B
BURCU GELEGEN
Guest
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR
Sevgili elif hoşgeldin ne güzel bir kızın var allah bağışlasın
Sevgili elif hoşgeldin ne güzel bir kızın var allah bağışlasın
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
sevgili tuğhan aramıza hoşgeldin. 44tuğhan ' Alıntı:MERHABALAR,BU SİTEYE ÜYE OLALI DAHA BİRKAÇ GÜN OLDU.TAVSİYE EDİLDİĞİ GİBİ SUÇLULUK VE EGO MP3 LERİNİ DİNLİYORUM ŞUAN.FAYDALI OLUP OLMAYACAĞINI BİLMİYORUM,ZAMAN GÖSTERECEK;FAKAT BENCE ÖNEMLİ OLAN BURADAKİ AMAÇ VE BİRİLERİNE YARDIMCI OLABİLME İSTEĞİNDE YATAN ERDEM.ATAKAN BEYE VE SİTEDE EMEĞİ OLAN TÜM DOSTLARIMA TEŞEKKÜR EDERİM.BU ARADA BEN İSTANBULDA MEB'DE İDARECİ OLARAK GÖREV YAPIYORUM.HERKEZE SEVGİLER...
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.