Sema, 1983 doğumluyum, İstanbul'da yaşıyorum, Yıldız Teknik mezunuyum, özel bi şirkette finansman dairesinde çalışıyorum.
Siteye yeni üye oldum, kişisel gelişim ile çok ilgiliyimdir, siteye rastlamam çok iyi oldu, forumunun olması çok iyi, umarım insanların yazdığı kadar etkili bir yöntemdir, ben de bugünden itibaren dinlemeye başlıyorum.

merhabalar...
glojas243qe.gif
hoşgeldiniz aramıza...iyi paylaşımlar dilerim... blissy

hoş geldin sema
iyi paylaşımlar...

mrb ben sevgi inşallah telkinleri 3 gündür dinleye çaışıyorum inşallah hayatım değişir

selam selam selam dostlar canlar dun uye oldum bende adım resul istanbuldan ne guzel biyer burasıya ttli3 bugun başladım telkinlere ama biraz baş ağrısı yaptı bende galiba sabah 8 den akşam 5 e kadar bi fiil dinledim ondan galiba sevincli ama bıkmak usanmak yok devammmmmmmm sevgiyle kalın emii kiss3

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz, sefalar getirdiniz........ ttli3

pelin nur cum fırsatın oldukça yanımızda olursun.. varlığını bilmekte bizleri sevindirir...
2a9c33485ccb2623bd431f4448490203.gif

gülmenekşe ...
cicek2ee8.gif

mostar34 ...
3dcf26b16f86228daec144408494eebd.gif

pamsin...
7.gif

sizlerde hoşgeldiniz yanımıza...
cicek15sr3.gif

biraz gec oldu ama arkadaşlar hoşbulduk yardımlarınız için tşkkürler hismiley

hismiley merhabalar y@ğmur... hoşgeldin yanımıza.. vien1

merhaba arkadaşlar ben burcu 20 yaşındayım ve istanbulda yaşıyorum siteyle tanışalı baya oldu ama kopuk kopuk girebiliorum sizden baya bişeyler öğrenicem galiba sevgiler

Merhaba bdbu; hismiley

Tekrar hoşgeldin..

Katlımının devamlı olması dileklerimle... smiliyface

hoşgeldiniz arkadaşlar. smiliyface hismiley

24040710dl3cd0.gif

ben de herkese hoşgeldiniz diyor sevgilerimi gönderiyorum

ay çok çüsel.yiğit ben derty derty bjksmile
bana yazın.burayı merak ediyorum.bir de o telkinlerde sadece müzik var ve rehber bölümünde bulamadım 88a
neyse yazarım sık sık smiliyface
skan67 hpm1 skan67 hpm1

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri