Cadı'm kapalı yüzme havuzu olan bir yere üye ol. Yüzme gibisi yok en güzel hobiblissyGünaydıııınnnnnnnnnnnnnnn;
Ev-iş dışında bir hobi arayışım var. Ne önerirsiniz?
Teşekkürler. Hepinize güzel,huzurlu,bol kahkahalı bir gün diliyorum. 956k
Not: Lütfen bugün kar yağsınn.blissysmileydance
Paraşütle atlama her yiğidin harcı değil baya bi cesaret isteyen bir iş. Her anı adrenalin. O yüzden cesaretsizim diye kendine haksızlık yapma cadı'm.slm;
Teşekkür ederim güseeelll tavsiyeler geliyo. Birini seçicem artık.Macera severim de paraşüt için yaz olsun istiyom hem de birascık cesarete ihtiyacım var.Kırk yama kulağa hoş geliyo ama biraz sabırsızım ben onu emekliliğimde yaparım artıkdl67dl67 Yüzme de güzel aslında.Tiyatroya geçenlerde gittim. Oyunu güzel seçmek gerek tabi. Yaratıcı Drama da olabilir ama ona da cesaretim yok yaww. ayy çok mu cesaretsizimmm.rt67dusun2wave44
Teşekkür ederimmmmm.Paraşütle atlama her yiğidin harcı değil baya bi cesaret isteyen bir iş. Her anı adrenalin. O yüzden cesaretsizim diye kendine haksızlık yapma cadı'm.![]()
cadi_bm nerde yaşıyorsun?
Yaşın kaç? İnternetten alışveriş sever misin?
Bulursun bulursunBenim istediğim HOBİ. Yani sürekli yapılacak bişey. Ama aklıma gelmiyo.Gelene de cesaret edemiyommm. Tavsiyeler için çooooooookkkk teşekkürler actionsmile956k bulcammm artık bişeyy.blissy
benim bir tavsiyemde; Ankara da büyük olasılık vardır diye düşünüyorum, gönüllü derneklerine katılman. kesinlikle yeni insanlar ve yeni heyecanlarla karsılasacagını ümid ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.