Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Barışın durumundan kaynaklanan manevi atmosferi hissetmemek elde değil gerçekten, bende sevenlerin ağzından bunu yazıyorum bu da dua yerine geçer inşallah...lalezar ' Alıntı:Sevgili Barış için ben de dua ediyorum..gözlerinde tuba ağacı var onun..ruhunda cennet...
ya alkışlanmayı istemesi normal bence..yani o röportajda öyle demiş ya..taşkın bir ruh o...ruhunda sıradışılık var onun...
bu denli güzel yaratılmışsa bir varlık..asla silinemez varlık sahnesinden...öyle veya böyle...orda veya burda büyülemeye devam edecek...
oooo hoşgeldinizefendimmm sefalar getirdiniz sevincli ya hani bir şarkı vardıya kemal sunal söylüyordu.. esmerim biçim biçim.....alem bana düşmandır esmer sevdiğim için loy hele loy loy loy kibar yarim esmerim loy.. wave ay nese ne alaka bilmem ama severim eski türk flimlerini du bi hababam izleyeyimde günün yorgunluğunu kahkahalarla atayım...esmer ' Alıntı:merhaba, benim adım elif 5-6 aydır bu siteyi takip ediyorum.kimya bölümü mezunuyum ,22 yaşındayım,istanbul doğumluyum
khkh56 khkh56 alemsin yahayalayaz ' Alıntı:kardeşim ben esmerleri severim..çocuk sarışın doğdu diye hastaneyi ayağa kaldırmıştım..bana alman çocuu kakaladınız diye..ben esmer çocuk olsun diye esmer adam aldım..çocuk renkli gözlü sarışın geldi.
e müstahaktır size yaaa ol sarışının birine aşık da gör sen smil56 olurmu öyle seyy esmeri sarışını hepsi bizim için f678h olmas bak allahın gücüne gider sonra öyle demeyinn sevincliFATMA BAKIRCI ' Alıntı:hayal ablacım sana neden bu kadar ısındığıma bir kanıt daha : ben de esmer manyağı bir insanım. bana çıkma teklif eden ya da arkadaşlarımın bana ayarlamaya çalıştıkları kişiler sarışınsa sırf bu yüzden geri çevirdim hep(bu yüzden de 2 senedir sevgilim yok utananadam ) çok korkuyorum sonunda bir sarışına aşık olucam diyee
FATMA BAKIRCI ' Alıntı:ya emelcim haklısın tabi bazen diyorum kendi kendime: sarışını esmeri mi var hepimizin yaratıcısı bir günaha giriyorum diye ama yine de esmer sevdamdan vazgeçemiyorum bir türlü. esmer olmasa da saçı gözü kara olsun en azından hele kaşı gözü kara olanlar... ah ah... ağla
bence bır fark yok sarısını esmerı anlasabılmek daha onemlı su anda 3 talıbım var bırı turuncu bırı kumral bırı sarısınFATMA BAKIRCI ' Alıntı:hayal ablacım sana neden bu kadar ısındığıma bir kanıt daha : ben de esmer manyağı bir insanım. bana çıkma teklif eden ya da arkadaşlarımın bana ayarlamaya çalıştıkları kişiler sarışınsa sırf bu yüzden geri çevirdim hep(bu yüzden de 2 senedir sevgilim yok utananadam ) çok korkuyorum sonunda bir sarışına aşık olucam diyee
Aynı döngüler, tekrar eden sorunlar, açıklayamadığın tıkanıklıklar… Çoğu zaman sebep çekirdek inançlarındadır.
Çocuklukta oluşan bu görünmez kalıplar; para, ilişki, özgüven ve başarı alanlarını fark ettirmeden yönetir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.