TANIŞALIM ARKADAŞLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dost78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Ben Pek şiirden Anlamam Ama Rap bi şiir sayılıyorsa Bence en iyisi onlar 25889 bu arada Pinhani gerçekten çOk iyi bi çıkış yakaladı Şu Beni Al parçası Çok hoş gerçekten! sapkal89

ya muhammet benim de en sevdiğim şarkı beni al harika bi parça. bu arada tuğhan sana kesinlikle katılıyorum yunus emre ve mevlanaya ben de hayranım. bende mesnevi var onu okumaya başlıycam en kısa zamanda. tasavvufla ilgilenmek istiyorum.

fatma muhammet tughan hosgeldiniz aramiza t678

HOŞBULDUK MERHABALAR!!!

HOŞBULDUM BENDEN DE MERHABA.

bende hoşbuldum sağol!:)

GÜNAYDIIIIN
muhammed hoşgeldin, sanki ben daha önce sana hoşgelişler etmiştim ama, fazlası göz çıkarmaz..eğer atladıysam çok üzülürüm..yeni gelen her arkadaşıma, hoşgeldin demeye gayret ediyorum..hoşgeldin safalar getirdin, safa bulursun inşallah,
hepinize iyi haftalar diliyorum. saygılı sevgiler

Ben bugün yeni geleceklere peşin hoşgeldin demek istiyorum gün içinde giremeyebilirim uyanıklık yapayım bugün y789

muhammed ' Alıntı:
bende hoşbuldum sağol!:)
kardeşim bunu bilerek mi yapıyorsun yanlış anlama şaşkınlığımı ifade etmek için yazdım bu olay beni çok etkiledide hiç takip etmediğim halde elime akrabaların evinde hem de en umulmadık yerde barışın röportajı geçti ve orda alkışlanmayı çok sevdiğini ama kalıcı şöhreti istedini söylüyor şimdiki halini düşünüyorum da bana büyük ders olsun diye bende o yazıyı ve fotoyu kestim bana kapak olsun diye cüzdanda saklıyorum şimdi de fotosunu görünce etkilendim neyse sağolasın eyvallah...

yaa bende çok üzgünüm...ehliyet alan kişiler..sürücü kursuna yazıldığı anda edebilecekleri en büyük yemini etmeliler,,

1= içkili olarak direksiyona geçmeyeceğim diye
2=sürat yapmayacağım diye
3= kavşaklarda çok dikkat edeceğim diye
4 üzüntüden gerisini hatırlamıyorum siz devam edin..
bir yere gittiğimizde eğer arkadaşlarım içiyorlarsa,ben içki içmem arabayı kullanmayada ben talip olurum..eğlenmek için içki içmem gerekmiyorda..

hayalayaz ' Alıntı:
yaa bende çok üzgünüm...ehliyet alan kişiler..sürücü kursuna yazıldığı anda edebilecekleri en büyük yemini etmeliler,,

1= içkili olarak direksiyona geçmeyeceğim diye
2=sürat yapmayacağım diye
3= kavşaklarda çok dikkat edeceğim diye
4 üzüntüden gerisini hatırlamıyorum siz devam edin..
bir yere gittiğimizde eğer arkadaşlarım içiyorlarsa,ben içki içmem arabayı kullanmayada ben talip olurum..eğlenmek için içki içmem gerekmiyorda..

ben içki türlerinin hepsini denedim ama hepsi midemi kaldırdı içki ban fgöre değil anladım laf olsun diede içmem sevmiyorum tek ayık ve aklı başında olarak arkadaşlarım içerse ki içki içende pek yok ben arabayı kullanırım senin gibi
bu arada abim ehliyet kursunda trafik eğitmenliği yapıyor

Sevgili Barış için ben de dua ediyorum..gözlerinde tuba ağacı var onun..ruhunda cennet...
ya alkışlanmayı istemesi normal bence..yani o röportajda öyle demiş ya..taşkın bir ruh o...ruhunda sıradışılık var onun...
bu denli güzel yaratılmışsa bir varlık..asla silinemez varlık sahnesinden...öyle veya böyle...orda veya burda büyülemeye devam edecek...

ya kendini bileceksin herseyden önce... temelde bu var bence... yeri gelir alkolümüde alırım ,yeri gelir arabamıda kullanırım ortam el verdikce yapılır... ama öyle iç iç sonra direksiyona geç o yanlış tabi... zaten o yüzden diyorum ya önce kendini bileceksin die sapkal89

biri bana açıklayabilir mi neler olduğunu Barış'a birşey mi oldu tv de izlemem ki

olmazmı burcu. Barış bi trafik kazası geçirdi. Bayadır durumu ağırdı.

Hadi ya hiç haberim yok olamadı da bir internette dolanayım ben işler ailem derken tv hiç açmadım Allah sağlık sıhhat versin çok geçmiş olsun 44

arkadaşlar bir kaç gündür yazamadım buraya ama ben de barışın durumunu ilk gününden beri takip ediyorum. gerçekten çok üzüldüm daha gencecik bir insan Allah şifalar versin inşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur. bu arada alkol konusunda ben de çok hassasım. kullanmıyorum kesinlikle ve herkesten de rica ediyorum lütfen trafiğe alkollu çıkmayın gencecik insanları kaybetmeyelim bu yüzden ağla

merhaba, benim adım elif 5-6 aydır bu siteyi takip ediyorum.kimya bölümü mezunuyum ,22 yaşındayım,istanbul doğumluyum

esmer ' Alıntı:
merhaba, benim adım elif 5-6 aydır bu siteyi takip ediyorum.kimya bölümü mezunuyum ,22 yaşındayım,istanbul doğumluyum

956k hoş geldin esmer sapkal89

elif aramiza hos geldin hismiley

Hayatını Değiştiren Asıl Şey Ne?

Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.

Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.

Çekirdek İnanç Analizini Gör İlk adım fark etmekle başlar.
Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir. 5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir. 5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, yasaya aykırı yada telif hakkı içeren paylaşımlar BURADAN bize ulaşıldığı taktirde, ilgili konu en geç 48 saat içerisinde kaldırılacaktır. Sitemizde Bulunan Videolar YouTube, Facebook, Dailymotion, v.b. video paylaşım sitelerinden alınmaktadır. Telif hakları sorumluluğu bu sitelere aittir. Videoların hiç biri sunucularımızda bulunmamaktadır.
Geri